بهزاد نظر تو به Evil withen نزدیک تره به نظر مننظر من به عزیزان @vaan 2 و @noctis-sm3 نه تنها نزدیک که خود نظر ان هاست
ممد جون تو به من ثابت کن اگه دو سه تا بازی که توانایی بیگ وینر رو شدن داشتن... پارسال عرضه میشدن... باز می تونست بالای ۲۰۰ تا جایزه ببره؟ به سال های دور نمیریم فرضا همین TLOU-GTAV هم پارسال میومدن... چون سه تاشون عناوین شاهکاری هستن معلوم نبود هر کدوم صد تا هم جایزه بگیرن...به نظر من که بازی های 2015 خیلی هم عالی بودن، اگر منظورتون متا هست که همین TW3 متاش باید 5-4 نمره بالاتر بود در اصل اینکه TW3 اونقدر جایزه گرفت به خاطر اینه که یه عنوان فوق العاده بود و به نظرم اولین عنوانی بود که کاملا خصوصیات تغییر نسل رو نمایش میداد، مشخصه تاثیر خیلی زیادی رو ملت بزاره حالا اینکه اگر فلان بازی یه مقدار بهتر بود از جوایز TW3 کمتر میشد تا حدودی درسته ولی اگه Fallout 4 و Batman هم متای بالای 90 میگرفتن بازم مطمئن باشید TW3 بیشتر از 200 تا جایزه میگرفت
اوه اوه اوه اوه روشن فکر نشو حالا واسه ملت...اصلا رکورد دست TLOUـه هنوز، شما بردید. حالا می شه بیخیال این زیر سوال بردن TW3 بشید؟ خودتونو دارید مسخره می کنید فقط.
اصن این مسایل رو نمیشه اثبات کرد..........مثه این میمونه بگی اگه اون سالی که نیوتن جاذبه رو کشف چند ماه قبلش فرد دیگه ای فلان کار رو می کرد به اسم نیوتن ثبت نمیشد و در نتیجه کار نیوتن وابسته و متاثر از تنبل بودن فرد دیگری هست نه کوشا بودن خود نیوتنممد جون تو به من ثابت کن اگه دو سه تا بازی که توانایی بیگ وینر رو شدن داشتن... پارسال عرضه میشدن... باز می تونست بالای ۲۰۰ تا جایزه ببره؟ به سال های دور نمیریم فرضا همین TLOU-GTAV هم پارسال میومدن... چون سه تاشون عناوین شاهکاری هستن معلوم نبود هر کدوم صد تا هم جایزه بگیرن...
پس به همین خاطر میگیم وابسته هست...
ــــــــــــ
خداروشکر ویچر انحصاری مایکی نبود وگرنه می گفتی حقش 8 نمره بالاترم بود...
حدود 300 تا سایت میان گوتی انتخاب می کنن حالا بعضی هاشون نظر مردم هم می گیرن... یعنی از این حد مشخص بالاتر نمیره...اصن این مسایل رو نمیشه اثبات کرد..........مثه این میمونه بگی اگه اون سالی که نیوتن جاذبه رو کشف چند ماه قبلش فرد دیگه ای فلان کار رو می کرد به اسم نیوتن ثبت نمیشد و در نتیجه کار نیوتن وابسته و متاثر از تنبل بودن فرد دیگری هست نه کوشا بودن خود نیوتن
اگر کسی رتبه بندی و جایزه دهی اون سایت عجیب و غریب GOTY PICK رو قبول کنه دیگه این مسایل چندان اهمیتی نداره و یه جوری خود بخود اون سایت ویچر رو بالاترین کرده....
.
نمیشه باز هم با قاطعیت گفت......ایا اگر متال می ترکوند باز در حد ویچر3 میشد که گوتی بیشتری بگیره؟؟اینو نمیشه اثبات کرد... .حدود 300 تا سایت میان گوتی انتخاب می کنن حالا بعضی هاشون نظر مردم هم می گیرن... یعنی از این حد مشخص بالاتر نمیره...
وقتی که فالوتی که سازندش سه تا بیگ وینر داشته... بتمنی که قبل انتشار دو نسخه ازش منتشر شده بود که طوفان راه اندخته بود یا متالی که قرار بود بترکونه ولی طرفدار هاشو راضی نکرد... همه و همه باعث شدن اینا جوایز کم ببرن... اگه در حد اسم خودشون ظاهر میشد جوایز بیشتر نمی بردن؟
بحث دقیقا همینجاست کسی از تلو هم دفاع نمی کنه... ولی بعضی ها کمین کرده بودن که یه بازی بیشترین جوایز رو ببره و بهش بگن بهترین بازی تاریخ... حالا کار نداریم 2013 تلو چه رقیب قدرتمندی داشت...نمیشه باز هم با قاطعیت گفت......ایا اگر متال می ترکوند باز در حد ویچر3 میشد که گوتی بیشتری بگیره؟؟اینو نمیشه اثبات کرد... .
سر چیزی داری سوال طرح می کنی که فرض محض هست و درست و غلط بودنش اثبات نشده
منم میگم اگر بایوشاک اینفنیت در حد بایوشاک1 ظاهر میشد TLOU نمی تونست اون همه جایزه ببره.....آیا حرفم مسلما قابل اثبات و تایید؟؟؟نه یه فرضیس و در حد هون فرضیه میمونه
.
البته بهترین تاریخ و اینا تا جایی که میدونم تاپیک بغلی بود که من هم مثال نقض دارک سولز رو اوردم.... .بحث دقیقا همینجاست کسی از تلو هم دفاع نمی کنه... ولی بعضی ها کمین کرده بودن که یه بازی بیشترین جوایز رو ببره و بهش بگن بهترین بازی تاریخ... حالا کار نداریم 2013 تلو چه رقیب قدرتمندی داشت...
خب شما بیا ثابت کن نمیشد! اینجوری که نمیشه بحث کرد، من شرایط TW3 رو توضیح دادم، واقعا کاری به تعداد جوایز ندارم، اگر 200 تا جایزه هم می گرفت باز از نظر من بهترین بازی تاریخ بود شما فکر نکن من رو حساب 15-10 تا Goty بیشتر میام میگم TW3 فلانه، ولی میدونم که بازی اینقدر فوق العاده هست که هر کی بیاد جلوش با بولدزر از روش رد میشه و البته این حرف نظر من هست، قطعا نظر خیلی ها با من متفاوته.ممد جون تو به من ثابت کن اگه دو سه تا بازی که توانایی بیگ وینر رو شدن داشتن... پارسال عرضه میشدن... باز می تونست بالای ۲۰۰ تا جایزه ببره؟ به سال های دور نمیریم فرضا همین TLOU-GTAV هم پارسال میومدن... چون سه تاشون عناوین شاهکاری هستن معلوم نبود هر کدوم صد تا هم جایزه بگیرن...
پس به همین خاطر میگیم وابسته هست...
ــــــــــــ
خداروشکر ویچر انحصاری مایکی نبود وگرنه می گفتی حقش 8 نمره بالاترم بود...