بهترین بازی نمایشگاه E3 2012

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین بازی E3 2012

• مجموع رای دهنده‌ها
    438
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

HL2-GF

کاربر سایت
درود

خب از اون جایی که امسال بازیهای بزرگی برای همه کنسول ها رونمایی شد و بحث و تبادل نظر زیادی هم در باره اونها صورت گرفت ، تصمیم گرفتم یه نظر سنجی بزارم در مورد انتخاب بهترین بازی نمایشگاه از دید شما .

فک کنم این نظر سنجی میتونه امار خوبی رو نسبت به بازخورد کلی نمایش بازیها بهمون بده

موفق باشیم

عذر میخوام میپرم وسط بحثتون.
درسته که HALO رو همه نسخه های قدیمیش رو بازی کردن ولی پشت اسم TLOU اسم Naughty Dog وایساده که یه تنه کل بار سونی رو با موفقیت داره به دوش میکشه

این الان کافیه !!!!؟
من خودم فکر میکنم که بازی زیبایی بشه ولی همینجوری بدون اطلاعات قبل از این که بازی بیاد ازش تعریف بشه اینو میگن فن بوی بازی به نظر من

الان Halo 4 بده به نظر شما ؟
شما چطوری از حرف من این برداشت رو کردی؟
برا من TLoU و Halo 4 یکیه
ولی چون من تشنه Halo 4 هستم واسه شماره های قبلی فعلا قلبم داره واسش میزنه
باید وایسیم تا TLoU بیا بعد ببینیم چی میشه شما همینجوری داری از چند تا تریلیر نظر میدی باید بازی بیاد بعد ولی Halo گذشتش نشون میده اینکارس
نظرسنجی اینه که بهترین بازی نمایشگاه چی بود. من و بقیه ی کسانی که به TLoU رای دادن هم با توجه به نمایش فوق العادش بهش رای دادن. چون به نظر من نمایش بهتری نسبت به بقیه ی بازی ها از جمله هیلو 4 داشت.
نظرسنجی بهترین IP نیست که شما پای گذشته رو وسط میکشی.
درسته گرافیک و گیم پلی قشکنگی داره ولی باید شخصیت پردازی و عمق داستانش رو هم دید
این حرف رو به عنوان کسی که هر دو عنوان رو بازی خواهم کرد گفتم
الان شما شخصیت پردازی و عمق داستان هیلو 4 رو دیدی؟
این الان کافیه !!!!؟
من خودم فکر میکنم که بازی زیبایی بشه ولی همینجوری بدون اطلاعات قبل از این که بازی بیاد ازش تعریف بشه اینو میگن فن بوی بازی به نظر من
دوست من شما اگه میخواستی از همون نمایش E3 همه چیز دستگیرت میشد...

ببخشید جناب منتقد ، گیریم ایشون فن بوی ( ! ) نمایش بازی دیروز تو E3 بوق بود ؟!

این الان کافیه !!!!؟

1-یه نگاه بنداز و ببین من اصلا کنسول ندارم و پلتفرم اصلیم PC هست;)
2-فن بوی بودن؟ جالبه تو هم هنوز halo 4 رو بازی نکردی ولی میگی عالیه! از چه نظر؟ نه واقعا میگم؟ تو داری با استناد به گذشته این سری نظر فکت صادر میکنی.
3-بله ناتی داگ واقعا حرف نداره کاراش و اوج هنر و خلاقیت رو توی هر بازیش نشون میده.سازنده هایی با استعداد که توی سری آنچارتد هنرشون رو تمام و کمال نشون دادن.هر دوتا بازی عالین ولی من سعی میکنم به جای فن بازی،هنر یه بازیساز رو ببینم.
چشم ها را باید شست،جور دیگر باید دید.
موفق باشی

برای من اینجوری هست.

The Last of Us

God of War Ascension

Halo 4

rayman

Tomb Raider

و دیگر هیچ!:دی

کلا گیم پلی TLoU و GoW:A رو که به صورت HD دیدم نظرم از بیخ عوض شد!

