بهترین بازیهای سال 2015 از نگاه سایتها و مجلات

وچر یه بازی مولتی پلتفرمه ، رکورد tlou رو هم بتونه بزنه خیلی چیز مهمی نیست . دنبال قصه های بهتر باشن دوستان تو حاشیه !!
:|
فکت جدید و نتیجه ی اخلاقی: خوده بازی اصلا مهم نیست مهم اینه روی چه پلتفرم هایی عرضه میشه
وگرنه ملتُ منتقدا اصن به خوده بازی اهمیت نمیدن فقط پلتفرمی که بازی روش میاد مهمِ نه بازی

و روزی که رسیدیم به اینکه ملت از وظایف اصلی زندگیشون می دونن که تمام وقت از یه بازی مال 2 سال پیش دفاع کنن. واقعا انگار مقدار لذت بردن از بازی به تعداد جوایز که برده ربط مستقیم داره برای این دوستان! حتی اگر بازی مال قبل باشه و 30 بار تمومش کرده بودن اگر کسی از بازی بد بگه انگار خاطراتشون خدشه دار میشه!

آیت به خودم قول دادم جواب اینجور کامنت های تو رو ندم :d ولی مقدار لذت از یه بازی به تعداد جوایزش ربط نداره ولی وقتی یه سری هیتر فقط هدفشون تخریب یه شاهکار باشه نمیشه ساکت بود

خب اگه خودت دوست داری چرا پای منو وسط میکشی ?:-/ برو تا صبح بحث کن.خدافظ.

پ.ن : ممنون از دوستان که تعدادشو گفتن.تو هیچ سایتی پیدا نکردم.

چه جوری پیدا نکردی؟ همه ی امار و ارقام تو این وبلاگ هست

بیا این هم به طور دقیق تر

49800459984045744171.png

آیت به خودم قول دادم جواب اینجور کامنت های تو رو ندم :d ولی مقدار لذت از یه بازی به تعداد جوایزش ربط نداره ولی وقتی یه سری هیتر فقط هدفشون تخریب یه شاهکار باشه نمیشه ساکت بود
یه سری هیتر که نمیتونن game of the generation رو تخریب کنند نهایتش اینه که دل خودشون خوش باشه :d

:|
فکت جدید و نتیجه ی اخلاقی: خوده بازی اصلا مهم نیست مهم اینه روی چه پلتفرم هایی عرضه میشه
وگرنه ملتُ منتقدا اصن به خوده بازی اهمیت نمیدن فقط پلتفرمی که بازی روش میاد مهمِ نه بازی
يه ذره فكر مي كردي نيازي به توضيح من نبود . الان فكر مي كني مثلا پرس ايكس باكس مگزين يا هر كوفت و زهرمار اين شكلي تو سال ٢٠١٣ جايزه رو مي ده به tlou ؟ مسلمه اين قضيه مولتي پلتفرم تاثير مي ذاره . يه نكته مهم ديگه جداي از اين صحبت ها اينه كه tlou از نظر جوايز سال تا همين لحظه كلا ٣ تا ركورد داره . ١. پر افتخارترين گيم تاريخ
٢. پر افتخار ترين گيم نسل قبل
٣. پر افتخارترين انحصاري
حالا به فرض مثال ويچر ركوردش رو بزنه نهايت گزينه ١ مي پره . بازم چيزي به ملت هميشه در صحنه نمي رسه و tlou پر افتخارترين نسل قبل و پر افتخار ترين انحصاري باقي خواهد موند .

موفق باشيم

چه جوری پیدا نکردی؟ همه ی امار و ارقام تو این وبلاگ هست

بیا این هم به طور دقیق تر

49800459984045744171.png

خب دقیقا من داشتم دنبال همین وبلاگ میگشتم.لینک تو پست اول نیست .
پ.ن : خوبی این تاپیکا اینه بعضی ها رو بهتر میشه شناخت.:bighug:بعضی ها که ادعای قضاوت راجع به دیگران رو ندارن :))

الان مثلا Resident Evil 4 که تو سال 2005 با میانگین نمرات 96 تونسته 35 گوتی بگیره نسبت به TW3 تو 2015 با میانگین امتیازات 92 که 221 گوتی تا الان گرفته 6 برابر سطحش پایینتره!!!؟:d

در مورد این بحثی که شکل گرفته بگم سایت ها یا مجلاتی مثل OPM و OXM و ... که فقط یک پلتفرم خاص رو پوشش میدن، جوایزشون تو اون لیست محاسبه نمیشه.

آخرین ویرایش:
الان مثلا Resident Evil 4 که تو سال 2005 با میانگین نمرات 96 تونسته 35 گوتی بگیره نسبت به TW3 تو 2015 با میانگین امتیازات 92 که 221 گوتی تا الان گرفته 6 برابر سطحش پایینتره!!!؟:d
اولاً چرا نباشه؟ مگه TW3 چیش از RE4 کم‌تره؟ متای TW3 روی PC هم 93 هستش نه 92 و متای RE4 روی PC عدد افتضاح 76:
http://www.metacritic.com/game/pc/resident-evil-4
من مثل شما ملاکم کنسول نیست، PCـیه.

ثانیاً دلیل این‌همه حرص‌خوردن بعضی‌ها رو درک نمی‌کنم!

اولین باره یکی من رو به اسم صدا می کنه اینجا :d
والا بلا با تخریب یه بازی چیزی ازش کم نمیشه، مخصوصا اگر با منظور باشه و غیر معقول از کنارش رد شدن راحت تره تا بحث کردن.
در کنار این هم واقعا مقایسه از نظر تعداد نقد ها غیر معقوله در حد، هر سال به تعداد سایت های نقد بازی اضافه میشه.

