این فقط انتخاب یکی از نویسنده های اون سایت هست، لیست نهایی رو هنوز مشخص نکردنVentureBeat (US) : Uncharted 4: A Thief's End
یه سری از سایت هایی که تو اون بلاگ لینک میزارن و اینجا هم گذاشته میشن اصلا Goty حساب نمیشن که کار بخواد به بررسی قوانین (!) بکشهپست اول را بروز نمی کنید؟
Uncharted 4: A Thief's End - 45
The Critics' Picks - 31
The Readers' Picks - 14
Overwatch - 43
The Critics' Picks - 37
The Readers' Picks - 6
...............
یه چیزی که خیلی به چشم میاد اینه که این بلاگ گوتی های انچارتد را ثبت نمی کنه. سر این خیلی بحث شد اما اینجور هم میشه به قضیه نگاه کرد که رای اکثر سایت ها انچارتد بوده و در این بین یه سریشون هم ثبت نشده که با توجه به رای های بیشتر انچارتد، ثبت نشدنش بیشتر به چشم میاد.
این رو که ثبت کرد.FFA Awards : Uncharted 4: A Thief's End (ثبت نشد)
این رو هم توضیح داده که مطالب سایتش رو فقط یه نفر می نویسه که به نظر هم حرفش درست میاد
یه سری از سایت هایی که تو اون بلاگ لینک میزارن و اینجا هم گذاشته میشن اصلا Goty حساب نمیشن که کار بخواد به بررسی قوانین (!) بکشهمثلا تو یکی دو تا آپدیت آخرش، برای Overwatch اینا رو هم حساب نکرده چون Goty نبودن:
Gamereactor Norge
Irish Examiner
Dont Feed the Gamers
فقط چون این جا بازتاب داده نمیشه اینجور حس میشه که صرفا برای U4 این چیزها رو حساب نمیکنهفقط این قضیه "Minor" رو بهتر توضیح بده خیلی از سوال ها رو عملا جواب داده چون بعضی سایت ها رو نمیشه فهمید منظورش از Minor چیه دقیقا!
![]()
من که منظورش رو از minor متوجه نمیشم ! شما که حرفای این بنده خدا رو بهتر متوجه میشی میشه بگی چطوری وب سایت روسی Geek tv که از سال 2011 فقط در زمینه گیم فعالیت میکنه و با اون همه فالور میشه minor ولی مثلا همین DailySocial که آخرین ثبتیش بود با این حال که وب سایت تخصصی گیم نیست و معلوم نیست اصن چقدر کاربر داره minor نیست ؟فقط چون این جا بازتاب داده نمیشه اینجور حس میشه که صرفا برای U4 این چیزها رو حساب نمیکنهفقط این قضیه "Minor" رو بهتر توضیح بده خیلی از سوال ها رو عملا جواب داده چون بعضی سایت ها رو نمیشه فهمید منظورش از Minor چیه دقیقا!
![]()
quarter to three با اون نقدای قشنگش (که همه جا ثبت میشه) مگه غیر از تام چیک کسی گوتی هاشو انتخاب میکرد ؟این رو هم توضیح داده که مطالب سایتش رو فقط یه نفر می نویسه که به نظر هم حرفش درست میاداون Geek-tv رو فقط انگار به اشتباه ثبت نکرده.
اینقدر از این گوتیا ثبت نکرده خودمم قاطی کردماین رو که ثبت کرد.
ببین قشنک 10ها مثال نقض می تونم برای مدیر او بلاگ بیارم که کدوم گوتیارو اشتباه ثبت نکرده ولی می دونم فایده نداره چون اون کار خودشو میکنه .من که منظورش رو از minor متوجه نمیشم ! شما که حرفای این بنده خدا رو بهتر متوجه میشی میشه بگی چطوری وب سایت روسی Geek tv که از سال 2011 فقط در زمینه گیم فعالیت میکنه و با اون همه فالور میشه minor ولی مثلا همین DailySocial که آخرین ثبتیش بود با این حال که وب سایت تخصصی گیم نیست و معلوم نیست اصن چقدر کاربر داره minor نیست ؟
quarter to three با اون نقدای قشنگش (که همه جا ثبت میشه) مگه غیر از تام چیک کسی گوتی هاشو انتخاب میکرد ؟ولی Geek tv که دیگه نه یه نفره نه کاربراش کمه نه فرومه نه چنل یوتیوبه , دیگه فازش چیه دقیقا ؟!
رفتم بزارمش اونجا دیر رسیدم . ته دیگشم خورده بودنپردیس گیم هم گوتی هاش را مشخص کرد:
Pardis game Goty :
Dark Souls 3
Pardis Game Users Pick :
Uncharted 4
برید اطلاع بدید ثبت کنه.![]()
شما که کلا از اول این قضیه ثبت کردن جوایز، اعتقاد راسخ داشتید به عمد جوایز U4 رو ثبت نمیکنه، به نظرم خود سایتی که جایزه ـش به درستی ثبت نشده بیاد توضیح بده هم باز شما قانع نشیداین حرف رو که زدی (قسمت بولد شده)یاد بازی فجر سپاسی استقلال ۱۰ سال پیش افتادم ....
استقلال یه ۲۰ تا موقعیت گل داشت . دو تا گل سالم زد داور به اشتباه مردود کرد ..دقیقه ۹۰ یه تک به تک گیر فجر اومد فقط .
اخرش پیروانی برگشت گفت ما میتونستیم برنده بازی بشیم .
من که منظورش رو از minor متوجه نمیشم
یه سری سایت هایی که فقط 1 نویسنده دارن رو جز Minor حساب میکنه، فکر کنم Q2T نویسنده هاش بیشتر از یک نفر بودن، ولی همین سایتی که گذاشتی تو لیست نقدهاش بری اسم نویسنده نداره و همش رو با عنوان Daddyfolan@hotmail.com معرفی کرده برای همین گفته به نظر میاد فقط 1 نویسنده داره. البته تام چیک رو هم دیگه ثبت نمیکنهquarter to three با اون نقدای قشنگش (که همه جا ثبت میشه) مگه غیر از تام چیک کسی گوتی هاشو انتخاب میکرد ؟![]()