این دوستان کلا حرف های ضد و نقیض زیاد میزنن اول میگن بهترین تاریخه و فکت بعد تا میگی اقا Gta v متاش بالاتره پس حرقتون کلا منقضی هست میگن نه سریع تعداد گوتی پیش میکشن و میگن اون بعد میگی اقا گوتی که ویچر فعلا بالاتره میگن نه دوباره اون سالی که Tlou اومد با ویچر قابل قیاس نیست بعد میگی اقا درصد اینطوریه دوباره از فرضیه استفاده میکنن که اگه اون سال اینجوری میشد اونجوری نمیشد نوسترداموس بدبخت هم میگفت 2012 دنیا نابود میشه یک عده ه باور کرده بودن حالا ار چی شما بگی فایده نداره خود ویچر 3 همکلا واژه بهترین بازی تاریخ یک واژه ناپخته و غیر معقول هست. خیلی بازی ها هستن که تغییرات شگرفی در صنعت ایجاد کردند و واقعا نمیشه با هیچ متر و معیاری به طور علمی بهترین رو بین اونها انتخاب کرد. شاید بشه لیستی بلند بالا از عناوینی که تحول عظیمی ایجاد کردن بشه انتخاب کرد ولی یک بازی به تنهایی غیرممکن هست مگر اینکه سلیقه شخصی رو فقط ملاک بدونیم که اون هم از حیث اعتبار علمی خارج میشه.
در ضمن در مورد ساختارشکنی مطالعه کنید و ببینید ساختارشکنی TLOU کجا بود.
مگه نمیبینی؟ میگن توطعه کردی میخوای ارزش یه بازی رو پایین بیاری! درصد گیری واسه همه بازی ها یه فرمول یکسانه اما با این روش نتیجه اونی نمیشه که یه سری میخوان!والا ما هم میگیم درصدگیری بهترین معیار هست ولی دوستان علاقه ای به درصد ندارن تازه میگن زورگویی هم میکنیم درصورتی که همون میانگین مت خودش یه درصدی رو داره ارائه میده. حالا شاید اگه بازی دلخواه دوستان با سیستم درصدگیری در صدر جدول قرار میگرفت این سیستم بهترین و منصفانه ترین سیستم ممکن میشد
دقیقا . منم تو پست بالا هم گفتم . سایتی که یه بازی خاص رو توی لیست بهترین بازی سالش قرار میده ، میبینی تو لیست بهترین نسلش اصلا جزو 10 تای اول نیست . از این موارد هم بسیار دیده شده .یه مثالی میزنم برای اساتیدی که ملاک درصدی رو جدیدا کشف کردن!
در یک سال سه بازیکن مثلا رونالدو و مسی و هازارد انتخاب میشن به عنوان بهترین بازیکنای سال . 10 تا مدال داریم که داورا میخوان به این بازیکنا بدن . مثلا مسی 3 تا و هازارد هم 3 تا و رونالدو 4 تا میبره. یعنی رونالدو با 40 درصد آرا بهترین میشه.
سال بعد حالا 3 تا بازیکن دیگه داریم مثلا فلینی ( درخت) و غلام رضا رضایی و مهاجم تیم ملی هند. حالا از 10 تا مدال 7 تا رو فلینی میبره و و دو تا رو غلامرضا و یکی رو هم هندیه. یعنی فلینی با 70 درصد جوایز خیلی خیلی بهتر و موفقتر از رو نالدو هستش!
حالا نمیگم ارزش بازی های رقیب مثلا ویچر با رقبای تلو در این حد هست! کمی اغراق به کار بردم که منظورمو بهتر برسونم! بهترین های هر سال در مقایسه با رقبای اون سال خودش مهک میخوره.
میشه بگی کدوم سایت ها لیست دادن؟اخر نسلی کم میومدم مجازیالبته اینم باید در نظر گرفت . بهترین بازی های تاریخ در پایان هر نسلی که مراجع ارایه میدن . تو پابان نسل هفتم ( که اینجا حالا بازی های نسل جدید رو شامل نمیشه ) توی اکثرا لیست ها مدام بازی TLOU توی لیست اول تا سوم میشد .
