بهترین بازیهای سال 2016

بهترین بازی سال 2016

• Civilization VI

• Dark Souls III

• Dishonored 2

• Doom

• Forza Horizon 3

• Gear of War 4

• Overwatch

• Ratcht & Clank

• Titanfall 2

• Uncharted 4: A Thief's End

• Battlefield 1

• INSIDE

Results are only viewable after voting.
آخرین ویرایش:
The New Yorker Magazine (US) : The Last Guardian (ثبت شد)

Eurogamer.pl Readers' Choice (PL) : Uncharted 4: A Thief's End (ثبت شد)

The Buttonsmashers : Uncharted 4: A Thief's End (ثبت شد)

FFA Awards : Uncharted 4: A Thief's End (ثبت شد)

JVFrance (FR) : Overwatch (ثبت شد)

Videogame Mais (BR) : Overwatch (ثبت شد)

Gmbox (RU) : Battlefield 1(ثبت شد)

---------------

Gamesfines (DE) : The Last Guardian ( ثبت نشد)

Geek-Tv (RU) : Uncharted 4: A Thief's End ( ثبت نشد)

Daddy Daydream : Uncharted 4: A Thief's End (ثبت نشد)

Amazon (UK) : Uncharted 4: A Thief's End (
ثبت نشد)

Schmoes know : Uncharted 4: A Thief's End (
ثبت نشد)

W2Mnet : Uncharted 4: A Thief's End (
ثبت نشد)

Glixel : Overwatch (ثبت نشد)

آخرین ویرایش:
پست اول را بروز نمی کنید؟
Uncharted 4: A Thief's End - 45

The Critics' Picks - 31

The Readers' Picks - 14

Overwatch - 43

The Critics' Picks - 37

The Readers' Picks - 6

...............
یه چیزی که خیلی به چشم میاد اینه که این بلاگ گوتی های انچارتد را ثبت نمی کنه. سر این خیلی بحث شد اما اینجور هم میشه به قضیه نگاه کرد که رای اکثر سایت ها انچارتد بوده و در این بین یه سریشون هم ثبت نشده که با توجه به رای های بیشتر انچارتد، ثبت نشدنش بیشتر به چشم میاد.

daddydaydream : Uncharted 4: A Thief's End
احتمالا اینم مثل Geek-tv میاد میگه minor هست :D حالا Geek-tv که وب سایتش از سال 2011 مشغوله و چنل یوتیوبش 270 هزار فالور داره چطوری minor یا همون کوچک و جزئی میشه نمیدونم !! ولی بعضی سایتا مثلا یدونه CM هم در تاپیک هاشون نیست ولی minor نیستند :D
ویرایش :
DailySocial (ID) : Overwatch
FFA Gaming Portal Readers' Choice (HR) : Uncharted 4: A Thief's End

آخرین ویرایش:
پست اول را بروز نمی کنید؟
Uncharted 4: A Thief's End - 45

The Critics' Picks - 31

The Readers' Picks - 14

Overwatch - 43

The Critics' Picks - 37

The Readers' Picks - 6

...............
یه چیزی که خیلی به چشم میاد اینه که این بلاگ گوتی های انچارتد را ثبت نمی کنه. سر این خیلی بحث شد اما اینجور هم میشه به قضیه نگاه کرد که رای اکثر سایت ها انچارتد بوده و در این بین یه سریشون هم ثبت نشده که با توجه به رای های بیشتر انچارتد، ثبت نشدنش بیشتر به چشم میاد.
یه سری از سایت هایی که تو اون بلاگ لینک میزارن و اینجا هم گذاشته میشن اصلا Goty حساب نمیشن که کار بخواد به بررسی قوانین (!) بکشه :D مثلا تو یکی دو تا آپدیت آخرش، برای Overwatch اینا رو هم حساب نکرده چون Goty نبودن:
Gamereactor Norge
Irish Examiner
Dont Feed the Gamers
فقط چون این جا بازتاب داده نمیشه اینجور حس میشه که صرفا برای U4 این چیزها رو حساب نمیکنه :D فقط این قضیه "Minor" رو بهتر توضیح بده خیلی از سوال ها رو عملا جواب داده چون بعضی سایت ها رو نمیشه فهمید منظورش از Minor چیه دقیقا! :D
FFA Awards : Uncharted 4: A Thief's End (ثبت نشد)
این رو که ثبت کرد.
daddydaydream : Uncharted 4: A Thief's End
احتمالا اینم مثل Geek-tv میاد میگه minor هست :D
این رو هم توضیح داده که مطالب سایتش رو فقط یه نفر می نویسه که به نظر هم حرفش درست میاد :دی اون Geek-tv رو فقط انگار به اشتباه ثبت نکرده.

