شما جاهاي ديگه (Online) كار كرديد؟فريز شد نشد؟یکی از دوستان منو اد کردن
مشکل اینه که وقتی من تو "پیام در خواست" میرم و add رو میزنم دستگاه فریز میکنه!
مشکل از فیرموره ، نه؟
شما مگه نميزاري رو Automatic?این سومین تاپیکی که این سوال میپرسم
امیدوارم اینجا به جواب برسم
برای اتصال به PSN با ADSL تمام دستورات صفحه پایین انجام دادم
http://www.bazicenter.com/forums/sho...postcount=3447
ولی آخرش که میزنم روی test connection بعد از چند لحظه پیام میاد میگه
The attempt obtain an IP address timed out
خروجيه صداش(Monitor)(نمايش گر:biggrin1اقایون یک سوال فنی؟من که اگه کابل hdmiبزنم به مانیتور پس صدا چی؟مانیتور من که بلندگو نداره!!!کمک کنید تو رو خدا.صدا از کجا بیارم؟پشت ps3که ورودی صدا نداره؟یدونه داره اون هم که اپتیک هستش به درد من نمیخوره!!!
شما براي اينكار بايد همزمان با كابل HDMI كابل AV (همون سه رنگ قرمز و زرد و سفيد) رو هم وصل كنيد و بعد از داخل Audio Setting كنسول، خروجي صدا رو تنظيم كنيد روي Composite. اينطوري خروجي صدا از دو تا فيش قرمز و سفيد ميشه و مي تونيد صدا رو از اونها بگيريد.اقایون یک سوال فنی؟من که اگه کابل hdmiبزنم به مانیتور پس صدا چی؟مانیتور من که بلندگو نداره!!!کمک کنید تو رو خدا.صدا از کجا بیارم؟پشت ps3که ورودی صدا نداره؟یدونه داره اون هم که اپتیک هستش به درد من نمیخوره!!!
منظورت از تنظیمات این بود؟ آهان.
من adsl دارم wired.
کلا از اولی که گرفتم به قسمت network وری نرفته بودم.شما هر کاری بگی روش انجام می دم!
ps3 هم به مودم وصله یه راست.
شاید یه ماه پیش این موضوع رو مطرح کردم الان هم یه رفرش میکنم شاید دوستان راه حلی پیدا کرده باشنسلام دوستان من وقتی کیل زون 2 رو گذاشتم تو دستگاه و شروع کرد به آپدیت تا 99% تکمیل شد اما 40 دقیقه هم گذاشتم ولی کامل نشد خاموش کردم
بعدش هربار که روشن میکردم بدون اینکه بازی هم داخل دستگاه باشه دوباره شروع میکرد به آپدیت کردن و تا 99 میرفت و گیر میکرد
یکی از این دوستا برد تهران به قصد تعمیر ولی درست نشد
الان که روشن میکنم هیچ تصویری نمیده
کسی میدونه میشه این مشکلو حل کرد ؟؟؟