بهترین بازیهای سال 2016

بهترین بازی سال 2016

• Civilization VI

• Dark Souls III

• Dishonored 2

• Doom

• Forza Horizon 3

• Gear of War 4

• Overwatch

• Ratcht & Clank

• Titanfall 2

• Uncharted 4: A Thief's End

• Battlefield 1

• INSIDE

Results are only viewable after voting.
خدا وکیلی پای صلاحیت ریدر چویس ها رو الان نکشید وسط ... این طوری میزنید تمام زحمات کسایی که سال پیش روی کیبرد انگشت زخم میکردن که اره رکورد اون بازیه (اسمش رو نبر) شکسته شد رو بر باد میدید.
yv3g_6455645456456.png

بهترین های 2013 از نگاه سایتها و مجلات مختلف
اوپس.

البته باید بگم که نه تنها شخصا با نظرشون موافقم و Reader's Choice ها رو معتبر نمیدونم، بلکه بین همون سایتهای نقدی که ثبت میشه هم ترجیح میدم سایتهای معتبرتر و مطرح تر چندسال اخیر رو ملاک بدم.

پ.ن: یه جمله ی کلی میگم خطابم به شخص خاصی نیست. خدایی بیاید مردونگی کنید و بلایی که سه سال پیش سر «اون بازیه اسمشونبر» آوردید رو سر Uncharted 4 نیارید.

اوپس.

البته باید بگم که نه تنها شخصا با نظرشون موافقم و Reader's Choice ها رو معتبر نمیدونم، بلکه بین همون سایتهای نقدی که ثبت میشه هم ترجیح میدم سایتهای معتبرتر و مطرح تر چندسال اخیر رو ملاک بدم.

پ.ن: یه جمله ی کلی میگم خطابم به شخص خاصی نیست. خدایی بیاید مردونگی کنید و بلایی که سه سال پیش سر «اون بازیه اسمشونبر» آوردید رو سر Uncharted 4 نیارید.
الان این نقل قولی که گزاشتی چه ربطی به من .. و چه ربطی به خرف من داشت.

دقیقا ملاک و حرف اصلی رو سایت های معتبر میزنن .. مثلا مثل همون ۲۰۱۳ (جالبه همون اول کار چقدر بحث جوایز معتبر بود .. به اخر جوایز که رسیدیم همون طناب نجات مغلطه هم پوسیده از اب در اومد)
مثلا ۲۰۱۲ هم رو اکثر جوایز سایت های معتبر یه بازی دیگه برد .. ولی یه بازی دیگه گوتی شد.

همین الانم اگه گیم اسپات رو حساب نکنیم که وزنه سنگینیه ( با اینکه نقدا و نمراتش رو قبول ندارم .. ولی انتخاب های اخر سالش همیشه عالی و منصفانه بوده )
مثل نتیجه که نزدیک و پایاپایه .. جوایز مراجع معتبر و سایت هایی که تو متا ثبت میشن هم تقریبا نزدیک و پایاپایه و برتری خاصی واضحی نسبت به هم ندارن.

در مورد ۲۰۱۳ و اسمش رو نبر رو خطاب کن به بقیه نه فن های ناتی ... اون اعتلاف عجیبی که گرد gta تشکیل شده بود و کلا هر چی بشه (اسمش رو نبر) نشه ... حاشیه های دور اون بازی رو به وجود اورد ... وگرنه فن که معلومه کارش حمایته ... اون دوستان فازشون چی بود ؟

هر چند خودم اصلا انچارتد ۴ رو کیلومتر ها نزدیک به اسمش رو نبر یا حتی انچارتد ۲ نمیدونم ... در مورد امسال و مستحق بودنشم تا وقتی خودم اورواچ نزنم نظر نمیدم .. ولی دوست دارم ng سومین گوتیش رو هم ببره ...
......
در مورد ریدر چویس ها هم همین رو بگم که انچارتد انحصاریه و شانس کمتری برای بازی یا دیده شدن توسط گیمر ها داره نسبت به اورواچ ... بس این بحث ها مغلطه ای بیش نیست

اوپس.