آخرین ویرایش:
یه سری از سایت هایی که تو اون بلاگ لینک میزارن و اینجا هم گذاشته میشن اصلا Goty حساب نمیشن که کار بخواد به بررسی قوانین (!) بکشه :D مثلا تو یکی دو تا آپدیت آخرش، برای Overwatch اینا رو هم حساب نکرده چون Goty نبودن:
Gamereactor Norge
Irish Examiner
Dont Feed the Gamers
فقط چون این جا بازتاب داده نمیشه اینجور حس میشه که صرفا برای U4 این چیزها رو حساب نمیکنه :D فقط این قضیه "Minor" رو بهتر توضیح بده خیلی از سوال ها رو عملا جواب داده چون بعضی سایت ها رو نمیشه فهمید منظورش از Minor چیه دقیقا! :D

این حرف رو که زدی (قسمت بولد شده)یاد بازی فجر سپاسی استقلال ۱۰ سال پیش افتادم ....
استقلال یه ۲۰ تا موقعیت گل داشت . دو تا گل سالم زد داور به اشتباه مردود کرد ..دقیقه ۹۰ یه تک به تک گیر فجر اومد فقط .

اخرش پیروانی برگشت گفت ما میتونستیم برنده بازی بشیم .

من که منظورش رو از minor متوجه نمیشم ! شما که حرفای این بنده خدا رو بهتر متوجه میشی میشه بگی چطوری وب سایت روسی Geek tv که از سال 2011 فقط در زمینه گیم فعالیت میکنه و با اون همه فالور میشه minor ولی مثلا همین DailySocial که آخرین ثبتیش بود با این حال که وب سایت تخصصی گیم نیست و معلوم نیست اصن چقدر کاربر داره minor نیست ؟:D
این رو هم توضیح داده که مطالب سایتش رو فقط یه نفر می نویسه که به نظر هم حرفش درست میاد :D اون Geek-tv رو فقط انگار به اشتباه ثبت نکرده.
quarter to three با اون نقدای قشنگش (که همه جا ثبت میشه) مگه غیر از تام چیک کسی گوتی هاشو انتخاب میکرد ؟ :D ولی Geek tv که دیگه نه یه نفره نه کاربراش کمه نه فرومه نه چنل یوتیوبه , دیگه فازش چیه دقیقا ؟!

آخرین ویرایش:
این رو که ثبت کرد.
اینقدر از این گوتیا ثبت نکرده خودمم قاطی کردم :D
انصافا من همرو اینجا بازتاب دادم و سرویسم شدم از بس زیاد بود :D
مثلا سه تا از اوورواچ ثبت نمیکنه از اونور 10 تا از انچارتد ثبت نمیکنه :D
کم کم دارم شک میکنم ادمین اون بلاگه خودت باشی :D

من که منظورش رو از minor متوجه نمیشم ! شما که حرفای این بنده خدا رو بهتر متوجه میشی میشه بگی چطوری وب سایت روسی Geek tv که از سال 2011 فقط در زمینه گیم فعالیت میکنه و با اون همه فالور میشه minor ولی مثلا همین DailySocial که آخرین ثبتیش بود با این حال که وب سایت تخصصی گیم نیست و معلوم نیست اصن چقدر کاربر داره minor نیست ؟:D

quarter to three با اون نقدای قشنگش (که همه جا ثبت میشه) مگه غیر از تام چیک کسی گوتی هاشو انتخاب میکرد ؟ :D ولی Geek tv که دیگه نه یه نفره نه کاربراش کمه نه فرومه نه چنل یوتیوبه , دیگه فازش چیه دقیقا ؟!
ببین قشنک 10ها مثال نقض می تونم برای مدیر او بلاگ بیارم که کدوم گوتیارو اشتباه ثبت نکرده ولی می دونم فایده نداره چون اون کار خودشو میکنه .
کلا می خواد تنور رقابتو گرم نگه داره :D

