بهترین بازیهای سال 2016

بهترین بازی سال 2016

• Civilization VI

• Dark Souls III

• Dishonored 2

• Doom

• Forza Horizon 3

• Gear of War 4

• Overwatch

• Ratcht & Clank

• Titanfall 2

• Uncharted 4: A Thief's End

• Battlefield 1

• INSIDE

Results are only viewable after voting.
رکورد کلا به وجود میاد که شکسته بشه! همونطور که ما چه قبول داشته باشیم چه نداشته باشیم امسال U4 بازی سال شده و ببشترین گوتی گرفته از سایت و مردم
ویچر 3 هم تا الان بهترین هست تو گوتی ها ، بلاخره تا زمان The Last Of Us دوستان رو اون 191 هی مانور میدادن و .. یک بازی اومد از اون گذر کرد حالا احتمالا اینا از الان منتظر Tlou2 و برنامه شادمانی از الان ترتیب دادن که بگن اینم رکورد W3 زده شد در حالی که به نظر من نیازی نیست به اون سال برسه تو همین امسال با اومدن RDR2 گوتی 2017 بسیار داغ میشه امسال و سایت های بیشتری مشارکت میکنن و احتمالا دوباره تعداد گوتی ها بالا میره

• Like
Reactions: Frobary
نمی خواهم جفت پا بپرم وسط بحثتون :D اما اینو حساب کنید که اگه ویچر 3 تو یه سال با GTA 5عرضه می شد،می تونست اونقدر جایزه بگیره؟ :D
جریان ویچر 3 شده جریان اسکایریم. اگه ایراد ازش بگیری انگار کفر گفتی :D (بماند که تلو هم همینطوره :D) اما به هر دوشون هم خیلی ایراد از نظر نقش آفرینی بودن وارده...
کاری با تعداد گوتی و اینکه کدوم بازی کدوم سال میومد چی‌ میشد ندارم. اما جفت FO 4 و BB از بهترین بازی‌های نسل هشت هستن. دلیل اصلی‌ که ویچر اونا رو با این اختلاف شکست داد این بود که مطلقاً هیچ ایرادی نداشت. یعنی‌ اونا بد نبودن، فقط W3 بیش از حد خوب بود. ویچر تجلی‌ واقعی‌ مهندسی‌ و بازیسازی هست. هر شرکتی که بخواد برا کنسول‌ها نقش‌آفرینی بسازه باید محور کار رو ویچر قرار بده. (دقیقا همونطور که قبل ویچر باید سری TES قرار میداد)
سلیقه هر کس متفاوت هست و خیلی‌‌ها از جمله خودم با سبک روایی و گیمپلی ویچر ارتباط برقرار نمیکنن، اما حقیقت اینه که ویچر بدون ایراد هست.:D نقطه قوت خیلی‌ بزرگی‌ نداره اما هیچ ضعفی هم نداره. سال 2015 دقیقا مثل 2011 و 2004 بود متأسفانه، هر بازی‌ای مقابل ویچر قرار میگرفت خرد و خمیر میشد.
به نظر من FO 4 هنوز بازی بهتریه البته.:دی چیزی که برا من اولویت داره رو بهتر اجرا کرده.

