این یارو امسال خیلی تابلو رای ها رو بهم نزدیک نگه داشته برای کلیک خور بیشتر![]()
اوپس.خدا وکیلی پای صلاحیت ریدر چویس ها رو الان نکشید وسط ... این طوری میزنید تمام زحمات کسایی که سال پیش روی کیبرد انگشت زخم میکردن که اره رکورد اون بازیه (اسمش رو نبر) شکسته شد رو بر باد میدید.
الان این نقل قولی که گزاشتی چه ربطی به من .. و چه ربطی به خرف من داشت.اوپس.
البته باید بگم که نه تنها شخصا با نظرشون موافقم و Reader's Choice ها رو معتبر نمیدونم، بلکه بین همون سایتهای نقدی که ثبت میشه هم ترجیح میدم سایتهای معتبرتر و مطرح تر چندسال اخیر رو ملاک بدم.
پ.ن: یه جمله ی کلی میگم خطابم به شخص خاصی نیست. خدایی بیاید مردونگی کنید و بلایی که سه سال پیش سر «اون بازیه اسمشونبر» آوردید رو سر Uncharted 4 نیارید.
Nice Tryاوپس.
البته باید بگم که نه تنها شخصا با نظرشون موافقم و Reader's Choice ها رو معتبر نمیدونم، بلکه بین همون سایتهای نقدی که ثبت میشه هم ترجیح میدم سایتهای معتبرتر و مطرح تر چندسال اخیر رو ملاک بدم.
پ.ن: یه جمله ی کلی میگم خطابم به شخص خاصی نیست. خدایی بیاید مردونگی کنید و بلایی که سه سال پیش سر «اون بازیه اسمشونبر» آوردید رو سر Uncharted 4 نیارید.
دروداوپس.
بلایی که سرش آوردن این بود فردی مثل بنده که بعد از تجربه ی ولدمورت(فقط یک لطف میکنید بفرمایید دقیقا چه بلایی سر یکی از موفق ترین بازی های چند سال اخیر اومده که الان شما نگران شدید؟![]()
بحث صلاحیت Reader's Choice ها شده بود، و یه نقل قول گذاشتم از ایام قدیم که صلاحیتش رو کلا بردن زیر سوال. و فکر میکنم میتونه یه نظر شخصی باشه، جدای از بحث فن بازی که خب همه جا هست، تقریبا هم نمیشه کنترلش کرد.
بلایی که سرش آوردن این بود فردی مثل بنده که بعد از تجربه ی ولدمورت() درجا بین 3 بازی برتر زندگیم حسابش کردم (و هنوز هم حساب میکنم) حتی نمیتونستم یک کلمه در مورد بازی حرف بزنم. یه جو ناجور غیرقابل تحمل به وجود اومده بود که ذره ای انتقاد یا ایراد گرفتن رو برنمی تابید. من خیلی اذیت میشدم، چون از یه طرف خیلی بازی رو دوست داشتم و اخبار و گیم آو د یر و غیره رو خیلی پیگیر بودم، و از یه طرف جوی که حول و حوش بازی ایجاد شده بود خیلی خیلی بد بود. به قول خودت فن دوست داره حمایت کنه، و خب همین فن ها آزادی بیانی که ازش اسم بردی رو انداخته بودن دور.
اینم بوکمارک نبود اصلا2013 من خیلی اصرار داشتم که Reader's Choiceها اصلا منطقی نیستن و خیلی تحت تاثیر جو و حال و هوای به وجود اومده هستن و نباید جزو رای های اصلی حسابشون کرد. و فقط یک نفر هم بود که به این شکل علنی نظرش همین بود. برای همین یادم مونده بود دقیق
![]()