خوب منظورم همین بود دقیقا. FO 4 هم به نظر من سیستم Open World بهتری داره نسبت به W3. تو مبارزات هم که کاملا قبول دارم سری سولز بی رقیب هستن. اما به عنوان یه پکیج در نظر بگیریم W3 از هر نظر عنوان کاملی هست. دقیقا عاملی که باعث میشه از بقیه جلو بزنه. باگها اینا رو بذاریم کنار، W3 از منظر طراحی ایراد چشمگیری نداره جدا. بر خلاف FO 4 که متأسفانه داره.من هر 3تای BB/TW3 و MGSV رو کامل بازی کردم(FO4 رو مقداری بازی کردم ولی نتونستم باهاش کنار بیام) از نظر من کیفیت enemies و سطح مبارزات BB واقعا یک لول کامل نسبت به TW3 برتری داره ولی خب متاسفانه بازیهای میازاکی زیاد گوتی نمیگیرن.
خوب شد اینو گفتی MGS V رو بازی کنی وضعیت جالبترم میشه چون فکر کنم بعد از تجربش دستکم در مورد گیم پلی و مبارزاتش تو هم به این نتیجه برسی که یکی از شگفت انگیزترین های تاریخ صنعت گیمه(اینو فقط در مورد گی پلی گفتم نه میزان غنای دنیای بازی یا داستانش) و این چیزی هست که دنیای TW3 ازش محرومه و همین مورد ارزش تکرارش رو پایین میاره.
اقا به نکته خیلی مهمی اشاره کردی . منم با حرف شما موافقم ! ویچر 3 بهترین بازی تاریخ از نظر تعداد جوایز سال هست ! ولی بهترین بازی تاریخ نیست ! برای انتخاب بهترین بازی تاریخ حداقل چندین پارامتر رو باید در نظر گرفت . اولیش میانگین نمراتی که منتقد های 100 تا سایت و مجله به اون بازی اختصاص دادن .چه جوری می شه بازی با متا 92 بهترین بازی تاریخ لقب بگیره ؟ دومیش تعداد جوایز سال و سومیش هم میزان فروش اون ip با توجه به پلتفرمی که روش عرضه می شده . چهارمیش میزان تاثیری که یک بازی بر روی ژانر خودش می ذاره مثل کاری که مثلا re 4 کرد . و هزاران نکته دیگه ! جقدر ساده اینجا دوستان فکت صادر می کنن فلان عنوان بهترین بازی تاریخ هست !نیاز به صغری کبری چیدن نداره شما مشکلت اینه که میگن TW3 بهترین بازی تاریخه تا الان از نظر جایزه
مقایسه دو بازی در دو ژانر مختلف از طریق متا مقایسه بیهوده ای هست ویچر در سبک خودش به قول دوستمون انقدر بی نقص بود همه چیش که تاثیرش گذاشت نکته متمایز یا خاصی نداشت اگر قراره متا فقط ملاک باشه خوب فعلا GTA v جایگاهش قابل دسترسی نیست..اقا به نکته خیلی مهمی اشاره کردی . منم با حرف شما موافقم ! ویچر 3 بهترین بازی تاریخ از نظر تعداد جوایز سال هست ! ولی بهترین بازی تاریخ نیست ! برای انتخاب بهترین بازی تاریخ حداقل چندین پارامتر رو باید در نظر گرفت . اولیش میانگین نمراتی که منتقد های 100 تا سایت و مجله به اون بازی اختصاص دادن .چه جوری می شه بازی با متا 92 بهترین بازی تاریخ لقب بگیره ؟ دومیش تعداد جوایز سال و سومیش هم میزان فروش اون ip با توجه به پلتفرمی که روش عرضه می شده . چهارمیش میزان تاثیری که یک بازی بر روی ژانر خودش می ذاره مثل کاری که مثلا re 4 کرد . و هزاران نکته دیگه ! جقدر ساده اینجا دوستان فکت صادر می کنن فلان عنوان بهترین بازی تاریخ هست !
همین الان با یه حساب سر انگشتی متای بازی مثل ویچر 3 در برابر tlou حداقل 3 نمره اختلاف داره . دوستان از جفا در حق ویچر 3 می گن که هیچ سند و مدرک معتبری هم در مورد اثباتش نیست و مثل فرضیه وجود اژدها رد قرون وسطی می ممونه تقریبا ! منم از جفا در حق tlou که امثال تام چیک و ... اجازه ندادن متای این بازی از 95 بره رو 97 می گم !
دومین نکته در مورد بحثی که خیلی امسال در موردش صحبت کردن دوستان ، تفاوت رای منتقد ها و رای خواننده ها ! و ادعا کردن رای منتقد از رای خواننده برتر هست . طبق همین نظریه دوستان باز هم ویچر در برابر tlou شکست خوردست و چیزی نزدیک به 23 منتقد به tlou رای بیشتری دادن . اختلاف کمی هم نیست !
در نتیجه منم دوست دارم برای خودم فکت صادر کنم و با استناد به متای 95 منتقدین و 23 رای بیشتر جوایز سال منتقدین tlou و یه سری عوامل دیگه در مورد داستان سرایی و شخصیت پردازی و ... که از حوصله این تاپیک خارجه ، tlou رو برترین بازی تاریخ بدونم !
p.s : در متا اگر نسخه ps4 ویچر 3 که بیشترین تعداد نقد رو هم داره به عنوان مقایسه با tlou انجام بدیم . تعداد نمره 10 یا همون 100 و کاملی که برای tlou ثبت شده چیزی حدود 43 عدد در برابر 17 عدد برای ویچر 3 هست !!
موفق باشیم
زلدامقایسه دو بازی در دو ژانر مختلف از طریق متا مقایسه بیهوده ای هست ویچر در سبک خودش به قول دوستمون انقدر بی نقص بود همه چیش که تاثیرش گذاشت نکته متمایز یا خاصی نداشت اگر قراره متا فقط ملاک باشه خوب فعلا GTA v جایگاهش قابل دسترسی نیست..
بعدم کسی نگفت حتما بهترین تاریخه بلکه از نظر جوایز تو این وبلاگ فعلا بهترین میشه گفت
توی جمله آخر از لفظ بهترین تاریخ استفاده کردی ، پس نمیشه محدودش کرد به دو کنسول.بین کنسول های x1 و ps4