کاری با تعداد گوتی و اینکه کدوم بازی کدوم سال میومد چی میشد ندارم. اما جفت FO 4 و BB از بهترین بازیهای نسل هشت هستن. دلیل اصلی که ویچر اونا رو با این اختلاف شکست داد این بود که مطلقاً هیچ ایرادی نداشت. یعنی اونا بد نبودن، فقط W3 بیش از حد خوب بود. ویچر تجلی واقعی مهندسی و بازیسازی هست. هر شرکتی که بخواد برا کنسولها نقشآفرینی بسازه باید محور کار رو ویچر قرار بده. (دقیقا همونطور که قبل ویچر باید سری TES قرار میداد)نمی خواهم جفت پا بپرم وسط بحثتون اما اینو حساب کنید که اگه ویچر 3 تو یه سال با GTA 5عرضه می شد،می تونست اونقدر جایزه بگیره؟
جریان ویچر 3 شده جریان اسکایریم. اگه ایراد ازش بگیری انگار کفر گفتی (بماند که تلو هم همینطوره ) اما به هر دوشون هم خیلی ایراد از نظر نقش آفرینی بودن وارده...
این که مطلقا ایرادی نداشت به نظرم درست نیست.ویچر یه نقش آفرینی خوب و استاندارد بود.اما بی ایراد نه.کاوه تعریفی که تو داری ارائه میدی از ویچر برای پلن اسکیپ() هم نمیشه ارائه داد.ویچر یه بازی خیلی خیلی خوب بود که تو این نسل که اکثر بازی ها دارن خراب می کنند،خودش را خوب نشون داد.کاری با تعداد گوتی و اینکه کدوم بازی کدوم سال میومد چی میشد ندارم. اما جفت FO 4 و BB از بهترین بازیهای نسل هشت هستن. دلیل اصلی که ویچر اونا رو با این اختلاف شکست داد این بود که مطلقاً هیچ ایرادی نداشت. یعنی اونا بد نبودن، فقط W3 بیش از حد خوب بود. ویچر تجلی واقعی مهندسی و بازیسازی هست. هر شرکتی که بخواد برا کنسولها نقشآفرینی بسازه باید محور کار رو ویچر قرار بده. (دقیقا همونطور که قبل ویچر باید سری TES قرار میداد)
سلیقه هر کس متفاوت هست و خیلیها از جمله خودم با سبک روایی و گیمپلی ویچر ارتباط برقرار نمیکنن، اما حقیقت اینه که ویچر بدون ایراد هست. نقطه قوت خیلی بزرگی نداره اما هیچ ضعفی هم نداره. سال 2015 دقیقا مثل 2011 و 2004 بود متأسفانه، هر بازیای مقابل ویچر قرار میگرفت خرد و خمیر میشد.
به نظر من FO 4 هنوز بازی بهتریه البته. چیزی که برا من اولویت داره رو بهتر اجرا کرده.
کاری با نقش آفرینی ندارم. ویچر از نظر فنی ایراد خاصی نداره، میتونیم تو تاپیک RPG بشکنیم و بخش به بخش بررسی کنیم.این که مطلقا ایرادی نداشت به نظرم درست نیست.ویچر یه نقش آفرینی خوب و استاندارد بود.اما بی ایراد نه.کاوه تعریفی که تو داری ارائه میدی از ویچر برای پلن اسکیپ() هم نمیشه ارائه داد.ویچر یه بازی خیلی خیلی خوب بود که تو این نسل که اکثر بازی ها دارن خراب می کنند،خودش را خوب نشون داد.
و در مورد گوتی شدن ویچر...وقتی فنتوم پین میاد و یه چپترش نیست و نصف چپتر دومش هم کپی پیست چپتر اوله،وقتی فالاوت میاد و یه ورژن پر باگ و ساده سازی شده از نسخه قبله،وقتی ارخام نایت میاد و انقدر تمرکزش را میذاره رو بت موبیل که میشه ایراد،اینا تو بیگ وینر شدنش تاثیر گذار نیست یعنی؟رقبای ویچر عناوینی کوچیکی نبودن.ادامه تعدادی از بهترین بازی های تاریخ بودن.این که هر بازی ای جلو ویچر قرار می گرفت خرد و خمیر می شد درست نیست.قطعا اگه شرایط بر طبق انتظارات پیش می رفت،ویچر یا با فنتوم پین مساوی می کرد یا با اختلاف نسبتا کمی ازش می برد.(ببین اوضاع چقدر خراب بود که بلادبورن که بازی میازاکی هست بیشتر گوتی گرفت نسبت به فنتوم.در حالی که خودت هم میدونی بازیای میازاکی همیشه کم گوتی میگیرن.در این حد که 2014 که قحطی بود رسما،دارک 2 گوتی نشد!البته میدونم میازاکی این را کارگردانی نکرده.اما به هر حال بازی خیلی خوش ساختی بود و به هیچ وجه از بقیه سولز بورن ها کم نداشت)
این بحث هم رابطش شده مثل دوشیدن از موجود نرخب شما بیا ثابت کن نمیشد! اینجوری که نمیشه بحث کرد، من شرایط TW3 رو توضیح دادم، واقعا کاری به تعداد جوایز ندارم، اگر 200 تا جایزه هم می گرفت باز از نظر من بهترین بازی تاریخ بود شما فکر نکن من رو حساب 15-10 تا Goty بیشتر میام میگم TW3 فلانه، ولی میدونم که بازی اینقدر فوق العاده هست که هر کی بیاد جلوش با بولدزر از روش رد میشه و البته این حرف نظر من هست، قطعا نظر خیلی ها با من متفاوته.
