بهترین بازیهای سال 2016

بهترین بازی سال 2016

• Civilization VI

• Dark Souls III

• Dishonored 2

• Doom

• Forza Horizon 3

• Gear of War 4

• Overwatch

• Ratcht & Clank

• Titanfall 2

• Uncharted 4: A Thief's End

• Battlefield 1

• INSIDE

Results are only viewable after voting.
به نظر من که بازی های 2015 خیلی هم عالی بودن، اگر منظورتون متا هست که همین TW3 متاش باید 5-4 نمره بالاتر بود در اصل :-" :D اینکه TW3 اونقدر جایزه گرفت به خاطر اینه که یه عنوان فوق العاده بود و به نظرم اولین عنوانی بود که کاملا خصوصیات تغییر نسل رو نمایش میداد، مشخصه تاثیر خیلی زیادی رو ملت بزاره :D حالا اینکه اگر فلان بازی یه مقدار بهتر بود از جوایز TW3 کمتر میشد تا حدودی درسته ولی اگه Fallout 4 و Batman هم متای بالای 90 میگرفتن بازم مطمئن باشید TW3 بیشتر از 200 تا جایزه میگرفت :D
ممد جون تو به من ثابت کن اگه دو سه تا بازی که توانایی بیگ وینر رو شدن داشتن... پارسال عرضه میشدن... باز می تونست بالای ۲۰۰ تا جایزه ببره؟ به سال های دور نمیریم فرضا همین TLOU-GTAV هم پارسال میومدن... چون سه تاشون عناوین شاهکاری هستن معلوم نبود هر کدوم صد تا هم جایزه بگیرن...
پس به همین خاطر میگیم وابسته هست...
ــــــــــــ
خداروشکر ویچر انحصاری مایکی نبود وگرنه می گفتی حقش 8 نمره بالاترم بود...:-":D

اصلا رکورد دست TLOUـه هنوز، شما بردید. حالا می شه بیخیال این زیر سوال بردن TW3 بشید؟ خودتونو دارید مسخره می کنید فقط.
اوه اوه اوه اوه روشن فکر نشو حالا واسه ملت...:D
ما اگه می خواستیم بگیم رکورد دست تلو هست نمیومدیم بگیم که اگه تلو و ویچر و انچارتدو... و هر کدوم اینا تو یک سال عرضه میشدن جوایزشون به صد تا هم نمیرسید...(به خودت زحمت بدی بری صفحات قبل گفتیم دریافت جایزه برای یک عنوان فقط به کیفیتش بستگی نداره بلکه عدم موفقیت بقیه هم می تونه به دریافت جوایز بیشتر کمکش کنه...)
این مدل سخن ها زمانی برات لایک جمع می کنه میشه که حرف طرف مقابلت غلط باشه و حرف تو درست...
تونستی نغض حرف منو ثابت کن وگرنه... خوشحال شدیم...:x

ممد جون تو به من ثابت کن اگه دو سه تا بازی که توانایی بیگ وینر رو شدن داشتن... پارسال عرضه میشدن... باز می تونست بالای ۲۰۰ تا جایزه ببره؟ به سال های دور نمیریم فرضا همین TLOU-GTAV هم پارسال میومدن... چون سه تاشون عناوین شاهکاری هستن معلوم نبود هر کدوم صد تا هم جایزه بگیرن...
ــــــــــــ
اصن این مسایل رو نمیشه اثبات کرد..........مثه این میمونه بگی اگه اون سالی که نیوتن جاذبه رو کشف چند ماه قبلش فرد دیگه ای فلان کار رو می کرد به اسم نیوتن ثبت نمیشد و در نتیجه کار نیوتن وابسته و متاثر از تنبل بودن فرد دیگری هست نه کوشا بودن خود نیوتن

اگر کسی رتبه بندی و جایزه دهی اون سایت عجیب و غریب GOTY PICK رو قبول کنه(که البته من هم قبول ندارم) دیگه این مسایل چندان اهمیتی نداره و یه جوری خود بخود اون سایت ویچر رو بالاترین کرده....

.

آخرین ویرایش:
اقا دارن درست میگن.اگر فالوت 4 ، متال گیر فانتوم پین و بتمن بهتر ظاهر شده بودند تعداد جوایز ویچر کم میشد.شاید برنده میشد ولی قطعا جوایزشم کم میشد.در ضمن جوایز ویچر 88 تاش مال ریدرهاست که به قول بعضی دوستان ذره ای ارزش نداره!:D

چوایز منتقدان هم ویچر 23 تا کمتر از لست او اس هست!تازه سال 2013 هم غولی به اسم Gta v بود:x

Giant Bomb Readers' Choice (US) : DOOM

اصن این مسایل رو نمیشه اثبات کرد..........مثه این میمونه بگی اگه اون سالی که نیوتن جاذبه رو کشف چند ماه قبلش فرد دیگه ای فلان کار رو می کرد به اسم نیوتن ثبت نمیشد و در نتیجه کار نیوتن وابسته و متاثر از تنبل بودن فرد دیگری هست نه کوشا بودن خود نیوتن

اگر کسی رتبه بندی و جایزه دهی اون سایت عجیب و غریب GOTY PICK رو قبول کنه دیگه این مسایل چندان اهمیتی نداره و یه جوری خود بخود اون سایت ویچر رو بالاترین کرده....

