خیلی بده که برای بالا بردن بازی مورد علاقت تا این حد سعی داری بازی دیگه ای رو خراب کنیخخخ خوشحالم بلاخره بعد این همه سال یه بازی پیدا شد که بتونید پشتش قایم بشید
یعنی با قاطعیت میگم که ویچر حتی نمیتونست بایوشاک شکست بده چه برسه به TLOU و GTAV لول
TLOU مدال طلای المپیک بدست اورد حالا خوشحال شدی و ذوق کردی ؟ تو که هدفت همون Tlou هست بقیش ول کن باقی یکسری خاشاکن مهم نیستن کلا ذهنت مشغولشون نکنخخخ خوشحالم بلاخره بعد این همه سال یه بازی پیدا شد که بتونید پشتش قایم بشید
یعنی با قاطعیت میگم که ویچر حتی نمیتونست بایوشاک شکست بده چه برسه به TLOU و GTAV لول
نه خدایی @Frobary اصلا فن بوی بی منطق نیست و معمولا منطقیه ، این چیزی که گفتی راجب بعضی ها که خیلی رنگ عوض میکنند و کلا هیتر هستند و همه دیدن صدق میکنه ولی راجب @Frobary اصلا ، قطعا هر چی میگه نظره شخصیشه و هیت خاصی ندارهخخخ خوشحالم بلاخره بعد این همه سال یه بازی پیدا شد که بتونید پشتش قایم بشید
متأسفانه اینجا جای بحث نیست اما صرفاً برا اینکه یه جواب کوتاهی بدم.کاری به بحث ندارم و صرفا در مورد DISHONERED حرف میزنم .
این بازی به لحاظ فنی برای من با توجه سبکش و دوربینش یکی از تو مخ ترین بازی ها بود .
بازی اول شخص ، مخفی کاری نیاز به ثبات بیشتری داشت به نظرم . در مرحله بعد هم انیمیشن های دشمن ها بود که اصلا خوشم نیومد .
در کل این مباحث فنی که میتونم کلی در موردش نظرم رو اینجا بیان کنم اجازه نداد من لذت کافی رو ببرم .
متاسفانه هنوز فرصت نشده رو PC بازی تجربه کنم و فقط رو PS4 بازی کردم . اما چیزی که بعضی دوستان میگن رو PC خیلی مشکلات بیشتره
از نظر گرافیکی که کاملا قبول دارم DH 2 مشکل دار بود. البته الان با توجه به آپدیتها تا حد زیادی رو PC درست شده، فکر کنم رو کنسولها هم همینطور. اگه میتونین یه امتحان دیگه بکنین بازی رو.خب مشخصا نظر من گرافيك بوده ، من نگفتم از بازي خوشم نيومده ، من گفتم بازي از نظر فني ( از نظر فريم دهي و حالت هايي كه داره ) تو مخ من هست و اجازه نميده بهم اين ديزايني كه شما ميگي بهتر درك كنم ، و البته چندين ايراد ديگه كه صرفا براي من در حال حاضر ايراد به حساب مياد .
من اتفاقا طرفدار بحث نظري درست حسابي هستم و تو تاپيك هاي ديگه انجام ميدم . منتهي ادرس تاپيك رو نميدونم اگه مايل هستيد ميتونيد راهنمايي كنيد ، تا از نقطه نظرات همديگه استفاده كنيم .
خب مشخصا نظر من گرافيك بوده ، من نگفتم از بازي خوشم نيومده ، من گفتم بازي از نظر فني ( از نظر فريم دهي و حالت هايي كه داره ) تو مخ من هست و اجازه نميده بهم اين ديزايني كه شما ميگي بهتر درك كنم ، و البته چندين ايراد ديگه كه صرفا براي من در حال حاضر ايراد به حساب مياد .متأسفانه اینجا جای بحث نیست اما صرفاً برا اینکه یه جواب کوتاهی بدم.
