بهترین بازی نمایشگاه E3 2012

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین بازی E3 2012

• مجموع رای دهنده‌ها
    438
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

HL2-GF

کاربر سایت
درود

خب از اون جایی که امسال بازیهای بزرگی برای همه کنسول ها رونمایی شد و بحث و تبادل نظر زیادی هم در باره اونها صورت گرفت ، تصمیم گرفتم یه نظر سنجی بزارم در مورد انتخاب بهترین بازی نمایشگاه از دید شما .

فک کنم این نظر سنجی میتونه امار خوبی رو نسبت به بازخورد کلی نمایش بازیها بهمون بده

موفق باشیم

اقا كسي جواب سؤال مارو نمي ده؟
ايا gamespot بازيهايي رو به عنوان top game در e3
معرفي كرده؟

تا تعریف شما از واقعیت چی باشه...
البته با رأیی که دادی مشخصه چرا این جمله رو گفتی :)

تعریف من منتقدها با سایت ها هستن ادم های حرفه ای

در اینکه شما فن بوی خفن سونی هستی که شکی نیست برای من گرافیک ملاک نیست بلکه گیم پلی اصله که halo 4 عالی عمل کرده این حرف شما یعنی: بازی بی خودیه؟ دلیل جمله ی اخر چی بود؟

تعریف من منتقدها با سایت ها هستن ادم های حرفه ای

در اینکه شما فن بوی خفن سونی هستی که شکی نیست برای من گرافیک ملاک نیست بلکه گیم پلی اصله که halo 4 عالی عمل کرده این حرف شما یعنی: بازی بی خودیه؟ دلیل جمله ی اخر چی بود؟
والا تو فروم های خارجی هم اگر TLoU رو بیشتر از هیلو یا بازی های دیگه تحویل نگرفته باشن مطمئنا کمتر نبوده.
واکنش بزرگان این صنعت رو هم که دیدی. دیگه وقتی هیدئو کوجیما میگه این بازی دلیلی شد تا بعد از مدت ها من دوباره بازی کنم چی میشه گفت؟
اتفاقا برا من هم گرافیک اولین ملاک نیست. ولی خداوکیلی شما تو نمایش TLoU فقط گرافیک دیدی که این حرف رو میزنی؟ من آخرین چیزی که نظرم رو جلب کرد گرافیک بود.
جمله ی آخرم رو هم نگفتم که بگم هیلو 4 بازی بی خودیه ، منظور این بود که شما چون به هیلو 4 رای دادی طبیعتا برات سخته که ببینی ملت بیشتر از 2 برابرش به TLoU رای دادن.
اقا كسي جواب سؤال مارو نمي ده؟
ايا gamespot بازيهايي رو به عنوان top game در e3
معرفي كرده؟
والا من که رفتم تو سایتش چیزی ندیدم.

شما چه اصراری داری نظر شخصیت رو به عنوان یه فکت به این و ان غالب کنی!

این نظر سنجی تنها نشون میده بچه های بازیسنتر از کدوم بازی بیشتر خوششون میاد و به هیچ عنوان دلیلی بر بهتر بودن یکی از ان یکی نیست!

ضمن اینکه موفقیت و فروش یک بازی هم منوط به همین فن ها و راضی نگه داشتن انهاس! یه جوری میگی فن که انگار واژه کفر آمیزه! خیلی طبیعی هست که هر کسی فن یه برند و محصولی میشه! تو فن Halo هستی و با این بازی حال میکنی، تغی فن TLoU هست، نغی فن SC و ...

چرا سر سلیقه و نظر شخصیتون با هم بحث میکنید؟ بحث نداره که!

شما چه اصراری داری نظر شخصیت رو به عنوان یه فکت به این و ان غالب کنی!

این نظر سنجی تنها نشون میده بچه های بازیسنتر از کدوم بازی بیشتر خوششون میاد و به هیچ عنوان دلیلی بر بهتر بودن یکی از ان یکی نیست!