کاری با تعداد گوتی و اینکه کدوم بازی کدوم سال میومد چی‌ میشد ندارم. اما جفت FO 4 و BB از بهترین بازی‌های نسل هشت هستن. دلیل اصلی‌ که ویچر اونا رو با این اختلاف شکست داد این بود که مطلقاً هیچ ایرادی نداشت. یعنی‌ اونا بد نبودن، فقط W3 بیش از حد خوب بود. ویچر تجلی‌ واقعی‌ مهندسی‌ و بازیسازی هست. هر شرکتی که بخواد برا کنسول‌ها نقش‌آفرینی بسازه باید محور کار رو ویچر قرار بده. (دقیقا همونطور که قبل ویچر باید سری TES قرار میداد)
سلیقه هر کس متفاوت هست و خیلی‌‌ها از جمله خودم با سبک روایی و گیمپلی ویچر ارتباط برقرار نمیکنن، اما حقیقت اینه که ویچر بدون ایراد هست.:D نقطه قوت خیلی‌ بزرگی‌ نداره اما هیچ ضعفی هم نداره. سال 2015 دقیقا مثل 2011 و 2004 بود متأسفانه، هر بازی‌ای مقابل ویچر قرار میگرفت خرد و خمیر میشد.
به نظر من FO 4 هنوز بازی بهتریه البته.:D چیزی که برا من اولویت داره رو بهتر اجرا کرده.
این که مطلقا ایرادی نداشت به نظرم درست نیست.ویچر یه نقش آفرینی خوب و استاندارد بود.اما بی ایراد نه.کاوه تعریفی که تو داری ارائه میدی از ویچر برای پلن اسکیپ(:دی) هم نمیشه ارائه داد.ویچر یه بازی خیلی خیلی خوب بود که تو این نسل که اکثر بازی ها دارن خراب می کنند،خودش را خوب نشون داد.
و در مورد گوتی شدن ویچر...وقتی فنتوم پین میاد و یه چپترش نیست و نصف چپتر دومش هم کپی پیست چپتر اوله،وقتی فالاوت میاد و یه ورژن پر باگ و ساده سازی شده از نسخه قبله،وقتی ارخام نایت میاد و انقدر تمرکزش را میذاره رو بت موبیل که میشه ایراد،اینا تو بیگ وینر شدنش تاثیر گذار نیست یعنی؟رقبای ویچر عناوینی کوچیکی نبودن.ادامه تعدادی از بهترین بازی های تاریخ بودن.این که هر بازی ای جلو ویچر قرار می گرفت خرد و خمیر می شد درست نیست.قطعا اگه شرایط بر طبق انتظارات پیش می رفت،ویچر یا با فنتوم پین مساوی می کرد یا با اختلاف نسبتا کمی ازش می برد.(ببین اوضاع چقدر خراب بود که بلادبورن که بازی میازاکی هست بیشتر گوتی گرفت نسبت به فنتوم.در حالی که خودت هم میدونی بازیای میازاکی همیشه کم گوتی میگیرن.در این حد که 2014 که قحطی بود رسما،دارک 2 گوتی نشد!البته میدونم میازاکی این را کارگردانی نکرده.اما به هر حال بازی خیلی خوش ساختی بود و به هیچ وجه از بقیه سولز بورن ها کم نداشت)

این که مطلقا ایرادی نداشت به نظرم درست نیست.ویچر یه نقش آفرینی خوب و استاندارد بود.اما بی ایراد نه.کاوه تعریفی که تو داری ارائه میدی از ویچر برای پلن اسکیپ(:D) هم نمیشه ارائه داد.ویچر یه بازی خیلی خیلی خوب بود که تو این نسل که اکثر بازی ها دارن خراب می کنند،خودش را خوب نشون داد.
و در مورد گوتی شدن ویچر...وقتی فنتوم پین میاد و یه چپترش نیست و نصف چپتر دومش هم کپی پیست چپتر اوله،وقتی فالاوت میاد و یه ورژن پر باگ و ساده سازی شده از نسخه قبله،وقتی ارخام نایت میاد و انقدر تمرکزش را میذاره رو بت موبیل که میشه ایراد،اینا تو بیگ وینر شدنش تاثیر گذار نیست یعنی؟رقبای ویچر عناوینی کوچیکی نبودن.ادامه تعدادی از بهترین بازی های تاریخ بودن.این که هر بازی ای جلو ویچر قرار می گرفت خرد و خمیر می شد درست نیست.قطعا اگه شرایط بر طبق انتظارات پیش می رفت،ویچر یا با فنتوم پین مساوی می کرد یا با اختلاف نسبتا کمی ازش می برد.(ببین اوضاع چقدر خراب بود که بلادبورن که بازی میازاکی هست بیشتر گوتی گرفت نسبت به فنتوم.در حالی که خودت هم میدونی بازیای میازاکی همیشه کم گوتی میگیرن.در این حد که 2014 که قحطی بود رسما،دارک 2 گوتی نشد!البته میدونم میازاکی این را کارگردانی نکرده.اما به هر حال بازی خیلی خوش ساختی بود و به هیچ وجه از بقیه سولز بورن ها کم نداشت)
کاری با نقش آفرینی ندارم. ویچر از نظر فنی ایراد خاصی‌ نداره، میتونیم تو تاپیک RPG بشکنیم و بخش به بخش بررسی کنیم.
FO 4 هم جز مشکلات جزئ ایراد خاصی‌ نداشت، دقیقا چیزی بود که باید می‌بود، حقیقتش اینه که به خاطر بیش از حد خوب بودن W3 کم ارزش تر از چیزی که واقعا بود دیده شد. وگرنه ضعیف تر از FO 3 نبود. در حد New vegas نبود اما دقیقا یه بازی سبک Bethesda بود. اگه ویچر اون سال نمیومد دقیقا میدیدی که قضیه 2011 پیش میومد دوباره.
MGS رو متأسفانه بازی نکردم اما تو برنامه دارم. :دی بازی کردم در موردش بحث می‌کنیم.:دی