.
حدود 300 تا سایت میان گوتی انتخاب می کنن حالا بعضی هاشون نظر مردم هم می گیرن... یعنی از این حد مشخص بالاتر نمیره...
وقتی که فالوتی که سازندش سه تا بیگ وینر داشته... بتمنی که قبل انتشار دو نسخه ازش منتشر شده بود که طوفان راه اندخته بود یا متالی که قرار بود بترکونه ولی طرفدار هاشو راضی نکرد... همه و همه باعث شدن اینا جوایز کم ببرن... اگه در حد اسم خودشون ظاهر میشد جوایز بیشتر نمی بردن؟ و جوایز بیشتر بردن به معنی اینه که از اون 300 تا سایت گرفتن دیگه در نتیجه جوایز ویچر کم میشد...
________
این مثال بالات در مورد بهترین بازی سال و تاریخ غلطه...
این مثال به درد زمانی می خوره که یکی مثلا بیاد بگه اگه کوجیما MGS رو نمی ساخت یکی دیگه با همون سبک می ساخت و انقلاب می کرد... دقیقا مثالت برای همینی که گفتم هست که نه درستیش ثابت میشه نه نغضش...

• Like
Reactions: PEDRAMGOLCHIN
حدود 300 تا سایت میان گوتی انتخاب می کنن حالا بعضی هاشون نظر مردم هم می گیرن... یعنی از این حد مشخص بالاتر نمیره...
وقتی که فالوتی که سازندش سه تا بیگ وینر داشته... بتمنی که قبل انتشار دو نسخه ازش منتشر شده بود که طوفان راه اندخته بود یا متالی که قرار بود بترکونه ولی طرفدار هاشو راضی نکرد... همه و همه باعث شدن اینا جوایز کم ببرن... اگه در حد اسم خودشون ظاهر میشد جوایز بیشتر نمی بردن؟
نمیشه باز هم با قاطعیت گفت......ایا اگر متال می ترکوند باز در حد ویچر3 میشد که گوتی بیشتری بگیره؟؟اینو نمیشه اثبات کرد... .
سر چیزی داری سوال طرح می کنی که فرض محض هست و درست و غلط بودنش اثبات نشده

منم میگم اگر بایوشاک اینفنیت در حد بایوشاک1 ظاهر میشد TLOU نمی تونست اون همه جایزه ببره.....آیا حرفم مسلما قابل اثبات و تایید؟؟؟نه یه فرضیس و در حد هون فرضیه میمونه

.

نمیشه باز هم با قاطعیت گفت......ایا اگر متال می ترکوند باز در حد ویچر3 میشد که گوتی بیشتری بگیره؟؟اینو نمیشه اثبات کرد... .
سر چیزی داری سوال طرح می کنی که فرض محض هست و درست و غلط بودنش اثبات نشده

منم میگم اگر بایوشاک اینفنیت در حد بایوشاک1 ظاهر میشد TLOU نمی تونست اون همه جایزه ببره.....آیا حرفم مسلما قابل اثبات و تایید؟؟؟نه یه فرضیس و در حد هون فرضیه میمونه

.
بحث دقیقا همینجاست کسی از تلو هم دفاع نمی کنه... ولی بعضی ها کمین کرده بودن که یه بازی بیشترین جوایز رو ببره و بهش بگن بهترین بازی تاریخ... حالا کار نداریم 2013 تلو چه رقیب قدرتمندی داشت...:دی:-"

• Like
Reactions: PEDRAMGOLCHIN
بحث دقیقا همینجاست کسی از تلو هم دفاع نمی کنه... ولی بعضی ها کمین کرده بودن که یه بازی بیشترین جوایز رو ببره و بهش بگن بهترین بازی تاریخ... حالا کار نداریم 2013 تلو چه رقیب قدرتمندی داشت...:D:-"
البته بهترین تاریخ و اینا تا جایی که میدونم تاپیک بغلی بود که من هم مثال نقض دارک سولز رو اوردم.... .

ولی در مورد بالاترین جایزه و و پرافتخارترین و اینجور لقبایی که توسط سایتی مثل GOTY PICK تولید شدن صرفا:Dو به نظر خودم چیز بی محتوایی هستن ویچر 3 اول و بقیه مسایل فرضیات صرفا

+

راستی شرمنده بابت اف تاپیک....بحثمون مربوط به تاپیگ امسال نبود

.