چیزی که تو TLoU نظر منو به خودش بی نهایت جلب کرد نه گرافیکش، بلکه طراحی مراحل بی نظیر خاص ND بود که انصافی غیر از ND کسی بلد نیست این مدلی مرحله طراحی کنه! متاسفانه سر UC3 در این مقوله کمی کم کاری شد (فکر کنم به خاطر همین بازی!) و من خیلی شاکی بودم سر این قضیه اما الان که TLoU رو دیدم کلا متحول شدم! انگار که یه دور GeoW بازی کرده باشم!:دی این ND یه هنری داره، میتونه مراحل رو طوری طراحی کنه که نصبت به مهارت و هوش شما منعطف باشن! تا الان اوج این قضیه رو توی UC2 دیدیدم و الان هم TLoU. به عنوان مثال روی درجه Easy که بازی راحته میشه راحت و بدون هیچ دردسری دشمن هارو شکست داد و رفت جلو. اما روی درجه سختی بالا دیگه فرمول بکش برو جلو جواب نمیده و باید از محیط و المان های محیطی خوب استفاده کنی. غالبا همه مراحل UC2 همچنی وضعی داشتن و اگه راه و استراتژیش رو پیدا میکردی میتونستی حتی روی درجه سختی مرگ هم بدون دردسر بازی رو تموم کنی! کلا این خونه ای که تو TLoU نشون دادن هم همینطور بود!

God of War: Ascension هم که رسما جوابی برای غر غر های من نصبت به GoW3 هست!:دی من از GoW نسل جدید انتظار داشتم گیم پلیش ارتقا پیدا کنه که این اتفاق با A افتاده! به کامبت سیستم بازی دقت کنید، کریتوس میتونست رو هیت رینج سلاحش کنش داشته باشه و حتی تک تک از سلاحش استفاده کنه! یه جا یکی از شمشیرهارو انداخت و دشمن رو به سمت خودش کشید و شروع کرد به زدن! بعدم شمشیر یکی از دشمن هارو برداشت و وسط کامبو سلاحش رو به ان شمشیر جدیده تغییر داد و یه کامبو جدید فوق خفن پیدا کرد رو طرف! اصلا من محو این کامبت سیستم مدرن شدم! انصافی گیم پلیش خقن پیشرفت داشته! من منتظر دیدن این سیستم جدید نور سبزه هستم! یه حرکتی زد ان بزا رو هوا موندن بعد دخلشون رو آورد! اصلا نابود بود این حرکت!

پس یعنی قبل از عرضه بازی حق نداریم و نباید ازش تعریف کنیم؟ سلیقه و اینا هم پشم؟ حتما باید صبر کنیم و اگه میانگینش از 90 زد بالاتر خودمون رو جر بدیم؟ حرفایی میزنیدا! کل دنیا محو نمایش TLoU شدن و حتی بازیساز ها هم از نمایش فوق بازی کفشون بریده، یعنی همه فن هستن و زر مفت میزنن؟

الان شما شخصیت پردازی و عمق داستان هیلو 4 رو دیدی؟​

چشم بصیرت میخواد که فقط فن بوی های $m از ان بهره میبرند. lol =)):d

حال و حوصله جواب دادن ندارم ولش کن الان یه چیزی بگم تاپیک میریزه به هم !
فقط این رو کم آوردن من برداشت نکنید :|
بقیه خودشون ببینن و کلاهشون رو قاضی کنن
خوبه من از همون اول اظهار بی طرفی کردم که این فن بوی ها اینجوری ریختن سرم LOL !!!
فقط نگاه کنید پلتفرم اون دو تا از دوستان چی بود که دارن در مورد Halo نظر میدن

دوستان ايا gamespot بازي هايي رو به عنوان top game در e3 انتخاب كرده؟

حال و حوصله جواب دادن ندارم ولش کن الان یه چیزی بگم تاپیک میریزه به هم !
فقط این رو کم آوردن من برداشت نکنید :|
بقیه خودشون ببینن و کلاهشون رو قاضی کنن
خوبه من از همون اول اظهار بی طرفی کردم که این فن بوی ها اینجوری ریختم سرن !!! LOL
هر جور میلتونه.
منم اصلا و ابدا همچین فکرایی نمیکنم
موفق باشی

