29 گوتی دیگه. احتمالا تا حدود 90-280 گوتی میره اگه 100 تا گوتی باقی مونده باشهتا رکورد Tlou چقدر فاصله داره؟
تا رکورد Tlou چقدر فاصله داره؟
احتمالا نمیخواهید مقایسه کنید که؟ شما رقبای TLOU رو با رقبای TW3 مقایسه میکنید؟ سال 2013 TLOU یه رقیبی مثل GTA داشت که خودش 159 تا GOTY داشت نه اینکه رقیبش 49 تا GOTY داشته باشه
کاری به TLOU و مقایسه ندارم ولی این همین هم از خفنی و بزرگی ویچره که باعث شده شاهکاری مثل فالوت ۴۹ تا گوتی ببره!!احتمالا نمیخواهید مقایسه کنید که؟ شما رقبای TLOU رو با رقبای TW3 مقایسه میکنید؟ سال 2013 TLOU یه رقیبی مثل GTA داشت که خودش 159 تا GOTY داشت نه اینکه رقیبش 49 تا GOTY داشته باشه
باز خوبه گفتم کاری به TLOU و مقایسه ندارم ولی مثل این که خیلی نمیتونی جلو خودت رو بگیری تا مقایسه نکنیدر خفن بودن ویچر شکی نیست :d ولی 49 گوتی فالوت فقط بخاطر خفنی ویچر نیستسال 2013 هم اگر فالوت 4 میشد رقیب TLOU اونوقت تعداد گوتی های اون بالای 300 تا میشد : فکت
پرافتخارترین بازی تاریخ AYK
امسال U4 میتونه این رکورد رو جابهجا کنه هرچند رقبای خیلی خیلی خفنی داره که هر کدوم داعیه رکورد زدن دارن
باز خوبه گفتم کاری به TLOU و مقایسه ندارم ولی مثل این که خیلی نمیتونی جلو خودت رو بگیری تا مقایسه نکنی، این فکت ها هم حداقل واسه من چندان قابل نیست!
![]()
منم مقایسه نکردم و در بزرگی ویچر هیچ شکی نیست. من هدفم روشن کردن اون بنده خدایی بود که خیلی زیرپوستی میخواست TLOU رو ترول کنه :d
احتمالا نمیخواهید مقایسه کنید که؟ شما رقبای TLOU رو با رقبای TW3 مقایسه میکنید؟ سال 2013 TLOU یه رقیبی مثل GTA داشت که خودش 159 تا GOTY داشت نه اینکه رقیبش 49 تا GOTY داشته باشه
این رکورد بیشترین goty هم مثل اعتبار لیست سایتا اشکال دارهاون موقع که رکورد TLOU رو علم کردید یادتون رفت که رکورد امثال HL2 از بین چندتا GOTY بوده.بازم راه جدید پیدا میشه به هر حال.
![]()
و روزی که رسیدیم به اینکه ملت از وظایف اصلی زندگیشون می دونن که تمام وقت از یه بازی مال 2 سال پیش دفاع کنن. واقعا انگار مقدار لذت بردن از بازی به تعداد جوایز که برده ربط مستقیم داره برای این دوستان! حتی اگر بازی مال قبل باشه و 30 بار تمومش کرده بودن اگر کسی از بازی بد بگه انگار خاطراتشون خدشه دار میشه!منظورت این پسته؟؟؟؟؟؟
|"تا رکورد Tlou چقدر فاصله داره؟"|
این پست آخه زیر و رو داره؟ اینجا یه سری تیم جمع شدن، کارشون اینه که وارد صفحه شدن Ctrl+F رو بزنن و "TLOU" رو سرچ کنن، اگر دیدن کسی که اسم بازی رو آورده بود جزء تیم بود هیچی، اگر نبود ....
ترول کجا بود عزیز من، تا قبل از 2013 هم که رکورد دست اسکایریم بود، همه پیگیر این بودند که کِی رکورد زده میشه، عادی تر از این؟
سال بعد هم مطمئن باش اسم ویچر 3 میاد، مشکل اصلی به نظرم توهم توطئه هست...