بهترين H&S نسل!

• Thread starter Thread starter Soheil
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترين H&S نسل هفتم؟

• Bayonetta

رای‌ها: 41 16.9%
  • Castlevania Lords Of Shadow

رای‌ها: 29 11.9%
  • God Of War 3

رای‌ها: 128 52.7%
  • Ninja Gaiden 2

رای‌ها: 9 3.7%
  • Darksiders

رای‌ها: 4 1.6%
  • Heavenly Sword

رای‌ها: 2 0.8%
  • Devil may Cry

رای‌ها: 24 9.9%
  • Metal Gear Rising

رای‌ها: 6 2.5%

• مجموع رای دهنده‌ها
    243
بقیه بازی ها روی هم نصف GoW III هم رای نیاوردن :دی تنها بازی که میتونست با GoW III رقابت کنه (از نظر من البته)، NGII بود که هم تو بعد تکنیکی یه سری مشکلات داشت، هم تو بخش مبارزات. ولی در کل از نظر من رتبه بندی اینجوری هست:
GoW III
NGII
DmC
Bayonetta
MGR

اینجا یه پارادوکسی برا من ایجاد شده که شدیدا داره اذیتم میکنه :دی
واقعا برام سواله کسانی که میان سیستم مبارزات GOW رو در مقابل Bayonetta یا DMC یا NG " کم عمق و سطحی " میخونن (که همچنین چیزی اصلا نیست) چطور روشون میشه C: LoS رو از این نظر بالاتر از GOW قرار بدن؟؟!!

دقت کردید بازی حدودا 20 ساعته و تو این 20 ساعت فقط یه سلاح داری که اونم نصف بیشتر کمبو هاش تزئینی و بی مصرفه؟
Not Sure if they are fans of other HnS Games or just God of War HATERS.

برو یوتیوب 4 تا کمبو از LoS رو ببین بعد بگو تزئینی و بی مصرفه ...

دوستان من اين تاپيك رو ايجاد كردم كه حداقل در كنار انتخاب بازي مورد نظرتون يك چند خط هم توضيح بديد كه چرا ابن بازي رو بهترين مي دونيد و بقيه رو نه.

آخه اينكه بياي بگي " من بقيه رو بازي نكردم ولي فقط GOW يا Ninja Giden " كه نشد نظر.

مثلا همين Behnam Yakuza خيلي خوب اومد از بازي مورد علاقه اش دفاع كرد و گفت كه چرا GOW3 رو بهترين ميدونه.

موفق باشيد.

اين رو هم مرتضي گذاشته كه بحث مشابه در
NeoGAF هستش.وقت كرديد يك نگاه بندازيد.

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=519054

آخرین ویرایش:
اگه بخواییم همه موارد رو در نظر بگیریم قطعا GOW3 بهترین هستش تو این زمینه. ولی از بعد گیم پلی NG2 چند مرتبه ای بالاتر قرار داره بزرگترین نکته مثبت NG2 سیستم مبارزه عمیق بازی هستش که به کمک هوش مصنوعی عالی همدیگرو تکمیل میکنن و به عبارتی این بازیباز هستش که درجه سختی رو تعیین میکنه به نظرم یعنی میزان پیشرفت شما تو بازی دقیقا به نحوه کار با سلاح های درون بازی رابطه ی مستقیم داره.هرکی بتونه تو کاربا سلاح های بازی دقیقتر عمل کنه میتونه باکمترین مشکلی بازی رو تموم کنه ولی خیلی تو همون دفعه اول از درجه سختی بازی شکایت میکنن که به نظرم این دقیقا رابطه مستقیمی با مهارت بازیباز داره که به لطف یه هوش مصنوعی فوق العاده تو هر مبارزه بازی دشمن ها تاکتیک های مختلفی رو به کار میگیرن. ولی GOW3 گیم پلی سرراست تری رو ارایه میده طوری که هر بازیبازی رو از همون اول جذب خودش میکنه. کار با BLADES OF EXILE تو نسخه سوم حس فوق العاده ای به بازیباز میداد در حالی که تو NG2 خیلی کم به این موضوع توجه شده و این خود بازیباز هستش که خودشو با سلاح وفق بده. ولی با اینکه NG2 گیمپلی بهتری ارایه میده این نکته خودش به تنهایی نمیتونه باعث موفقیت یه بازی بشه. NG2نه شخصیت پردازی عالی کریتوس رو داشت و نه اون گرافیک فنی و هنری GOW3. از لحاظ حماسی بودن هم GOW3 نیازی به تعریف نداره.و در مجموع همه ی این نکات جمع میشن و از GOW3 بهترین H&S نسل رو میسازه.:d