Nice Try
پای اون بازی 3 سال پیش اسمشو نبر هم که هنوز خودتون فراموشش نمیکنید و میارید وسط الکی نیار چون هر جوری حساب کنی سایت ها (چه معروفا چه غیره معروفا) ، مراسم ها ، دیدگاه کاربران بیشترین گوتی رو با اختلاف گرفت .
امسال هم این reader's choice رو بعضی ها سوژه گرفتن ولی متاسفانه اینطوری خودشونو زیره سوال میبرن پس بهتره از این به بعد در رای گیری ها شرکت نکنند ، اگر هم مرجع این تاپیک اون بلاگر نباشه کار به اینجاها نمیرسه مثلا بعضی از سایت هایی که پارسال میذاشته امسال تازه فهمیده minor هست یا مثلا اوایل 2014 یادش میفته چندتا گوتی برا اسکایریم بذاره ! دیگه طرف بلاگشه حال کرده کامنت ها هم تا 31 مارچ ببنده که راحت تر رقابتی ببره جلو . شما هم نمیخواد هنوز هیچی نشده گوتی های یه بازی رو ببری زیره سوال ! در همون گیم اسپات هم اتفاقا خیلی حرفه که شماره چهارم یه فرنچایزی مثل آنچارتد که قبلا به همه افتخارات رسیده هم 10 بگیره هم آخره سال در لیستش دوم بذاره ! اونم چه سایتی گیم اسپات !

خدایش اصلا فکر نمیکردم رقابت انقدر نزدیک باشه
هرچند 90درصد u4اول میشه ولی خب فک میکردم یه رکورد عجیب میزنه:دی

انتظار داشتم fh3یه چندتای بگیره که هنوز خبری نیست ولی خب تو تاپ لیست اکثر سایت ها بود

• Like
Reactions: vaan 2 and sadegh93
اوپس.

درود :D
فقط یک لطف میکنید بفرمایید دقیقا چه بلایی سر یکی از موفق ترین بازی های چند سال اخیر اومده که الان شما نگران شدید؟ :D منم یک جمله کلی میگم ولی خطاب به شما .. لطف کنید "جو" ندهید :D هر حاشیه ای پیرامون هر بازی به وجود میاد. اصولا توسط هیتر ها به وجود میاد ومیشه گفت که این یک فکته.
فن "دوست داره " حمایت کنه. دوست داره همش از بازی مورد علاقش حرف بزنه. اگر به ازادی بیان (!) اعتقاد داریم پس مشکلی تو این قضیه نیست. مشکل برای کسانیه که "تحمل" دیدن/شنیدن حمایت از یک بازی خاص را ندارند. حالا از رو هیت باشه یا هر چیزی که واقعا درست نیست اینجا بگم ولی خب همه میدونند منظورم چیه مختص گروه سنی -10 هم هست ! و البته بله فنی که هیتر یک بازی دیگه باشه هم زیاده :D ولی خب تو اصل قضیه (هیتر و حاشیه سازی) فرقی ایجاد نمیکنه.

---

در نهایت یک حرف کلی بدون خطاب به شخص خاصی هم من بزنم: لطف کنید نگران مسئله و مشکلی که وجود نداره نباشید :D احتمال اینکه اون مسئله و مشکل صرفا در ذهن شما فقط خود شما شکل گرفته باشه بسیار زیاده !

پ ن : 2016 ریدر پیک زیر سوال رفت :D اخرین نتیجه تاپیک بهترین های 2016 :D باریکلا :D فقط خوشم میاد طرفداران (اسمشو نبر یا همون ولدمورت :D) حداقل برای حمایت نظر خودشون و امثال خودشون را زیر سوال نبردند :D بوک مارک رو کردن استیلت هم ندیده بودیم که دیدیم :D

آخرین ویرایش:
بحث صلاحیت Reader's Choice ها شده بود، و یه نقل قول گذاشتم از ایام قدیم که صلاحیتش رو کلا بردن زیر سوال. و فکر میکنم میتونه یه نظر شخصی باشه، جدای از بحث فن بازی که خب همه جا هست، تقریبا هم نمیشه کنترلش کرد.