چیزی که تو TLoU نظر منو به خودش بی نهایت جلب کرد نه گرافیکش، بلکه طراحی مراحل بی نظیر خاص ND بود که انصافی غیر از ND کسی بلد نیست این مدلی مرحله طراحی کنه! متاسفانه سر UC3 در این مقوله کمی کم کاری شد (فکر کنم به خاطر همین بازی!) و من خیلی شاکی بودم سر این قضیه اما الان که TLoU رو دیدم کلا متحول شدم! انگار که یه دور GeoW بازی کرده باشم!:biggrin1: این ND یه هنری داره، میتونه مراحل رو طوری طراحی کنه که نصبت به مهارت و هوش شما منعطف باشن! تا الان اوج این قضیه رو توی UC2 دیدیدم و الان هم TLoU. به عنوان مثال روی درجه Easy که بازی راحته میشه راحت و بدون هیچ دردسری دشمن هارو شکست داد و رفت جلو. اما روی درجه سختی بالا دیگه فرمول بکش برو جلو جواب نمیده و باید از محیط و المان های محیطی خوب استفاده کنی. غالبا همه مراحل UC2 همچنی وضعی داشتن و اگه راه و استراتژیش رو پیدا میکردی میتونستی حتی روی درجه سختی مرگ هم بدون دردسر بازی رو تموم کنی! کلا این خونه ای که تو TLoU نشون دادن هم همینطور بود!

باهات موافقم ماکان ولی بیشترین چیزی که من رو مجذوب کرد یه همچین صحنه ای بود :دی :

75277432024595667732.jpg
یعنی خداست این خشونت :دی

:baby::baby::baby::baby::baby::baby:
:baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby:

عذر میخوام این قسمت پستتو ندیدم ولی مثل اینکه خوشت میاد جو سازی کنی:
خوبه من از همون اول اظهار بی طرفی کردم که این فن بوی ها اینجوری ریختن سرم LOL !!!
فقط نگاه کنید پلتفرم اون دو تا از دوستان چی بود که دارن در مورد Halo نظر میدن
اوه یادم رفته بود PS3 و X360 رو خدا فقط برای یه سری از مردم ساخته و بقیه رو از این نعمت محروم کرده!
بچه ها یادتون باشه هر کی کنسول نداشته باشه نباید نظر بده!
حواستون باشه گناه کبیره هست!
به نظرتون من نمیتونم با کنسول رفیقم بازی تموم کنم؟
:-/
مردم چه حرفایی میزنن!

یعنی خداست این خشونت :biggrin1:

hز این خدا تر ان خونی بود که وقتی با دسته تفنگ زد تو صورت ان یارو از دماغش پاچید بیرون!:دی اصن یه چیزی بودا:دی

عذر میخوام این قسمت پستتو ندیدم ولی مثل اینکه خوشت میاد جو سازی کنی:

اوه یادم رفته بود PS3 و X360 رو خدا فقط برای یه سری از مردم ساخته و بقیه رو از این نعمت محروم کرده!
بچه ها یادتون باشه هر کی کنسول نداشته باشه نباید نظر بده!
حواستون باشه گناه کبیره هست!
به نظرتون من نمیتونم با کنسول رفیقم بازی تموم کنم؟
:-/
مردم چه حرفایی میزنن!
من اصلا از اون اول نظرم با شما نبود نیگا کن تورو خدا !!! گفتم اون دو تا از دوستان مگه من شما رو گفتم !!!!!!!!
شما که پلتفورمت PC هست و بیطرفی ولی اونی که PS3 هست و روی گردنم شرط میبندم که تاحلا HALO رو از اصلا از نزدیک ندیده !!! بیخود میکنه اینطوری نظر میده

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or