@ Nevan

مرتضی هم تو این کارو کردی هم سهیل که جفتتون هم از سیستم مبارزات GOW ایراد گرفتید :دی
یعنی شما از تمام کمبو های GOW استفاده می کنی؟
از همه نه ولی نسبت به LoS از کمبو های خیلی خیلی بیشتری استفاده میکنم (شاید نزدیک 80% کمبو ها)
هیچ جای بازی به خودتون نمی گفتید: "اه! ای کاش سازنده ها دو تا اسلحه دیگه میدادن! خسته شدم!" اصلا احساس تکراری شدن به آدم دست نمی داد.
چرا اتفاقا من در تمام طول بازی لعن و نفرین میفرستادم به روح Mercury Steam که چرا مجبورم کردن 20 ساعت بازی رو فقط با یه اسلحه برم! :دی
این دیگه برمیگرده به اینکه انقدر جذب داستان و طراحی هنری و بقیه ی فاکتور های گیم پلی شدی که این مورد به چشمت نیومده وگرنه همچین چیزی برا سیستم مبارزات یه ایراد کامل و بزرگه.
بعد همه ی اون حمله های دوربرد و کوتاه برد تو GOW هم وجود داره (یه سری از کمبو ها که عینا وجود داره)
در ضمن، خارج از سیستم مبارزات، هر کاری می کنم نمی تونم اون طراحی مرحله (با طراحی محیط اشتباه گرفته نشه) شاهکار LoS رو فراموش کنم.
مرد حسابی خودت داری میگی خارج از سیستم مبارزات :دی من دارم دقیقا سیستم مبارزات رو نقد میکنم. اینکه طراحی مرحله تو این بازی در سطح بالایی بود نمیتونه درپوش بذاره رو ایرادات اساسی سیستم مبارزات.
بعد من استراتژی خاصی هم تو مبارزات LoS ندیدم غیر از غلت زدن، غلت زدن و باز هم غلت زدن! چون گابریل توانایی دفاع در مقابل بیشتر حملات دشمن رو نداره تنها راه باقی مونده برای گیمر همین غلت زدنه. کل مبارزات بازی تو این خلاصه میشه که وقتی دشمن ضربه زد غلت بزن بعد سریع یه کمبو اجرا کن و تا ضربه ی بعدی رو نخوردی و نصف خونت خالی نشده دوباره غلت بزن! و همین روال رو ادامه بده تا بعد از 20 ساعت بازی رو تموم کنی. در صورتی که تو GOW هم مجبوری غلط بزنی، هم بلاک کنی و هم از Parry استفاده کنی.
اون جادو ها هم یه جوری میگی که انگار داریم در مورد بازی های RPG بحث می کنیم! مگه GOW سیاهه جادو داشت؟!
به هر حال برا تنوع هم که شده لازمه بازی های این سبک یه مقدار جادو جمبل درست حسابی هم داشته باشن :دی تنوع اسلحه نباشه، جادوی درست حسابی هم که نباشه دیگه پس دلمون رو به چی خوش کنیم؟! :|:دی