پردیس گیم هم گوتی هاش را مشخص کرد:
Pardis game Goty :
Dark Souls 3

Pardis Game Users Pick :
Uncharted 4

برید اطلاع بدید ثبت کنه.:D
رفتم بزارمش اونجا دیر رسیدم . ته دیگشم خورده بودن :D

آخرین ویرایش:
یه سوال، مگه شما ها همه گوتی پیک ها را اینجا اعلام نمی کنید؟
خب برید یه بلاگ بزنید و همه را جمع کنید توش. بدون قانون های من در آوردی و عشقی.
..........
ادیت :
Uncharted 4: A Thief's End - 47

The Critics' Picks - 31

The Readers' Picks - 16

آخرین ویرایش:
این حرف رو که زدی (قسمت بولد شده)یاد بازی فجر سپاسی استقلال ۱۰ سال پیش افتادم ....
استقلال یه ۲۰ تا موقعیت گل داشت . دو تا گل سالم زد داور به اشتباه مردود کرد ..دقیقه ۹۰ یه تک به تک گیر فجر اومد فقط .

اخرش پیروانی برگشت گفت ما میتونستیم برنده بازی بشیم .
شما که کلا از اول این قضیه ثبت کردن جوایز، اعتقاد راسخ داشتید به عمد جوایز U4 رو ثبت نمیکنه، به نظرم خود سایتی که جایزه ـش به درستی ثبت نشده بیاد توضیح بده هم باز شما قانع نشید :D اینکه بعضی جوایز رو به اشتباه ثبت نمیکنه مشخصه ولی خداییش یه سری جوایز واقعا تابلو هستن که نباید ثبت بشن :D
من که منظورش رو از minor متوجه نمیشم
quarter to three با اون نقدای قشنگش (که همه جا ثبت میشه) مگه غیر از تام چیک کسی گوتی هاشو انتخاب میکرد ؟ :D
یه سری سایت هایی که فقط 1 نویسنده دارن رو جز Minor حساب میکنه، فکر کنم Q2T نویسنده هاش بیشتر از یک نفر بودن، ولی همین سایتی که گذاشتی تو لیست نقدهاش بری اسم نویسنده نداره و همش رو با عنوان Daddyfolan@hotmail.com معرفی کرده برای همین گفته به نظر میاد فقط 1 نویسنده داره. البته تام چیک رو هم دیگه ثبت نمیکنه :D ولی سایت DailySocial تو همون صفحه اول بخش گیمش حداقل 5 تا نویسنده مختلف مشخصه، حالا به جز این شرایط دیگه ـش واسه Minor چیه رو نمیدونم :D اون یکی سایت روسی هم میشه جز همون اشتباهاتش.

در کنار دعوای overwatch و uncharted خواستم این را بگذارم
Swery بازیساز معروف که در شبکه های اجتماعی هم خیلی فعال است "پنج بازی برتر سال برای سازنده ها" را به این صورت انتخاب کرد
هیچ ترتیب خاصی در لیست نیست

Inside by Playdead
Despite having an incredible gimmick, they did not use it at all for PR. For that, It reminds me about my boyhood with video games.

inside-game-playdead_1050_591_81_s_c1.jpg

I played as a child when I played Inside and I enjoyed it very much.

That Dragon, Cancer by Numinous Games
green_drip.jpg

I do not need so many words. That was too much grief. Painful.

Pokémon Go by Niantic
pokemon-go-nick-statt-screenshots-1_0.jpg

I played this game till the battery of my mobile phone was empty.

No Man's Sky by Hello Games
No_Man_s_Sky_20160806173243_0.jpg

The idea of this game was very innovative. I really expect to do great expansion in the future...

The Last Guardian by GenDesign and SIE Japan
3107657-1.jpg

It is silly to point out camera problems, and it it nonsense if you call Toriko "AI."

You need to love Toriko, that's all.

چیزی که از لیست معلوم است این است که به پتانسیل و شکستن مرزها بیشتر از هر چیز دیگری اهمیت داده است

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or