خب شما بیا ثابت کن نمیشد! :D اینجوری که نمیشه بحث کرد، من شرایط TW3 رو توضیح دادم، واقعا کاری به تعداد جوایز ندارم، اگر 200 تا جایزه هم می گرفت باز از نظر من بهترین بازی تاریخ بود :D شما فکر نکن من رو حساب 15-10 تا Goty بیشتر میام میگم TW3 فلانه، ولی میدونم که بازی اینقدر فوق العاده هست که هر کی بیاد جلوش با بولدزر از روش رد میشه :D :D و البته این حرف نظر من هست، قطعا نظر خیلی ها با من متفاوته.

پ.ن: والا برای من وقتی یه بازی عالیه دیگه مولتی یا انحصاری فرقی نداره، همون سال 2013 که Bioshock Infinite اومد و من تو نقدش بهش 10 دادم، تو رای گیری بهترین بازی سال بازیسنتر به The Last of Us رای دادم چون به نظرم در مجموع خفن تر بود :D
پ.ن2: زیادی off topic شد، البته همش هم نظرشخصی بود :D
این بحث هم رابطش شده مثل دوشیدن از موجود نر:D
مگه تعداد سایت ها نامتنهای هست؟ محدوده دیگه...
خوب پس وقتی اونا در حد اسمشون ظاهر میشدن جوایز بیشتری می بردن... و گرفتن جوایز یعنی از همون سایت هایی که محدود هستند گرفته شدن دیگه... پس یعنی دیگه ویچر انتخابشون نبوده در نتیجه ویچر کمتر میشد جوایزش...
اصلا بیخیال این بحث...
اصل مطلب اینه نمیشه راحت به بازی که بیشترین جایزه رو گرفته بگیم اره بهترین بازی تاریخه!!! چون ده سال دیگه سایت ها بیشتر میشن...
از طرف دیگه فقط کیفیت بازی با بازی های همون سال سنجیده میشه و جوایز می گیره نه بازی های سال های گذشته...
بهترین کار اینه که این حدود 300تا سایت بیان مثل هر سال که اواخر سال گوتی رو انتخاب می کنند... بهترین عنوان تاریخ رو نام ببرن... اینطوری هر بازی بیشترین جوایز رو گرفت یعنی بهترین بازی تاریخه...(هر چند زیاد به اینم اعتقاد ندارم ولی از وضعیت فعلی بهتره که یه بازی فقط با بازی های سال خودش مقایسه شه و بهش یهو لقب بهترین بازی تاریخ رو بدیم... اعتقاد شخصی من اینه میشه بهترین های تاریخ هر سبکی رو انتخاب کرد تا اینکه یه بازی... یعنی بهترین ریسنیگ تاریخ و بهترین... چون صد در صد عناوینی که مخاطب خاص دارن جایزه نمی گیرن... و این نتیجش اینه که این صنعت افرادی مثل لیک و کیج و... به خودش نمی بینه چون هر چی تلاش کنن از نظر یه عده ای انگار برای اثارشون زحمت نکشیدن)

یه نکته ای را هم خدمت اون دوستانی که به صورت زیرپوستی میخوان یه جورایی ارزش جوایز ویچر3 را کمتر از اون چیزی که هست، جلوه بدن، عرض کنم.
ویچر 3 تعداد 257 گوتی را از بین 437 تا انتخاب بدست آورده. یعنی 58% جوایز سال خودش. از این نظر هم رکورددار هست (البته اگه اون سال هایی که کلا 40 50 تا انتخاب بوده را کنار بذاریم(2003 تا 2005)). بعد از اون هم اسکایریم هست 227 گوتی از 403 انتخاب بدست آورده (56%). بعدش هم فک کنم rdr باشه 111 تا از 213 انتخاب را برده (52%)

پ.ن: این گوتی سال و این جور مسائل واسه من ارزش خاصی نداره.