بعد من حرفم اینه که شما که با مبارزات GOW مشکل داری قاعدتا باید با مبارزات LoS هم مشکل داشته باشی چون که همون مسائلی که تو GOW از نظر شما ایراده تو LoS هم وجود داره، چه بسا خیلی بدترش.
به هر حال اگر لحن پست قبلیم یه مقدار تند بود معذرت میخوام ;)
===
یه موردی هم که یادم نبود همین اسلحه و سیستم مبارزات GOW III هست. در GOW III تغییر آنچنانی تو سیستم مبارزات ایجاد نشد غیر از اضافه شدن یک مورد کاملا مثبت و کارآمد: تعویض سلاح هنگام مبارزه.
وسط مبارزه میتونی بین 4 تا اسلحه خیلی راحت سوییچ کنی و با ترکیب کمبو های مختلف هر اسلحه بی نهایت کمبو بسازی!

بابا GOW و LOS همچین جوی دارن و لا مصبا یه چیزی ساختن که اصلا مبارزات و کشتن ملت واست تو رده ی سوم به بعد قرار میگیره و فقط محو حضور در دنیای بازی میشی , بقیه مسائل به جای خود .

Behnam

من از سيستم مبارزات GOW3 ايراد نمي گيريم.از اين ايراد مي گيريم كه انتظار داشتم كه سيستم مبارزات به طور قابل توجهي پيشرفت كنه.همين جادو كه اشاره كرديد من انتظار داشتم كه تعداد خيلي بيشتري توي بازي حضور داشتن.يا تعداد بيشتري اسلحه كار آمد توي بازي وجود داشت.بعلاوه من اعتقاد دارم كه سيستم مبارزات GOW3 سرتر از Castlevania هستش.

در بين بازي هاي بالا هم به نظرم DmC موفق ترين هست از اين نقطه نظر كه هم تعداد اسلحه هاي زيادي در اختيار بازي باز قرار ميده و هم اينكه همه ي اونها كارآمد هستن توي بازي.

با اينكه از سيستم مبارزات MGR فوق العاده خوشم اومد ولي متاسفانه به غير از سلاح اصلي و اون سلاح نيزه مانند كه از اون Boss دختره مي گيريم بقيه اصلا كاربردي نيستند به همين دليل DmC در اين زمينه قابل ستايشه.

خوب شد رفتم خوندم تاپیک رو . بابا اینا کلا در موردی گاو و کسلوانیا , ... بحث نمیکنن . دقیقا همونجوری که حدس زده بودم موضوع بحثشون فقط اکشن سریع و non-stop هستش که تو راس بحث DMC , MGR , NG ,Bayo هست و بقیه بازیا رو وارد بحث نمیکنن . یه نفر گاو رو گفته گفتن نمیشه و یه نفر کسلوانیا رو گفته گفتن بیشین باو یه نفر Enslaved رو گفته زدن تو دهنش و .... وجالب تر یه نفر اومد گفت بابا NG به جز همون اکشن چیز خاصی نداره و اکثرا برگشتن گفتن You Play Ninja Gaiden For Story or Art Design ? ؟؟... :|

پ.ن : در این صورت که درسته دیگه سلطان اکشن 1000 سال هم بگذره باز نینجا گایدن هست . ولی HnS بحثش جداست :x

ولی در کل شکی نیست که بعد از GOW پرچم DMC بالاست چون کمبوهاش خیلی باحاله
خوب اگه نظر شما هم GOW هست پس چرا الکی بحث انحصاری و فن و ... میکشی وسط ؟ :دی
شما با نظر خودت داری اثبات میکنی که انتخاب گاو ربطی به انحصاری و اینا نداره .

آخرین ویرایش:
نظر سنجی خوبی هست ولی بهتر بود بازی انحصاری سونی رو داخلش نمیکردید چون مطمئناتمام فن های سونی بهش رأی میدن، ولی در کل شکی نیست که بعد از GOW پرچم DMC بالاست چون کمبوهاش خیلی باحاله

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or