ضمن اینکه موفقیت و فروش یک بازی هم منوط به همین فن ها و راضی نگه داشتن انهاس! یه جوری میگی فن که انگار واژه کفر آمیزه! خیلی طبیعی هست که هر کسی فن یه برند و محصولی میشه! تو فن Halo هستی و با این بازی حال میکنی، تغی فن TLoU هست، نغی فن SC و ...

چرا سر سلیقه و نظر شخصیتون با هم بحث میکنید؟ بحث نداره که!

صحبت شما کاملا صحیح هست ولی بحث از اونجایی شروع میشه که یه عده بی دلیل میخواستن Halo رو بکوبونن ! وگرنه ما که مشکلی نداشتیم Tlou هم بازی خعلی خوبیست ! :d

آخرین ویرایش:
من اگه watch dogs نبود میگفتم هیلو 4 ولی این عنوان نمایشگاه رو یه کاری کرد که دیگه هیچ کس به عناوین دیگه حتی فکر هم نکنه

صحبت شما کاملا صحیح هست ولی بحث از اونجایی شروع میشه که یه عده بی دلیل میخواستن Halo رو بکوبونن ! وگرنه ما که مشکلی نداشتیم ToLu هم بازی خعلی خوبیست ! :d

نخير ، بحث از اونجا شروع ميشه كه شما طاقت نداري كه بازي مور علاقه ات راي كمتري اورده و مياي به نتيجه اعتراض ميكني و بحث رو عوش ميكني و بقيه ميگن اون بازي كه راي اورده نمايش بهتري داشته ما بهش راي داديم ولي شما اين حرف رو پاي كوبيدن Halo ميزاري ! در حالي كه من تا حالا داشتم پست ها رو دنبال ميكردم هيچ احد و ناسي به هيلو توهين نكرده و شما فقط قصدت ايجاد تشنج بوده !!

==================================================================================

TLOU

Watch Dogs

Beyond TS

Halo 4

GOW A

GeOW J

حتی اونایی که به Watch Dogs رای هم ندادن بازی براشون خیلی جالب بوده ! پس چرا من اینطوری ام ؟ چِم شده ؟ :-s

پ.ن : الان میرم هر 3 پارت تریلر رو 10 بار دیگه میبینم :دی

واکنش من نسبت به گیم پلی بازی ها در E3 ;;);;);;)(با احترام به تمام سلایق)

AC 3 : :x - Far Cry 3 : =d>=d>=d>=d> NFS MOST WANTED : 8-|:-$:punish: Beyond Two Souls : :crying1::crying1::crying1::crying1::crying1::crying1::crying1: MAN PC DARAM
BLACK OPS 2 : :gathering: Splinter cell black list : :clap::peace::gunner: Hitman Absolution : :excited::excited::excited: Gears of war : :thumbsup:
Sleeping Dogs : :biggrin::biggrin::biggrin:
Tomb Rider : :dancing::dancing::hug::hug:

va Watch Dogs : :drooling::drooling::drooling::drooling::drooling::drooling::drooling::drooling::drooling::drooling::drooling::drooling::drooling::drooling::drooling::drooling::drooling::drooling:

Last of us : :-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o

آقاجان نمیشه نظرو پس گرفت:dآخه تازه این dog دیدم.لامصب خیلی بازیه متفاوتی بود.اصلا نظر بنده به هردوتا نزدیکه.هم tlou هم wd ولی عجب گرافیکی داره این wd

حتی اونایی که به Watch Dogs رای هم ندادن بازی براشون خیلی جالب بوده ! پس چرا من اینطوری ام ؟ چِم شده ؟ :-s

پ.ن : الان میرم هر 3 پارت تریلر رو 10 بار دیگه میبینم :دی

بس که بی ذوقی دیگه :d
گیم پلیش هم جالب بود ، سیستم هک کردن چراغ راهنما خیلی خُدا بود ، آخرش که معلوم شُد داشتن مالتی بازی میکردن خیلی باحال تر هم به نظر رسید :d
نیما برو Star Wars 1313 رو هم ببین ، گرافیکش از WD بهتر بود به نظرم ، یعنی نسل بعد این باشه من کاملا راضیم !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or