حالا که اینطوره من بده گروه 4 یه حذف شرافت مندانه داشته باشم:dاقا اگه گروه ما اينجوري باشه ما همين الان انصراف ميديم هرچي قوي هست تو گروه 4 هستن
كسي نفر اولشه 100% نفر اول جام ميشه
حالا که اینطوره من بده گروه 4 یه حذف شرافت مندانه داشته باشم:d
موافقمدرخواست دارم دوباره قرعه کشی بشه.سیدبندی بشه که خیلی عالیه.سینا بازی همه رو میدونه تو چه حده
به به ببین چه استادی اینجاست، آقا اگر دیدیم گروه چهار گروه خیلی سختی میشه شب دوباره یک گروه بندی انجام میدیم!!! ولی چون یک بار گروه بندی کردیم یک خورده سخت میشه، البته شاید گروه مرگ هم داشته باشیم بد نباشه، من الان خودم بیرونم!!! سرکار!!! ساعت 9:30 میام اگر همه موافق بودن دوباره گروه بندی می کنیم!!! تازه دوست عزیزمون MHFIFA هم اومده که گروه چهار خیلی سخت میشه!!! دوستان عزیز لطف کنن و شماره موبایلشون رو هم برای هماهنگی برای من پ خ کنید، مرسیاقا اگه گروه ما اينجوري باشه ما همين الان انصراف ميديم هرچي قوي هست تو گروه 4 هستن
كسي نفر اولشه 100% نفر اول جام ميشه
دوباره گروه بندی کن داداش اگه قرار بر قهرمانی باشه کسی که مدعیه نباید از رو در رویی با کسی هراس داشته باشهبه به ببین چه استادی اینجاست، آقا اگر دیدیم گروه چهار گروه خیلی سختی میشه شب دوباره یک گروه بندی انجام میدیم!!! ولی چون یک بار گروه بندی کردیم یک خورده سخت میشه، البته شاید گروه مرگ هم داشته باشیم بد نباشه، من الان خودم بیرونم!!! سرکار!!! ساعت 9:30 میام اگر همه موافق بودن دوباره گروه بندی می کنیم!!! تازه دوست عزیزمون MHFIFA هم اومده که گروه چهار خیلی سخت میشه!!! دوستان عزیز لطف کنن و شماره موبایلشون رو هم برای هماهنگی برای من پ خ کنید، مرسی
اخه من دلم زود زود برات تنگ میشه:dنه تو همونجا باش :d
نه اقا من موافق نیستم!به به ببین چه استادی اینجاست، آقا اگر دیدیم گروه چهار گروه خیلی سختی میشه شب دوباره یک گروه بندی انجام میدیم!!! ولی چون یک بار گروه بندی کردیم یک خورده سخت میشه، البته شاید گروه مرگ هم داشته باشیم بد نباشه، من الان خودم بیرونم!!! سرکار!!! ساعت 9:30 میام اگر همه موافق بودن دوباره گروه بندی می کنیم!!! تازه دوست عزیزمون MHFIFA هم اومده که گروه چهار خیلی سخت میشه!!! دوستان عزیز لطف کنن و شماره موبایلشون رو هم برای هماهنگی برای من پ خ کنید، مرسی
منم موافق نیستم...نه اقا من موافق نیستم!
کلی سر زمان مسابقه هماهنگ کردم با حریفم
بچه های گروه 1 رو هم نمیشناسم بگم ضعیفن یا قوی
ولی گروه 4 هم اونقدرا که میگید سخت نمیشه ها