بهترین بازیهای سال 2016

بهترین بازی سال 2016

• Civilization VI

• Dark Souls III

• Dishonored 2

• Doom

• Forza Horizon 3

• Gear of War 4

• Overwatch

• Ratcht & Clank

• Titanfall 2

• Uncharted 4: A Thief's End

• Battlefield 1

• INSIDE

Results are only viewable after voting.
نه این سایت بلکه سایهای دیگه هم در مهم ترین بخش بازی های ورزشی که گیم پلی هست، PES رو امسال برترین معرفی کردن

یکی از اون سایتها و مجلات سایت Forbes بوده که واقع گرایانه ترین گیم پلی در بخش بازیهای ورزشی رو به این بازی نسبت داده در بخشهای دیگه هم مانند بخش کمپین و مد های آنلاین فیفا رو انتخاب کرده ، حالا برای فن های فیفا قابل درک نیست ولی PES امسال بهترین گیم پلی رو تو این ده سال اخیر اراعه داده طبق انتخاب و گفته سایتهای بزرگ صنعت

این بخشی از انتخاب سایت Forbes هست

The 2016 Sports Video Game Awards

البته چنتا نکته وجود داره ! این سایت بهترین بازیهای ورزشی رو لیست کرده و باید تمام کمال بازیها رو رو مورده بررسی قرار بده و بهترین سال ورزشی رو مشخص کنه ! نه اینکه یک بخش خاص رو بهش توجه کنه و باقی رو در نظر نگیره !

درباره لیست forbes هم واقعا برام عجیب هست تو بخش واقعی ترین گیمپلی یک بازی ورزشی جایزه رو به PES 17 داده. شما با هر متر و میعاری حساب کنی گیمپلی PES اصلا ارکد هست ( خودمم دمو 17 رو بازی کردم ) حالا یک گیمپلی ارکد رو چه طوری به عنوان شبیه ترین بازی ورزشی به واقعیت انتخاب کرده خودش جای سوال داره ! مثل این میمونه FH3 با گیمپلی فوق العاده ای که داره بیاد بهترین بازی ریسینگ شبیه به واقعیت انتخاب بشه !

برای بهترین گیمپلی ده سال اخیر با خوده PES مقایسه اش کردند که یقینا اینطوری هست ولی در مقایسه با Fifa 17 این صحبت ها شده ؟ من که زیاد چیزه خاصی ندیدم البته تو نقد ها همون اول یکسری خوندم مثل پادشاه جدید بازیهای شبیه ساز فوتبالی و غیره ولی خب مردم انتخاب دیگه ای کردند.

تنها برتریه فیفا به پیس، لایسنسه
من هردوتاش رو بازی کردم ولی بنظرم فیفا سه ساله که هیچ پیشرفتی نکرده در زمینه گیم پلی، ولی جزییات رو عالی درآورده
از اونطرف کونامی گیم پلی رو بینظیر طراحی کرده، واقعا پیاده سازی تاکتیک ها خیلی شبیه واقعیته
خوشحالم امسال کونامی تونست جواب زحماتش رو بگیره و امیدوارم فیفا یه تکونی به خودش بده

البته پدارم جان زیاد حرفت رو قبول ندارم سری فیفا با دو نسخه 15 و 16 پیشرفت خاصی نداشت و حتی تو 15 پسرفت هم کرد ولی تو فیفا 17 واقعا اضافه شدن انیمیشن های جدید و تغییرات شدید مثبت هوش مصنوعی کلا گیمپلی رو جلا داده. پیشرفت های گرافیکی هم حالا زیاد مورد بحث نیست.

درباره لیست forbes هم واقعا برام عجیب هست تو بخش واقعی ترین گیمپلی یک بازی ورزشی جایزه رو به PES 17 داده. شما با هر متر و میعاری حساب کنی گیمپلی PES اصلا ارکد هست ( خودمم دمو 17 رو بازی کردم ) حالا یک گیمپلی ارکد رو چه طوری به عنوان شبیه ترین بازی ورزشی به واقعیت انتخاب کرده خودش جای سوال داره ! مثل این میمونه FH3 با گیمپلی فوق العاده ای که داره بیاد بهترین بازی ریسینگ شبیه به واقعیت انتخاب بشه !
تَکرار می کنم، این لینکی که داده شد مقاله رسمی فوربس نیست، یه Opinion Article از یه شخص عادیه که توی تحریریه فوربس نیست اصلا. در واقع یکی مثل و من و شما اینو نوشته.

DOOM تا الان بهترین شوتر ساله، توی بخش genre awards و بخش شوترها اوله. واقعا دم id software گرم، بازی رو بعد از ۱۲ سال عرضه کنی ( با همه فراز و فرودها) و همچنان بازی توی ژانر خودش بدرخشه و بهترین باشه اونم سالی که اینهمه مدعی داخلش بود. جدا لقب سلطان برازندشه، چهار نسخه از بازی اومده که هرکدوم دربازه زمانی خودشون بهترین یا جزو بهترین ها بودن ( شماره ۳ هم خدایی بدشانسی آورد و خورد به HL 2 ).
یه مطلب دیگه هم اینکه بهترین ماه ۲۰۱۶ هم ماه may بوده ظاهرا، اوورواچ، آنچارتد و دووم.
نکته جالب توجه دیگه هم انتخاب نشدن dishonored 2 هست، نمیدونم از بازی چجور انتظاری داشتن که براشون برآورده نشده، بازی چیزی از شماره اول کم نداشته و نداره واقعا، اونوقت برام واقعا سواله که چرا به اونصورت مورد توجه قرار نمیگیره؟!!!

دوستان، گوتی بر چه اساسی انتخاب میشه؟
یعنی ضریب انتخاب تحریریه با انتخاب کاربران سایت، یکیه یا فرق داره؟
الان در صفحه اول همین تاپیک، آنچارتد 34 انتخاب تحریریه داره و اورواچ 43 تا، ولی در مجموع آنچارتد بالاتره، در آخر معیار مجموع هست یا ضریب داره؟

دوستان، گوتی بر چه اساسی انتخاب میشه؟
یعنی ضریب انتخاب تحریریه با انتخاب کاربران سایت، یکیه یا فرق داره؟
الان در صفحه اول همین تاپیک، آنچارتد 34 انتخاب تحریریه داره و اورواچ 43 تا، ولی در مجموع آنچارتد بالاتره، در آخر معیار مجموع هست یا ضریب داره؟
نظر من که اصلا باید جدا باشه. معمولا خیلی از کاربرهای معمولی نمیتونن تمام نامزدها رو تجربه کنند و بالطبع به بازی هایی رای میدن که انجام دادن. به همین خاطر نمیتونه معیار درستی باشه.

• Like
Reactions: Hamid Payne

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or