بهترین بازی نمایشگاه E3 2012

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین بازی E3 2012

• مجموع رای دهنده‌ها
    438
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

HL2-GF

کاربر سایت
درود

خب از اون جایی که امسال بازیهای بزرگی برای همه کنسول ها رونمایی شد و بحث و تبادل نظر زیادی هم در باره اونها صورت گرفت ، تصمیم گرفتم یه نظر سنجی بزارم در مورد انتخاب بهترین بازی نمایشگاه از دید شما .

فک کنم این نظر سنجی میتونه امار خوبی رو نسبت به بازخورد کلی نمایش بازیها بهمون بده

موفق باشیم

میتازیم ...!

pxc33 جدی داری شورشو در میاری

آخرین ویرایش:
تجربه ثابت کرده نظر سنجی های bc حتی به واقعیت نزدیک هم نیست

دوستان مثل اينكه سايت معظم gamespot تعدادي بازي فكر ميكنم 5 تا بازي
روبه عنوان top game در e3 انتخاب كرده.
ايا اين موضوع صحت داره؟

معلومه شاهکار استاد کیج بهترینه! البته TLOU هم فوق العاده بود و همچنین Splinter Cell
کلا بین این همه انتخاب یک بازی سخته
با اینکه کنفرانس سونی امسال واقعا حوصله سر بر بود ولی همون 3 تا بازی انحصاریش باعث شد کل سالن منفجر بشه اسم بازی هارو که همتون میدونید دیگه TLOU , GOW:A ,BEYOND من خودم به THE LAST OF US رای دادم ولی واقعا واسم سخت بود چون این 2تای دیگه هم به یک اندازه من دوستشون دارم
این WATCH DOGS هم یکم مشکوکه ولی من خودم خیلی ازش خوشم نیومد یجوری بود:|
در اخر هم باید اضافه کنم چیزی که مهمه اینه که چیزی از نسل بعد ندیدیم:>و اینکه امسال اماره مشروطی ها و تجدیدی ها وحشتناک بالا میره از بس بازی خوب داریم ما امسال. مخصوصا امثال ما که هر دوتا کنسول رو داریم تازه بازی های انحصاری XBOX هم داریم که بیشتر یه عنوان عالی هستند ولی شاهکار نیستند

ما که امسال کنکورو میدیمو و خلاص بعدش دیگه اصلا مهم نیست:P اصولا به تبعات فک نمیکنم:D

با وجود نمایش های قوی بازی های بزرگ و رقابت نزدیک من بازی فوق العاده Watch Dogs رو انتخاب میکنم.
چون این بازی عالی بود همه چیزش گرافیک , گیم پلی , صداگذاری و قدرت داستانش به خوبی
حس میشد.اما به غیر از اینا مهم ترین چیزی که این بازی داشت این بود که همه رو شگفت زده(سوپرپرایز)
کرد و مثل بازی های دیگه نبود که تا حدودی بتونیم حدس بزنیم چه اتفاقی میفته !
اینجا گفته شده بهترین بازی E3 پس قدرت نمایش هم جزو معیار های من حساب میشه.
البته فکر کنم تو معیارهای بعضی مهم ترین چیز این باشه که PS دارند یا XBOX

خب از چه نظر؟ گرافیکی؟ تکنیکی؟ تاکتیکی؟:d
ولی من هنوز نتونستم اثر دیدن تریلر گیم پلی TLOU رو خنثی کنم.....

تجربه ثابت کرده نظر سنجی های bc حتی به واقعیت نزدیک هم نیست​

من نمیدونم این فن بوی های $m و xbox رو کی بهشون اینقدر رو داده؟!؟:|
.......Only GOD Knows
هی الکی میخوان روی کنفرانس مزخرف $m و فرمول پوسیدش(halo x+geow x+froza x=xbox) سرپوش بزارن.
خدایی اگه من جای اینا بودم با این اوضاع و احوال تا یه ماه بعد از E3 تو هیچ سایتی افتابی نمیشدم.!!!8-|

حالت فن های XBOX موقع دیدن کنفرانس$m:

i7696_dammit.jpg

حالتی که الان دارن نشون میدن!!:

i7706_trolldance.gif

آخرین ویرایش:
تا تعریف شما از واقعیت چی باشه...
البته با رأیی که دادی مشخصه چرا این جمله رو گفتی :)

الان Halo 4 بده به نظر شما ؟
برا من TLoU و Halo 4 یکیه
ولی چون من تشنه Halo 4 هستم واسه شماره های قبلی فعلا قلبم داره واسش میزنه
باید وایسیم تا TLoU بیا بعد ببینیم چی میشه شما همینجوری داری از چند تا تریلیر نظر میدی باید بازی بیاد بعد ولی Halo گذشتش نشون میده اینکارس
درسته گرافیک و گیم پلی قشنگی داره ولی باید شخصیت پردازی و عمق داستانش رو هم دید
این حرف رو به عنوان کسی که هر دو عنوان رو بازی خواهم کرد گفتم

آخرین ویرایش:
الان Halo 4 بده به نظر شما ؟
برا من TLoU و Halo 4 یکیه
ولی چون من تشنه Halo 4 هستم واسه شماره های قبلی فعلا قلبم داره واسش میزنه
باید وایسیم تا TLoU بیا بعد ببینیم چی میشه شما همینجوری داری از چند تا تریلیر نظر میدی باید بازی بیاد بعد ولی Halo گذشتش نشون میده اینکارس
درسته گرافیک و گیم پلی قشکنگی داره ولی باید شخصیت پردازی و عمق داستانش رو هم دید
عذر میخوام میپرم وسط بحثتون.
درسته که HALO رو همه نسخه های قدیمیش رو بازی کردن ولی پشت اسم TLOU اسم Naughty Dog وایساده که یه تنه کل بار سونی رو با موفقیت داره به دوش میکشه

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or