بیخیال اینا واسه کل کل فقط کاربرد داره که بگن اقا ND اینجوری کرد ... حقش خورد یک نفررای های یه تعداد محدود سایت گنگ تو این بلاگ ثبت نشده، بخاطر همین موضوع اینجا به گند کشیده شده! روزی نیست که یکی این مسئله رو جار نزنه که چه فاجعه ای داره اتفاق میوفته! بابا بس کنید دیگه هزار دفعه گفته شد این همون سایتی هست که 2013 بیشتر از 250 تا جایزه واسه بازی استدیویی رو ثبت کرد که امسال U4 رو ساخته این توهمات دیگه چیه...
سایتی رو میزارند که ثبت نشده اصلا من نمی دونم از کجا پیداش کردن و طوری نشون میدن که انگار چ فاجعه ای اتفاق افتاده و اینا رو می کنند مدرک واسه اینکه ثابت کنند توطئه شده! کی توطئه کرده اصلا؟ کی مدیر این بلاگی که سایت ها رو میزاره رو خریده؟ خوب بگید ما هم بدونیم دیگه...
وقتی انتخاب خواننده های سایتی مثل پردیس گیم رو ثبت کرده با میانگین کلی حدودا 300 رای، دیگه اونا چه سایت هایی هستن که ثبت نشدن؟
یه سری کاری هایی می کنند که فقط تنفر ایجاد می کنه! همه چیز رو سر چهار تا انتخاب مضخرف زیر سوال بردند...
داداش ناراحت نشي ها ولي شما كلا با خودت درگيريرای های یه تعداد محدود سایت گنگ تو این بلاگ ثبت نشده، بخاطر همین موضوع اینجا به گند کشیده شده! روزی نیست که یکی این مسئله رو جار نزنه که چه فاجعه ای داره اتفاق میوفته! بابا بس کنید دیگه هزار دفعه گفته شد این همون سایتی هست که 2013 بیشتر از 250 تا جایزه واسه بازی استدیویی رو ثبت کرد که امسال U4 رو ساخته این توهمات دیگه چیه...
سایتی رو میزارند که ثبت نشده اصلا من نمی دونم از کجا پیداش کردن و طوری نشون میدن که انگار چ فاجعه ای اتفاق افتاده و اینا رو می کنند مدرک واسه اینکه ثابت کنند توطئه شده! کی توطئه کرده اصلا؟ کی مدیر این بلاگی که سایت ها رو میزاره رو خریده؟ خوب بگید ما هم بدونیم دیگه...
وقتی انتخاب خواننده های سایتی مثل پردیس گیم رو ثبت کرده با میانگین کلی حدودا 300 رای، دیگه اونا چه سایت هایی هستن که ثبت نشدن؟
یه سری کاری هایی می کنند که فقط تنفر ایجاد می کنه! همه چیز رو سر چهار تا انتخاب مضخرف زیر سوال بردند...
خواهش ميكنم دوست عزيز@only sony دوست عزیز بعد اینکه شما پست منو نقل قول کردی رفتم نگاه کردم متوجه شدم شما پست ارسال کردی مشخصه منظورم شما نیستی...
اینم بگم الان اینکه اینجا انقدر تاکید میشه که گوتی های U4 ثبت نمیشه و دارن حق این بازی رو می خورن بیشتر بنظرم بخاطر اینه که تعداد کسایی که میرن دنبال پیدا کردن گوتی های این بازی بیشتره! وگرنه رقیب اصلی ــش که Overwatch باشه امکان نداره تو شرایطی که تا اینجا فقط سه تا گوتی کمتر داره (که جزئشون مراجعی مثل TrustedReviews، gamesTM Magazine، CraveOnline،The Game Awards، Cheat Code Central، GameSpot، God is a Geek، IBTimes UK، Destructoid، هم می شند) هیچی گوتی ثبت نشده نداشته باشه!!! نه داره ولی خیلی ها اهمیت نمی دن چون IP جدید هست و فن بیس حداقل تعصبی کمتری داره!
GAME OF THE YEAR PICKS BLOGدوستان این بلاگ که همش صحبت ازش میشه آدرسش چی هست؟![]()
دوستان این بلاگ که همش صحبت ازش میشه آدرسش چی هست؟![]()
بالاخره یکی این بازی را انتخاب کرد،شاهکار است برای خودش،فقط ۵ دلار،از لحاظ قیمت هم فوق العاده استRock Paper Shotgun : Devil Daggers
فقط میتونم بگم RPS .Wtf یکی از معتبرترین منابع گیمینگ هست، خیلی هم علاقه به بازیهای ایندی و نو دارن.
![]()