بهترین بازیهای سال 2016

بهترین بازی سال 2016

• Civilization VI

• Dark Souls III

• Dishonored 2

• Doom

• Forza Horizon 3

• Gear of War 4

• Overwatch

• Ratcht & Clank

• Titanfall 2

• Uncharted 4: A Thief's End

• Battlefield 1

• INSIDE

Results are only viewable after voting.
اصلا لیست GOTY سال های مختلف رو نمیشه کنار هم گزاشت!
متغیرهای اساسی مثل تعداد سایت و رقیب های مختلف رو شامل میشه! و وقتی GOTY مقایسه بازی های یک سال با هم هست، چجوری میخواید یک لیست از GOTYها درست کنید آخه؟

صبر کنید نسل تموم بشه، جمع بندی لیست بهترین های نسل رو درست کنید:دی

من میخوام یه لیست بر اساس GOTY بنویسم که توی اون لیست مشخص بشه هر بازی از نظر GOTY در چه سطحی قرار داره. نه بحث بهترین هست نه چیز دیگه. به طور ساده اگر GOTY رو به عنوان جایزه و افتخار در نظر بگیریم میخوام یه لیست تهیه بشه که ترتیبش بر اساس جوایز کسب شده عناوین مختلف باشه :D

حالا شما میگی درصدی مثایسه نکنیم. خب چطوری مقایسه بشه؟ :D
آقا جان چرا زور میگی و فکر میکنی حرفت کاملا هم منطقیه ؟ :| مگه میشه شرایط سال های مختلف رو با هم مقایسه کرد که حالا بخوای درصد بگیری ؟! چون هم تعداد منابع و هم بازی های مدعی در سال های مختلف شرایطشون خیلی فرق میکنه و ارتباط مستقیم با اون درصد داره , با آمار و ارقام فقط میشه گفت که فلان بازی گوتی فلان سال شده , دیگه با توجه به این آمار و ارقام هیچ رقمه نمیشه سال های مختلف رو با هم مقایسه کرد

آقا جان چرا زور میگی و فکر میکنی حرفت کاملا هم منطقیه ؟ :| مگه میشه شرایط سال های مختلف رو با هم مقایسه کرد که حالا بخوای درصد بگیری ؟! چون هم تعداد منابع و هم بازی های مدعی در سال های مختلف شرایطشون خیلی فرق میکنه و ارتباط مستقیم با اون درصد داره , با آمار و ارقام فقط میشه گفت که فلان بازی گوتی فلان سال شده , دیگه با توجه به این آمار و ارقام هیچ رقمه نمیشه سال های مختلف رو با هم مقایسه کرد

شما کجای متن من زورگویی دیدی :دی شما پیشنهاد بده. الان مثلا تو فوتبال نمیشه پر افتخارترین تیم اروپا یا پر افتخارترین تیم جهان رو معرفی کرد چون شرایطشون سالها با هم فرق داشته و مثلا فلان تیم که چندین بار و بیشتر از همه قهرمان CL شده رو نمیشه به عنوان پر افتخارترین تیم معرفی کرد؟ :دی

الان ما یه معیاری داریم به اسم GOTY . شما چطور بر این اساس بازی ها رو دسته بندی میکنی؟

الان ما یه معیاری داریم به اسم GOTY . شما چطور بر این اساس بازی ها رو دسته بندی میکنی؟
دسته بندی نمیکنیم! :دی به همین راحتی! :دی
معیارت ماهیتش اینه " بهترین بازی های سال فلان" ، که این معیار بر اساس مقایسه با رقیب هاش نتیجه ـش در اومده!
بعد میخوای "بهترین بازی سال فلان+1 " رو که بر اساس مقایسه با یک سری بازی دیگه به دست اومده ، مقایسه کنی؟
هرجور بهش نگاه میکنم درست نیست! :دی ، باز متا که میانگین نمرات بازی هاست، در این زمینه منطقی تره، چون بازی رو با بازی دیگه ای (معمولا) مقایسه نمیکنند!