اینکه میگین بازی اول شخص مخفی کاری نیاز به ثبات بیشتری داره دلیلش اینه DH رو یه بازی مخفی کاری در نظر میگیرین، در حالی که نیست. خوشبختانه یا متأسفانه بازیهای این سبک رویکردهای خیلی گوناگونی دارن و هر کس با توجه به انتظارت خودش با بازی ارتباط برقرار میکنه. اگر شما از DH خوشتون نیومده میتونه دلیلش این باشه که کلا با سبک Immersive sim ارتباط برقرار نمیکنین.
البته تو تاریخ گیمینگ ده یازده تا بیشتر بازی تو این این سبک نداریم و به طور کلاسیک ارتباط با این بازیها یکم زمان بر هست، جالبیش اینه که همشون هم جزو بازیهای خفن دوران خودشون شناخته میشن. البته منظور من DH بود و نه DH 2. در هر حال پیشنهاد میکنم شانس بیشتری بهش بدین، DH جزو بازیهایی هست که بعد یه مدت هر کسی رو عاشق خودش میکنه. ارزش این جور بازیها هم دقیقا با گذشت زمان بیشتر مشخص میشه. مثل Deus ex یا .System Shock
اما اگه از منظر فنی و دیزاین (نه گرافیک) فکر میکنین ایرادی داشته، واقعا علاقمندم تو تاپیک خودش بحث کنم. چون DH از این نظر واقعا بازی کم ایرادی هست.
کلا فلسفه نقد هنری و ادبی رو بردی زیر سوالجدا متوجه نمی شم چرا اینقدر دوست دارید واسه چیز کاملا شخصی و کیفی مثل میزان حال کردن با یه بازی یه رتبه بندی فکت و مشخص درست کنید. مثل اینه بیاید بحث کنید کی زیبا ترین فرد تاریخه خوب مشخصا مجنون می گه لیلی، در صورتی که لیلی طبق نظر بقیه افراد زشت بوده. در کل مسئله شخصیه و اگه من مثلا بگم بهترین بازی تاریخ Ride to Hellـه کسی حق نداره بگه نه اشتباه می گی، چون به نظر من بهترین بازی تاریخ Ride to Hellـه و تا 100 سال دیگه هم نمی تونی نظرم رو عوض کنی. با اینکه Ride to Hell از نظر 99 درصد افراد بدترین بازی چند سال اخیره.
خب آخه فلسفهای نداره واقعاً. از بزرگترین منتقدای تاریخ هم که بپرسی بهت میگن نقد یه چیز کاملاً سلیقهایه (به جز اون منتقدایی که فکر میکنن نظر درست فقط و فقط نظر خودشونه).کلا فلسفه نقد هنری و ادبی رو بردی زیر سوال
Sent using Tapatalk
خب آخه فلسفهای نداره واقعاً. از بزرگترین منتقدای تاریخ هم که بپرسی بهت میگن نقد یه چیز کاملاً سلیقهایه (به جز اون منتقدایی که فکر میکنن نظر درست فقط و فقط نظر خودشونه).
یه منتقدی به بزرگی راجر ایبرت به فیلم مومیایی 3 نمره 3 از 4 رو میده (75 از 100) ولی میانگین امتیازای اون فیلم 31 از 100 هست با 19 نقد در محدودۀ نظر منفی نسبت به فیلم از منتقدایی مثل براردینلی و لاسال و مک کارتی.
خب الان طبق فلسفهای که داری، یکی این وسط نظرش اشتباهه اما واقعیت اینجوری نیست میزان لذت بردن این افراد از فیلم بوده که باعث شده انقدر نمرههاشون متفاوت باشه.
حالا من نمیخوام صرفاً مخالفت کرده باشم اما تو نقد مومیایی 3 عملاً گفته من با فیلم حال کردم فقطاین سلیقه ای بودن نقد که میگین مثل این میمونه که ایبرت گفته WOW من با این مومیایی 3 خیلی حال کردم و خیلی باحال بود پس بهش میدم 3/4 ولی اصلا اینطور نیست.