اولین باره یکی من رو به اسم صدا می کنه اینجا :d
والا بلا با تخریب یه بازی چیزی ازش کم نمیشه، مخصوصا اگر با منظور باشه و غیر معقول از کنارش رد شدن راحت تره تا بحث کردن.
در کنار این هم واقعا مقایسه از نظر تعداد نقد ها غیر معقوله در حد، هر سال به تعداد سایت های نقد بازی اضافه میشه.

آیت جان دمت گرم (اینم بار دوم:d)
آقا دقیقا حرف دل ما رو زدی. خیلی خوب و واضح و روشن همون چیزی رو گفتی که نظر من هم هست. ترول یه بازی هیچی از ارزش اون بازی کم نمیکنه پس بهتره بعضیا خودشون رو خسته نکنن :-"
اینکه مقایسه از نظر تعداد نقدها هم کاری غیرعقلانی هست رو هم کاملا باهات موافقم.
ویچر 3 شاهکاربینظیری هست. کلا یک اثر هنری است. اینکه بخواهیم لحظه شماری کنیم کی تعداد جوایز این بازی از یک اثر بدیع و هنری دیگه مثل TLOU رد میشه دقیقا همین دو موردی هست که بهش اشاره کردی. هر کدوم از این عناوین جایگاهی دارن که اصلا قابل قیاس با هم نیستن و این انتظار عبور از تعداد جوایز یک بازی خیلی کار بیهوده ای هست و هیچی از ارزش اون بازی کم نمیکنه (هرچند یه سری فکر میکنند کم میکنه)

تا رکورد Tlou چقدر فاصله داره؟

احتمالا نمیخواهید مقایسه کنید که؟ شما رقبای TLOU رو با رقبای TW3 مقایسه میکنید؟ سال 2013 TLOU یه رقیبی مثل GTA داشت که خودش 159 تا GOTY داشت نه اینکه رقیبش 49 تا GOTY داشته باشه

منم مقایسه نکردم و در بزرگی ویچر هیچ شکی نیست. من هدفم روشن کردن اون بنده خدایی بود که خیلی زیرپوستی میخواست TLOU رو ترول کنه :d

آیت جان دمت گرم (اینم بار دوم:d)
آقا دقیقا حرف دل ما رو زدی. خیلی خوب و واضح و روشن همون چیزی رو گفتی که نظر من هم هست. ترول یه بازی هیچی از ارزش اون بازی کم نمیکنه پس بهتره بعضیا خودشون رو خسته نکنن :-"
اینکه مقایسه از نظر تعداد نقدها هم کاری غیرعقلانی هست رو هم کاملا باهات موافقم.
ویچر 3 شاهکاربینظیری هست. کلا یک اثر هنری است. اینکه بخواهیم لحظه شماری کنیم کی تعداد جوایز این بازی از یک اثر بدیع و هنری دیگه مثل TLOU رد میشه دقیقا همین دو موردی هست که بهش اشاره کردی. هر کدوم از این عناوین جایگاهی دارن که اصلا قابل قیاس با هم نیستن و این انتظار عبور از تعداد جوایز یک بازی خیلی کار بیهوده ای هست و هیچی از ارزش اون بازی کم نمیکنه (هرچند یه سری فکر میکنند کم میکنه)
جنگ با دشمن موهومی؟!
واقعا جمله ی "تا رکورد Tlou چقدر فاصله داره؟" این همه واکنش لازم داشت ؟ دقیقا شما از کجا فهمیدی که هدف از این جمله ترول زیر پوستی (!) و تخریب tlou بوده ؟ شما hater بودن نویسنده ی این جمله رو از کجا فهمیدی ؟
اگه "تا رکورد Tlou چقدر فاصله داره؟" ترول زیرپوستیه (این طرز فکر شماست دیگه ؟ غیر از اینه ؟ منظورت از ترول زیر پوستی همین جمله بود دیگه ؟ )، پس "احتمالا نمیخواهید مقایسه کنید که؟ شما رقبای TLOU رو با رقبای TW3 مقایسه میکنید؟ سال 2013 TLOU یه رقیبی مثل GTA داشت که خودش 159 تا GOTY داشت نه اینکه رقیبش 49 تا GOTY داشته باشه " ترول کاملا واضح و اشکار witcher هستش .
این قضیه ی رقبای ویچر هم خیلی دیگه داره مسخره میشه ، اگر با ویچر مشکل دارید فقط خودشو ترول کنید ، با رقباش کاری نداشته باشید . باز هم فقط به یکی از بازی های شاهکار و محبوب حمله کنید بهتره تا این همه بازیرو به رگبار ببندید .

اگر با ویچر مشکل دارید فقط خودشو ترول کنید ، با رقباش کاری نداشته باشید .

فقط جواب همین قسمت جمله شما رو میدم. ویچر یه شاهکار به تمام معنا هست. شما متاسفانه اشتباه دارید نتیجه گیری میکنید

شما فکر کنم انتخابهای بازیسنتر امسال رو نخوندید !!

لینک زیر رو بخونید تا بفهمید چقدر این بازی رو ستایش میکنم و چقدر براش ارزش قائلم و بی‌شک بهترین بازی سال 2015 مین بازی بوده و هست

بازی‌سنتر | برترین های سال 2015 | جوایز ویژه بخش دوم | بهترین موسیقی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or