اون بهترین تیم و ... هم ، میتونی چه میدونم...بهترین سری،بهترین ناشر و ... مقایسه کنی! چون تیم رو داری نسل های مختلفی رو با هم مقایسه میکنی! عمر یک بازی، همون یک سال هست(از نظر جوایز) نمیشه هر سال تو رقابت باشه، یا نسل های مختلفی نداره یک بازی(شماره های مختلف شاید...ولی اونم دیگه اون بازی نیست! یه چیز دیگست! :دی )

دسته بندی نمیکنیم! :D به همین راحتی! :D
معیارت ماهیتش اینه " بهترین بازی های سال فلان" ، که این معیار بر اساس مقایسه با رقیب هاش نتیجه ـش در اومده!
بعد میخوای "بهترین بازی سال فلان+1 " رو که بر اساس مقایسه با یک سری بازی دیگه به دست اومده ، مقایسه کنی؟
هرجور بهش نگاه میکنم درست نیست! :D ، باز متا که میانگین نمرات بازی هاست، در این زمینه منطقی تره، چون بازی رو با بازی دیگه ای (معمولا) مقایسه نمیکنند!

اون بهترین تیم و ... هم ، میتونی چه میدونم...بهترین سری،بهترین ناشر و ... مقایسه کنی! چون تیم رو داری نسل های مختلفی رو با هم مقایسه میکنی! عمر یک بازی، همون یک سال هست(از نظر جوایز) نمیشه هر سال تو رقابت باشه، یا نسل های مختلفی نداره یک بازی(شماره های مختلف شاید...ولی اونم دیگه اون بازی نیست! یه چیز دیگست! :D )

البته با این اوصافی که شما میگین مقایسه از طریق میانگین متا هم منطقی نیست :دی چون روی زمان خودش تونسته اون نمرات رو کسب کنه و اگر در زمان دیگه ای عرضه میشد اون نمرات رو کسب نمیکرد (شاید بالاتر شاید پایینتر)

پ.ن: نتیجه اخلاقی از این بحث اینه که هرگز مقایسه نکنید :دی

مشکل Dishonored چیه؟ :D
کاری به بحث ندارم و صرفا در مورد DISHONERED حرف میزنم .

این بازی به لحاظ فنی برای من با توجه سبکش و دوربینش یکی از تو مخ ترین بازی ها بود .
بازی اول شخص ، مخفی کاری نیاز به ثبات بیشتری داشت به نظرم . در مرحله بعد هم انیمیشن های دشمن ها بود که اصلا خوشم نیومد .

در کل این مباحث فنی که میتونم کلی در موردش نظرم رو اینجا بیان کنم اجازه نداد من لذت کافی رو ببرم .
متاسفانه هنوز فرصت نشده رو PC بازی تجربه کنم و فقط رو PS4 بازی کردم . اما چیزی که بعضی دوستان میگن رو PC خیلی مشکلات بیشتره

البته با این اوصافی که شما میگین مقایسه از طریق میانگین متا هم منطقی نیست :D چون روی زمان خودش تونسته اون نمرات رو کسب کنه و اگر در زمان دیگه ای عرضه میشد اون نمرات رو کسب نمیکرد (شاید بالاتر شاید پایینتر)

پ.ن: نتیجه اخلاقی از این بحث اینه که هرگز مقایسه نکنید :D
اتفاقا میخواستم بنویسم همینو، در طی زمان انتظارها هم فرق میکنه، یک سری چیزایی که فرعی بودن، تبدیل به نکات کلیدی میشن و استاتدارد میشن و ...

اما باز نمرات، یعنی بازی توی زمان خودش چقدر خوب عمل کرده. (البته من خودم متا هم برام مهم نیست:دی)
اما GOTY ، یعنی در مقابل رقبا چقدر خوب عمل کرده!

کلا که آره، لیست نمیدیم:p ، اگرم میخوایم بدیم هر بازی رو تو دوره ی خودش میبینیم چقدر خوب عمل کرده، بعد این "خوب بودن در زمان عرضه ی بازی" رو با خوب بودن در زمان عرضه ی بازی بقیه ی بازی ها مقایسه میکنیم!(چی گفتم:| :| :| )

• Like
Reactions: SPILL and Democracy
من موافقم منصفانه ترین معیار هم همین درصدگیری گوتی ها به کل هست چون هر بازی تو سال عرضه به اندازه ای که از رقباش سر باشه گوتی میگیره! ضمن اینکه اگه بخوایم سال عرضه رو در نظر بگیریم سالی مثل 2011 اصلا تو لیست نمی گنجه انقدر که سال سنگین و تکرار نشدنی بود!
کسی هم نمی تونه تحمل کنه چنین لیستی رو نیاز نیست اصلا اهمیت بده مگه زوره؟ یکی میاد میگه اصلا لیست ندید، چرا؟ چون میدونه بازی ای که میخواد اول باشه تو لیست اول نمیشه! خوب نشه کی اهمیت میده؟ اصلا چه اهمیتی داره؟
من با لیست هایی که در مورد بهتری بازی های تاریخ هست کلا مخالفم بنظرم مذخرف بیش نیستند، لیست هایی که بر اساس نظر شخصی یه عده چیده شده اصلا چه دلیلی داره ما به چنین لیست هایی اهمیت بدیم؟ اما باز اگه معیاری مثل درصدگیری گوتی ها وسط باشه بهتره...