فقط یک لطف میکنید بفرمایید دقیقا چه بلایی سر یکی از موفق ترین بازی های چند سال اخیر اومده که الان شما نگران شدید؟ :D
بلایی که سرش آوردن این بود فردی مثل بنده که بعد از تجربه ی ولدمورت(:D) درجا بین 3 بازی برتر زندگیم حسابش کردم (و هنوز هم حساب میکنم) حتی نمیتونستم یک کلمه در مورد بازی حرف بزنم. یه جو ناجور غیرقابل تحمل به وجود اومده بود که ذره ای انتقاد یا ایراد گرفتن رو برنمی تابید. من خیلی اذیت میشدم، چون از یه طرف خیلی بازی رو دوست داشتم و اخبار و گیم آو د یر و غیره رو خیلی پیگیر بودم، و از یه طرف جوی که حول و حوش بازی ایجاد شده بود خیلی خیلی بد بود. به قول خودت فن دوست داره حمایت کنه، و خب همین فن ها آزادی بیانی که ازش اسم بردی رو انداخته بودن دور.

اینم بوکمارک نبود اصلا:D 2013 من خیلی اصرار داشتم که Reader's Choiceها اصلا منطقی نیستن و خیلی تحت تاثیر جو و حال و هوای به وجود اومده هستن و نباید جزو رای های اصلی حسابشون کرد. و فقط یک نفر هم بود که به این شکل علنی نظرش همین بود. برای همین یادم مونده بود دقیق:D

بحث صلاحیت Reader's Choice ها شده بود، و یه نقل قول گذاشتم از ایام قدیم که صلاحیتش رو کلا بردن زیر سوال. و فکر میکنم میتونه یه نظر شخصی باشه، جدای از بحث فن بازی که خب همه جا هست، تقریبا هم نمیشه کنترلش کرد.

بلایی که سرش آوردن این بود فردی مثل بنده که بعد از تجربه ی ولدمورت(:D) درجا بین 3 بازی برتر زندگیم حسابش کردم (و هنوز هم حساب میکنم) حتی نمیتونستم یک کلمه در مورد بازی حرف بزنم. یه جو ناجور غیرقابل تحمل به وجود اومده بود که ذره ای انتقاد یا ایراد گرفتن رو برنمی تابید. من خیلی اذیت میشدم، چون از یه طرف خیلی بازی رو دوست داشتم و اخبار و گیم آو د یر و غیره رو خیلی پیگیر بودم، و از یه طرف جوی که حول و حوش بازی ایجاد شده بود خیلی خیلی بد بود. به قول خودت فن دوست داره حمایت کنه، و خب همین فن ها آزادی بیانی که ازش اسم بردی رو انداخته بودن دور.

اینم بوکمارک نبود اصلا:D 2013 من خیلی اصرار داشتم که Reader's Choiceها اصلا منطقی نیستن و خیلی تحت تاثیر جو و حال و هوای به وجود اومده هستن و نباید جزو رای های اصلی حسابشون کرد. و فقط یک نفر هم بود که به این شکل علنی نظرش همین بود. برای همین یادم مونده بود دقیق:D

از همون رونمایی هیتر های بودن که مشکلشون بازی نبود ... اکثرا هم اون نقد گیم اسغات رو پلاکارد کرده بودند دوره میگشتن دور سایت ... نظریات رد داده و عجیب غریبم کم نبود تا قبل از اینکه به جوایز اخر سال برسیم ... برای همین اون جو ملتهب و واکنش های افراطی پیش اومد سر بازی. یه عده از دوستانم که شمشیر رو کشیده بودند . هم تاپیکش خود بازی موجوده .. هم جوایز ۲۰۱۳ و هم تاپیک امتیازات ... میتونیم بریم در بیارم جریان چی بوده .
کلا در مورد ng و بعضی انحصاری ها این رفتار های متضاد و متناقض و عجیب غریبی شاهدیم هر سال . مثلا پارسال

a4kgf.jpg

حالا همین خط فکری پارسال که بیانیه های طوماری صادر میکردن و پیروزی نور بر تاریکی و خوردن پوز اسمش و نبر و فن هاش رو جشن گرفته بودن .
الان دارن ریدر چویس ها رو زیر سوال میبرن و بی اعتبار میدونن ... خوبه حداقل ماها که هر سال ارزش گذاری ها و موازینمون ثابته. و چیزی که امسال قبول داریم سال دیگه هم قبول دارشیم . نه مثل خیلیا باد از هر سمت بیاد.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or