کسی که یه سیستمی رو قبول می‌کنه، باید خوبی‌ها و بدی‌هاش رو درکنار هم بپذیره. طبق سیستم این وبلاگ الآن ویچر 3 پرافتخار ترین بازی صنعت گیمه، یه زمانی TLoU بود، قبل تر هم Skyrim ... . از نظر من شایسته‌ی این عنوان هم هست، نه اینکه بخوام بقیه‌ی بازی‌ها رو کم ارزش جلوه بدم، اصلا ویچر 3 مورد علاقه‌ترین بازی خودم نیست، ولی باید قبول کرد که یکی از بهترین بازی‌های صنعت گیمه.

به نظر من FO 4 هنوز بازی بهتریه البته.:D چیزی که برا من اولویت داره رو بهتر اجرا کرده.
این بی‌ایراد بودن رو که شوخی می‌کنی دیگه؟ :D گیم پلی که سلیقه‌ایه و ممکنه قبول نکنی که کمی ساده‌است ولی برای خودم انواع و اقسام باگ‌های مختلف رخ داده. یه نمونه‌اش اینکه باید کلید یه خونه‌ای رو پیدا می‌کردم، داشتم از بالای اون خونه بالا می‌رفتم که ماموریت
جدید داد :D تازه مشکلات گرافیکی رو هم می‌ذارم کنار چون با این وسعت بازی، گفتنشون ظلمه در حق CPR.
اتفاقا ویچر 3 پر از ایرادای مختلفه ولی از بس پکیج کاملیه که برای منی که علاقه‌ای به نقش آفرینی ندارم اگه بهترین بازی نسل نباشه قطعا جز 3 تای اول هست.

واییی اینجا دیگه خیلی باحال شده:D... خلاف حرف مارو نمی تونن ثابت کنن بعد متهم میشیم به اینکه داریم یه بازی خاصی رو تخریب می کنیم...:))
بدبختی اینجاست شما هم نمیتونی خلاف حرف اونا را ثابت کنی حالا رفتی سراغ ترول کردن

بدبختی اینجاست شما هم نمیتونی خلاف حرف اونا را ثابت کنی حالا رفتی سراغ ترول کردن
من گفتم...

ببین حدود ۳۰۰ تا سایت ما داریم...
قبول داری عناوین پارسال اگه بهتر بودن جوایز بیشتری دریافت می کردن؟ خوب این جوایز از کجا میاد؟ از همون سایت هایی که تعدادشون محدوده... و وقتی انتخابشون این عناوین باشن... دیگه به یه عنوان دیگه که جایزه رو نمی تونن بدن...
فرضا فالوت چهل تا جایزه بیشتر می برد... متال بیست تا بیشتر می برد... بتمن سی چهل تا می برد... همه ی اینا از بین همون ۳۰۰ تا سایت هست... وقتی انتخابشون عوض میشد... یعنی دیگه ویچر رو انتخاب نمی کردن... در نتیجه جوایز ویچر کمتر میشد...
ـــــــ
متاسفانه برخی خلاف چیزی که دوست دارن رو می شنون یا می بینن خودشون رو می زنن به اون راه و سواد و منطقشون میشه در حد دانش اموز ابتدایی:D
اشکال نداره دستور بدید مثال سبد و سیب و گلابی که معلم اول ابتدایی برای هر مثالی بکار می بره... منم با اون توضیح میدم:))

من گفتم...