• Like
Reactions: WCW
من موافقم منصفانه ترین معیار هم همین درصدگیری گوتی ها به کل هست چون هر بازی تو سال عرضه به اندازه ای که از رقباش سر باشه گوتی میگیره! ضمن اینکه اگه بخوایم سال عرضه رو در نظر بگیریم سالی مثل 2011 اصلا تو لیست نمی گنجه انقدر که سال سنگین و تکرار نشدنی بود!
کسی هم نمی تونه تحمل کنه چنین لیستی رو نیاز نیست اصلا اهمیت بده مگه زوره؟ یکی میاد میگه اصلا لیست ندید، چرا؟ چون میدونه بازی ای که میخواد اول باشه تو لیست اول نمیشه! خوب نشه کی اهمیت میده؟ اصلا چه اهمیتی داره؟
من با لیست هایی که در مورد بهتری بازی های تاریخ هست کلا مخالفم بنظرم مذخرف بیش نیستند، لیست هایی که بر اساس نظر شخصی یه عده چیده شده اصلا چه دلیلی داره ما به چنین لیست هایی اهمیت بدیم؟ اما باز اگه معیاری مثل درصدگیری گوتی ها وسط باشه بهتره...

والا ما هم میگیم درصدگیری بهترین معیار هست ولی دوستان علاقه ای به درصد ندارن :دی تازه میگن زورگویی هم میکنیم :دی درصورتی که همون میانگین مت خودش یه درصدی رو داره ارائه میده. حالا شاید اگه بازی دلخواه دوستان با سیستم درصدگیری در صدر جدول قرار میگرفت این سیستم بهترین و منصفانه ترین سیستم ممکن میشد :دی

صحبت بعضی از دوستان خیلی جالبه :)) یعنی با هر متر و معیاری حساب کنیم سال 2013 بهترین بازیای تاریخ عرضه شدن که مثلا همین GTAV تو هر سالی منتشر میشد رکورد تاریخی میزد .
یعنی هر کاری کنید نمتونید منکر این بشید TLOU بهترین بازی چند ساله اخیر و به عقیده من تاریخ . این یه فکته .
بازی که به قدری ساختار شکنی کرد که می تونید تاثیراتشو توی بازیای سالهای بعدش ببنید .
اخه درصد چی ؟؟؟ اینو از کجا در اوردید ؟؟؟ خوب الان مثلا ویچر از gtav بازی بهتریه؟؟؟ اینو به بچه دو ساله بگید خندش میگیره =))

صحبت بعضی از دوستان خیلی جالبه :)) یعنی با هر متر و معیاری حساب کنیم سال 2013 بهترین بازیای تاریخ عرضه شدن که مثلا همین GTAV تو هر سالی منتشر میشد رکورد تاریخی میزد .
یعنی هر کاری کنید نمتونید منکر این بشید TLOU بهترین بازی چند ساله اخیر و به عقیده من تاریخ . این یه فکته .
بازی که به قدری ساختار شکنی کرد که می تونید تاثیراتشو توی بازیای سالهای بعدش ببنید .
اخه درصد چی ؟؟؟ اینو از کجا در اوردید ؟؟؟ خوب الان مثلا ویچر از gtav بازی بهتریه؟؟؟ اینو به بچه دو ساله بگید خندش میگیره =))

کلا واژه بهترین بازی تاریخ یک واژه ناپخته و غیر معقول هست. خیلی بازی ها هستن که تغییرات شگرفی در صنعت ایجاد کردند و واقعا نمیشه با هیچ متر و معیاری به طور علمی بهترین رو بین اونها انتخاب کرد. شاید بشه لیستی بلند بالا از عناوینی که تحول عظیمی ایجاد کردن بشه انتخاب کرد ولی یک بازی به تنهایی غیرممکن هست مگر اینکه سلیقه شخصی رو فقط ملاک بدونیم که اون هم از حیث اعتبار علمی خارج میشه.
در ضمن در مورد ساختارشکنی مطالعه کنید و ببینید ساختارشکنی TLOU کجا بود.

• Like
Reactions: pxc33 and WCW

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or