و یا عنوان DARK SOULS که اونم مدام اول و ... میشد . خب طبیعتا با این فرمول نادرست عنوان DARK SOULS هیچ وقت توی بهترین های تاریخ قرار نداره . اما طبیعتا الان بیشتر منتقدان اونو توی بهترین های تاریخ قرار میدن چه بسا بهترین .
و حتی همین GTA V که دیگه ترکوند و تو سالی که رقابت میکرد با TLOU انقد وحشتناک بود که بازی کن لوین که خودش گوتی بر بود گم میشه توش.
در کل درصد گیری به این سادگیا نیست میشه با کلی بهانه بهش کلی تبسره های اینچنینی اضافه کرد .
به مثال بگیم مثلا تو فوتبال چرا مسی رو بهترین فوتبالیست تاریخ میدونن طرفداراش ؟ چون بیشترین توپ طلا رو برده ؟ خب خیلی ها اینو قبول نمیکنن . دلایل قانع کننده زیادی هم برای این وجود داره . مثال مشابه این مثلا میشه کارگردانی مثل بروس استرلی که بیشتر از هرکسی جایزه برده .
در کل همیشه توی این لیست ها مخالفان و موافقانی وجود داره و هیچ کس نمیتونه نظرش رو به کرسی بشونه . نه در صنعت گیم ، نه سینما نه ورزش و نه ...
ای کاش این درخواست از بچه های فعال انجمن میکردی تا برات میاوردنمیشه بگی کدوم سایت ها لیست دادن؟اخر نسلی کم میومدم مجازی
ولی از لیست بهترین های تاریخ یه چندتا رو یادم میاد کهgta vبالاتر ازtlouبود یاportal2بالاتر ازSkyrim
درصد و بهترین بازی سال و این حرفها رو بیخیال من TW3 و GTA V (نسخه نسل جدید) رو با فاصله کمی از هم بازی کردم، در عین اینکه هر دو بازی واسم فوق العاده بودن، به نظرم TW3 بازی بهتری نسبت به GTA V بود، واقعا کجای این قضیه عجیبه که بچه 2 ساله بخواد خنده ـش بگیره؟صحبت بعضی از دوستان خیلی جالبه یعنی با هر متر و معیاری حساب کنیم سال 2013 بهترین بازیای تاریخ عرضه شدن که مثلا همین GTAV تو هر سالی منتشر میشد رکورد تاریخی میزد .
یعنی هر کاری کنید نمتونید منکر این بشید TLOU بهترین بازی چند ساله اخیر و به عقیده من تاریخ . این یه فکته .
بازی که به قدری ساختار شکنی کرد که می تونید تاثیراتشو توی بازیای سالهای بعدش ببنید .
اخه درصد چی ؟؟؟ اینو از کجا در اوردید ؟؟؟ خوب الان مثلا ویچر از gtav بازی بهتریه؟؟؟ اینو به بچه دو ساله بگید خندش میگیره
ممنون.ای کاش این درخواست از بچه های فعال انجمن میکردی تا برات میاوردن
من الان فقط تا جایی که ذهنم یاری میکنه میگم والا تعداد خیلی زیاده
مثلا غولی به نام edge :
1-dark souls
2-mario
3-tlou
چند سایت دیگه یادم نیست
1-mario
2-dark souls
و تا جایی که یادمه رتبه tlou خیلی بهتر از بازی هایی بود که الان داره بحث میشه .
لیست ign هم فک کنم
1-mario
2-portal
3-tlou
خیلی ها هم بودن tlou معمولا اول بود .
اما هدف من از این پست این بود عناوین ماریو و dark souls با این همه موفقیت الان کجای درصد گیری هستند .
یا همین tlou که درصدش مثلا از یه بازی خاص پایینتر میشه توی این لیست ها خیلی خیلی بهتر عمل میکنه
بهترنیست برای بهترین بازی های نسل و تاریخ هم یه همچنین لیستی مشابه بهترین بازی سال تهیه بشه ؟
اونوقت خیلی بهتر از این درصد گیری میشه