ببین حدود ۳۰۰ تا سایت ما داریم...
قبول داری عناوین پارسال اگه بهتر بودن جوایز بیشتری دریافت می کردن؟ خوب این جوایز از کجا میاد؟ از همون سایت هایی که تعدادشون محدوده... و وقتی انتخابشون این عناوین باشن... دیگه به یه عنوان دیگه که جایزه رو نمی تونن بدن...
فرضا فالوت چهل تا جایزه بیشتر می برد... متال بیست تا بیشتر می برد... بتمن سی چهل تا می برد... همه ی اینا از بین همون ۳۰۰ تا سایت هست... وقتی انتخابشون عوض میشد... یعنی دیگه ویچر رو انتخاب نمی کردن... در نتیجه جوایز ویچر کمتر میشد...
ـــــــ
متاسفانه برخی خلاف چیزی که دوست دارن رو می شنون یا می بینن خودشون رو می زنن به اون راه و سواد و منطقشون میشه در حد دانش اموز ابتدایی:D
اشکال نداره دستور بدید مثال سبد و سیب و گلابی که معلم اول ابتدایی برای هر مثالی بکار می بره... منم با اون توضیح میدم:))
نیاز به صغری کبری چیدن نداره شما مشکلت اینه که میگن TW3 بهترین بازی تاریخه تا الان از نظر جایزه
که میگی اقا مثال نقضش اینه و نیست ولی شما تا وقتی این جوایز برای عناوینی مثل U4 و Tlou قبول داشته باشی توی این سایتم فعلا Tw3 اوله حالا شما برای خودت هی فرضیه درست کن

• Like
Reactions: Hamid Payne
نیاز به صغری کبری چیدن نداره شما مشکلت اینه که میگن TW3 بهترین باز تاریخه تا الان از نظر جایزه که میگی اقا مثال نقضش اینه و نیست ولی شما تا وقتی این جوایز برای عناوینی مثل U4 و Tlou قبول داشته باشی توی این سایتم فعلا Tw3 اوله حالا شما برای خودت هی فرضیه درست کن
از سایت منظورت همون وبلاگه دیگه:دی:))
فرضیه من یک حرف کاملا منطقی و فکت هست که دیگه فرضیه حساب نمیشه:دی:-"تونستید خلاف حرف منو ثابت کنید... اگه نمی تونید هم چیزی از ارزشاتون کم نمیشه برای ما:x;):))

از سایت منظورت همون وبلاگه دیگه:D:))
فرضیه من یک حرف کاملا منطقی و فکت هست که دیگه فرضیه حساب نمیشه:D:-"تونستید خلاف حرف منو ثابت کنید... اگه نمی تونید هم چیزی از ارزشاتون کم نمیشه برای ما:x;):))
ثابت کن یه فنجون کوچک بین مدار زمین و مریخ دور خورشید وجود نداره.
ثابت کن یه اژدهای بنفش با خال خال صورتی که Immortalـه و بر اثر حرارت آسیب نمی بینه توی عمق 300 کیلومتری وجود نداره.
ثابت کن یه نژاد جن و پری توی عمق 50-60 کیلومتری زمین که امواج ما رو تغییر می دن که پیداشون نکنیم وجود نداره(سلام آرتمیس فاول!)
طبق منطق تو همه اینا فکت محسوب می شن دیگه؟

• Like
Reactions: Hamid Payne
ثابت کن یه فنجون کوچک بین مدار زمین و مریخ دور خورشید وجود نداره.
ثابت کن یه اژدهای بنفش با خال خال صورتی که Immortalـه و بر اثر حرارت آسیب نمی بینه توی عمق 300 کیلومتری وجود نداره.
ثابت کن یه نژاد جن و پری توی عمق 50-60 کیلومتری زمین که امواج ما رو تغییر می دن که پیداشون نکنیم وجود نداره(سلام آرتمیس فاول!)
طبق منطق تو همه اینا فکت محسوب می شن دیگه؟
باوووووشه شما راست می گید...:))
بزار برات اینطوری بگم دانش اموز ۷ ساله ی عزیزم...:x
فرضا فالوت و متال و بتمن اصلا متاشون هر سه تاشون میشد شصت هفتاد... همون تعداد گوتی هایی که گرفتن هم نمی گرفتن و ویچر می گرفت و شاید جوایزش از ۳۰۰ تا عبور می کرد... چطور این وضعیت براتون منطقی هست اونوقت عکس این حرف منطقی نیست...:))
خیلی فیلمید به خدا...:)):x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or