بهترین بازی نمایشگاه E3 2012

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین بازی E3 2012

• مجموع رای دهنده‌ها
    438
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

HL2-GF

کاربر سایت
درود

خب از اون جایی که امسال بازیهای بزرگی برای همه کنسول ها رونمایی شد و بحث و تبادل نظر زیادی هم در باره اونها صورت گرفت ، تصمیم گرفتم یه نظر سنجی بزارم در مورد انتخاب بهترین بازی نمایشگاه از دید شما .

فک کنم این نظر سنجی میتونه امار خوبی رو نسبت به بازخورد کلی نمایش بازیها بهمون بده

موفق باشیم

watch dogs یه عنوان crucial برای صنعت گیمه ! اونقدر نمایشش تاثیرگذار بود رووم که هنوزم تو شوکم ! اگه واقعا اینا یه چنین غولی ارائه بدن ، آینده رو رقم زدن.

کاش Multichoice بود اینجوری انتخاب های بیشتری داشتیم هرچند برای من .

The Last of Us
Zombie U
Watch Dogs

اون دایناسور کجائه ؟ :دی اقا بیا این 4 تا بازی هم اضافه کن الان حیثیتم رو لگد مال میکنن :دی

TR - Hitman - Star Wars - Farcry 3

نگرد نیست . اما بگردی شاید پیداش کردی .:d

بابا ملت اندرکف watch Dogs هستن حالا درسته نمایشه این TLOU خفن بود ولی من این Watch Dogs رو که دیدم کفم برید خدایی :دی

Metal Gear Revengance و PlayStaion Battle Royal توی لیست هستن اونوقت RE6 و Devil May Cry نیستن ؟!

نیما این چه لیستیه درست کردی ؟! :دی Plot Hole داره در حد تیم ملی :دی

اقا در راستای بن شدن این یوزرهای بدبختی که فقط برای رای بیشتر بازی The Last of Us می رن فرط و فرط یوزر میسازن این اقا رو هم بن کنید که از خودشونه.
http://forum.bazicenter.com/members/80700/

پ.ن: کلا رای های The Last of Us رفت زیر سوال. واقعا یه عده چقدر ......:|

اقا رای گیری تجدید میشه توسط مدیر داییِ ناصر :دی

رای دهندگان عزیز دوباره بیان رای بدن ، ولی خدایی یوزر نسازین جان عزیزتون برای بیشتر شدن رای یه بازی .

اونوقت RE6 و Devil May Cry نیستن ؟!

بیا برو تا شتکت نکردم رو در و دیوار فروم :دی اون RE رو از قصد نزاشتم خیلی ستمه ! ولی DMC یادم رفت :-s:d

نمیشه به چندتا بازی رای داد<؟ :| آخه من بین <TR TLOU BEYON HALO کدوم رو انتخاب کنم؟ :|

شاعر از قدیم الایام میگه انتخاب یعنی یه گزینه ! :دی بالاخره آدم یه چیزی رو بین چند تا چیز یه درصد از بقیه خوشش میاد و اون میشه انتخابش ! اگه چند گزینه ای باشه همه 15 تا گزینه میزنن !

نمایش The Last of Us چیزی در حد نمایش Uncharted 2 تو E3 2009 بود. منتقد و گیمر جماعت همه کف کردن، به احتمال خیلی زیاد اینم مثل Uncharted 2 کلی Award از E3 امسال درو می کنه.

بهترین مال یک چیزه. دیگه مولتی چویس میخواین چیکار. یه بازی که با نمایشش از همه بیشتر حال کردین رو انتخاب کنید دیگه.

مثلا من با TLOU و GOW و Beyond یه اندازه حال میکنم ولی نمایش TLOU به نظرم از همه بهتر و فک انداز تر بود به اون رای دادم.

برام من که بهترینforzaبود یعنی همون چیزیه که ارزوم بود:دی البته شاید هیلو باشه چون خیلی منتظرش بودم ولی سرعت کمه فقط چند تا عکسشو دیدم:دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or