یه سری چیزا ویژه هر شخصی هست و بدون خالقشون اصلا معنی ندارن.مثل اینکه بگید اگه Rashomon رو آکیرا کوروساوا نمیساخت یکی دیگه میتونست بسازه .Metal Gear Rising: Revengeance رو میشه بعنوان یه Ninja Gaiden قبول کرد ولی وقتی میخوای متال گیر بازی کنی باید خود کوجیما بسازتش.نمونه روشنش Metal Gear Survive که داره میاد تا یکی از لحظات خنده داره نه تنها سری MGS بلکه صنعت گیم رو رقم بزنه.
در مورد جوایز سایتها و کاربرا هم هر سال کیفیت خودشو داره.بعنوان نمونه Batman: Arkham City تو 2011 در حضور شاهکارهایی مثل The Elder Scrolls V: Skyrim و Portal 2 تونست 40 تا گوتی بگیره و اگه می افتاد 2012 با همون عناوینی که تو اون سال عرضه شدن احتمالا بجای 40تا میتونست 140تا گوتی بگیره و بقیه رو براحتی کنار میزد.2015 هم به نوعی این اتفاق تکرار شد یعنی درصد زیادی از گیمرها حتی فن بیس Fallout/MGS/Batman از کیفیتشون اونجور که باید رضایت نداشتن و دقیقا توی Readers' Picksها هم نمود پیدا کرد.فکر نکنم فن بیس Witcher در برابر این 3تا عنوان رقمی محسوب بشه.

2013 دیگه از فن بیس سری GTA بزرگترم داریم مگه! از همه نظر GTA V شاهکار بود یا Bioshock Infinite هم عالی ظاهر شد ولی در حضور اینا TLOU تونست The Critics' Picks - 191 و The Readers' Picks - 58 بدست بیاره که اصلا فکر نکنم حتی خود Naughty Dog هم بتونه دوباره با اون وضعیت همچین رکوردی بزنه.بنظرم درستش اینه هر سال رو باید با خودش مقایسه کرد همونجوری که U4 امسال GOTY شد هیچ تضمینی وجود نداشت بتونه 2017 هم گوتی بشه.

حالا اگه کسی تونست یه نظر سنجی کلی و بصورت مرحله مرحله ای برگزار کنه تا بفهمیم از دیدگاه کاربرای بازیسنتر در نهایت چه عنوانی از نظرشون برترین عنوانی هست که در تمام دوران گیمریشون بازی کردن خیلی خوب میشه.

آخرین ویرایش:
نمی خواهم جفت پا بپرم وسط بحثتون :دی اما اینو حساب کنید که اگه ویچر 3 تو یه سال با GTA 5عرضه می شد،می تونست اونقدر جایزه بگیره؟ :دی
جریان ویچر 3 شده جریان اسکایریم. اگه ایراد ازش بگیری انگار کفر گفتی :دی (بماند که تلو هم همینطوره :دی) اما به هر دوشون هم خیلی ایراد از نظر نقش آفرینی بودن وارده...

نامزدهای مراسم SXSW Gaming Awards

Video Game of the Year
  • Dishonored 2 - Bethesda Softworks / Arkane Studios
  • Doom - Bethesda Softworks / id Software
  • Overwatch - Blizzard Entertainment
  • Titanfall 2 - Electronic Arts / Respawn Entertainment
  • Uncharted 4: A Thief's End - Sony Computer Entertainment / Naughty Dog

All The 2017 SXSW Game Award Nominees

اصلا این انتخاب پر افتخار ترین توسط گوتی پیک اشتباه و مسخره ترین چیز ممکنه ... دقیقا به دو دلیل اینکه جوایز تعداد ثابت نداره و کم و زیاد میشه دوم بستگی به بازی های عرضه شده اون سال هم داره تو جایزه گرفتن یه بازی. ولی این موضوع هیچ از اهمیتش برای انتخاب بیگ وینر هر سال و نشون دادن عیار واقعی بازی ها که متا ازش عاجزه رو کم نمیکنه

• Like
Reactions: only sony
ــــــــــــ
خب شما بیا ثابت کن نمیشد! :D اینجوری که نمیشه بحث کرد، من شرایط TW3 رو توضیح دادم، واقعا کاری به تعداد جوایز ندارم، اگر 200 تا جایزه هم می گرفت باز از نظر من بهترین بازی تاریخ بود :D شما فکر نکن من رو حساب 15-10 تا Goty بیشتر میام میگم TW3 فلانه، ولی میدونم که بازی اینقدر فوق العاده هست که هر کی بیاد جلوش با بولدزر از روش رد میشه :D :D و البته این حرف نظر من هست، قطعا نظر خیلی ها با من متفاوته.

پ.ن: والا برای من وقتی یه بازی عالیه دیگه مولتی یا انحصاری فرقی نداره، همون سال 2013 که Bioshock Infinite اومد و من تو نقدش بهش 10 دادم، تو رای گیری بهترین بازی سال بازیسنتر به The Last of Us رای دادم چون به نظرم در مجموع خفن تر بود :D
پ.ن2: زیادی off topic شد، البته همش هم نظرشخصی بود :D

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or