پ.ن: والا برای من وقتی یه بازی عالیه دیگه مولتی یا انحصاری فرقی نداره، همون سال 2013 که Bioshock Infinite اومد و من تو نقدش بهش 10 دادم، تو رای گیری بهترین بازی سال بازیسنتر به The Last of Us رای دادم چون به نظرم در مجموع خفن تر بود
پ.ن2: زیادی off topic شد، البته همش هم نظرشخصی بود
این بیایراد بودن رو که شوخی میکنی دیگه؟ گیم پلی که سلیقهایه و ممکنه قبول نکنی که کمی سادهاست ولی برای خودم انواع و اقسام باگهای مختلف رخ داده. یه نمونهاش اینکه باید کلید یه خونهای رو پیدا میکردم، داشتم از بالای اون خونه بالا میرفتم که ماموریتکاری با تعداد گوتی و اینکه کدوم بازی کدوم سال میومد چی میشد ندارم. اما جفت FO 4 و BB از بهترین بازیهای نسل هشت هستن. دلیل اصلی که ویچر اونا رو با این اختلاف شکست داد این بود که مطلقاً هیچ ایرادی نداشت. یعنی اونا بد نبودن، فقط W3 بیش از حد خوب بود. ویچر تجلی واقعی مهندسی و بازیسازی هست. هر شرکتی که بخواد برا کنسولها نقشآفرینی بسازه باید محور کار رو ویچر قرار بده. (دقیقا همونطور که قبل ویچر باید سری TES قرار میداد)
سلیقه هر کس متفاوت هست و خیلیها از جمله خودم با سبک روایی و گیمپلی ویچر ارتباط برقرار نمیکنن، اما حقیقت اینه که ویچر بدون ایراد هست. نقطه قوت خیلی بزرگی نداره اما هیچ ضعفی هم نداره. سال 2015 دقیقا مثل 2011 و 2004 بود متأسفانه، هر بازیای مقابل ویچر قرار میگرفت خرد و خمیر میشد.
به نظر من FO 4 هنوز بازی بهتریه البته. چیزی که برا من اولویت داره رو بهتر اجرا کرده.
بدبختی اینجاست شما هم نمیتونی خلاف حرف اونا را ثابت کنی حالا رفتی سراغ ترول کردنواییی اینجا دیگه خیلی باحال شده... خلاف حرف مارو نمی تونن ثابت کنن بعد متهم میشیم به اینکه داریم یه بازی خاصی رو تخریب می کنیم...
من گفتم...بدبختی اینجاست شما هم نمیتونی خلاف حرف اونا را ثابت کنی حالا رفتی سراغ ترول کردن
نیاز به صغری کبری چیدن نداره شما مشکلت اینه که میگن TW3 بهترین بازی تاریخه تا الان از نظر جایزهمن گفتم...
ببین حدود ۳۰۰ تا سایت ما داریم...
قبول داری عناوین پارسال اگه بهتر بودن جوایز بیشتری دریافت می کردن؟ خوب این جوایز از کجا میاد؟ از همون سایت هایی که تعدادشون محدوده... و وقتی انتخابشون این عناوین باشن... دیگه به یه عنوان دیگه که جایزه رو نمی تونن بدن...
فرضا فالوت چهل تا جایزه بیشتر می برد... متال بیست تا بیشتر می برد... بتمن سی چهل تا می برد... همه ی اینا از بین همون ۳۰۰ تا سایت هست... وقتی انتخابشون عوض میشد... یعنی دیگه ویچر رو انتخاب نمی کردن... در نتیجه جوایز ویچر کمتر میشد...
ـــــــ
متاسفانه برخی خلاف چیزی که دوست دارن رو می شنون یا می بینن خودشون رو می زنن به اون راه و سواد و منطقشون میشه در حد دانش اموز ابتدایی
اشکال نداره دستور بدید مثال سبد و سیب و گلابی که معلم اول ابتدایی برای هر مثالی بکار می بره... منم با اون توضیح میدم
از سایت منظورت همون وبلاگه دیگهنیاز به صغری کبری چیدن نداره شما مشکلت اینه که میگن TW3 بهترین باز تاریخه تا الان از نظر جایزه که میگی اقا مثال نقضش اینه و نیست ولی شما تا وقتی این جوایز برای عناوینی مثل U4 و Tlou قبول داشته باشی توی این سایتم فعلا Tw3 اوله حالا شما برای خودت هی فرضیه درست کن
ثابت کن یه فنجون کوچک بین مدار زمین و مریخ دور خورشید وجود نداره.از سایت منظورت همون وبلاگه دیگه
فرضیه من یک حرف کاملا منطقی و فکت هست که دیگه فرضیه حساب نمیشهتونستید خلاف حرف منو ثابت کنید... اگه نمی تونید هم چیزی از ارزشاتون کم نمیشه برای ما
باوووووشه شما راست می گید...ثابت کن یه فنجون کوچک بین مدار زمین و مریخ دور خورشید وجود نداره.
ثابت کن یه اژدهای بنفش با خال خال صورتی که Immortalـه و بر اثر حرارت آسیب نمی بینه توی عمق 300 کیلومتری وجود نداره.
ثابت کن یه نژاد جن و پری توی عمق 50-60 کیلومتری زمین که امواج ما رو تغییر می دن که پیداشون نکنیم وجود نداره(سلام آرتمیس فاول!)
طبق منطق تو همه اینا فکت محسوب می شن دیگه؟