بررسی ، راهنمایی و مطرح کردن Errorها و خرابی های PS3

100 درصد در firmware های قبلی مشکل ریجن وجود داشت و من خودم بارها تمام مشکلاتش مثل افت فریم های نامعقول و فریز شدنهای الکی رو تجربه کردم. فعلا این آپدیت فریم ویر 2.76 رو نگرفتم.
امیدوارم همین طوری که اشکان جان گفت این مشکل دیگه وجود نداشته باشه و به کل ریشه کن بشه.
ولی قضیه خارج شدن گارانتی بعد از آپدیت کردن ریجن اشتباه هنوز پایداره که البته به حال ما که در ایرانیم فرق چندانی نمیکنه.

مرسی اشکان .
اشکان خوب من 2 بار برام مشکل پیش اومده .
من دستگاهم J هست و دو بار Update US رو ریختم . که مشکلاتی مثل هنگ کردن و فریز شدن تو بازی میشه که آدم رو عذاب میده . البته بعد از اومدن منوی ریکاوری و امکان ریلختن مجدد ریختن فریمور این مشکل تا حدودی درست شد .
ولی قبلا اگر مشکلی پیش میومد شما باید با همه مشکلات کنار میومدید و صبر میکردید تا فریمور بعدی بیاد .
شاید هم بچه ها بیکارن که امیر همیشه انواغ ریجن ها رو میزاره تو امضاش یا اینکه ما میایم تک تک فریمور ها رو میزاریم .

این سومین تاپیکی که این سوال میپرسم
امیدوارم اینجا به جواب برسم
برای اتصال به PSN با ADSL تمام دستورات صفحه پایین انجام دادم
http://www.bazicenter.com/forums/sho...postcount=3447
ولی آخرش که میزنم روی test connection بعد از چند لحظه پیام میاد میگه
The attempt obtain an IP address timed out

یکی از دوستان منو اد کردن
مشکل اینه که وقتی من تو "پیام در خواست" میرم و add رو میزنم دستگاه فریز میکنه!
مشکل از فیرموره ، نه؟
شما جاهاي ديگه (Online) كار كرديد؟فريز شد نشد؟
این سومین تاپیکی که این سوال میپرسم
امیدوارم اینجا به جواب برسم
برای اتصال به PSN با ADSL تمام دستورات صفحه پایین انجام دادم
http://www.bazicenter.com/forums/sho...postcount=3447
ولی آخرش که میزنم روی test connection بعد از چند لحظه پیام میاد میگه
The attempt obtain an IP address timed out

والا من IP اصلا ندادم.اصلا به تنظیمات دست نزدم!!

عزيزم بايد حرف از دهنت بکشم ؟؟؟؟ خوب درست حسابی توضيح بده ببينيم چيکار ميتونيم بکنيم !!!!!

مودم adsl داری ؟ يا روتر هست؟؟

از Wireless استفاده ميکنی يا WIRED ( کابل ) ؟

تنظيمات رو دستی بلدی set کنی ؟ يا نه ؟

Ps3 به pc وصله ؟ يا به روتر ؟

منظورت از تنظیمات این بود؟ آهان.
من adsl دارم wired.
کلا از اولی که گرفتم به قسمت network وری نرفته بودم.شما هر کاری بگی روش انجام می دم!
ps3 هم به مودم وصله یه راست.

اقایون یک سوال فنی؟من که اگه کابل hdmiبزنم به مانیتور پس صدا چی؟مانیتور من که بلندگو نداره!!!کمک کنید تو رو خدا.صدا از کجا بیارم؟پشت ps3که ورودی صدا نداره؟یدونه داره اون هم که اپتیک هستش به درد من نمیخوره!!!

اقایون یک سوال فنی؟من که اگه کابل hdmiبزنم به مانیتور پس صدا چی؟مانیتور من که بلندگو نداره!!!کمک کنید تو رو خدا.صدا از کجا بیارم؟پشت ps3که ورودی صدا نداره؟یدونه داره اون هم که اپتیک هستش به درد من نمیخوره!!!
خروجيه صداش(Monitor)(نمايش گر:biggrin1:)

شما براي اينكار بايد همزمان با كابل HDMI‌ كابل AV (همون سه رنگ قرمز و زرد و سفيد) رو هم وصل كنيد و بعد از داخل Audio Setting كنسول، خروجي صدا رو تنظيم كنيد روي Composite. اينطوري خروجي صدا از دو تا فيش قرمز و سفيد ميشه و مي تونيد صدا رو از اونها بگيريد.

سلام من کابل خریدم به hdmi به dvi زدم به مانیتورم که t1900هستش اما وقتی کنسول رو روشن می کنم مینویسه که no omptmimed mode 1440*900 60hrz این errorمیده مانیتورم.چی کار کنم؟

منظورت از تنظیمات این بود؟ آهان.
من adsl دارم wired.
کلا از اولی که گرفتم به قسمت network وری نرفته بودم.شما هر کاری بگی روش انجام می دم!
ps3 هم به مودم وصله یه راست.

زنگ بزن isp... dns ها رو بگير ازشون دستی داخل network setting وارد کن...

ip رو بزار automatic بگيره ... ولی dns رو نه ...

سلام دوستان من وقتی کیل زون 2 رو گذاشتم تو دستگاه و شروع کرد به آپدیت تا 99% تکمیل شد اما 40 دقیقه هم گذاشتم ولی کامل نشد خاموش کردم
بعدش هربار که روشن میکردم بدون اینکه بازی هم داخل دستگاه باشه دوباره شروع میکرد به آپدیت کردن و تا 99 میرفت و گیر میکرد
یکی از این دوستا برد تهران به قصد تعمیر ولی درست نشد
الان که روشن میکنم هیچ تصویری نمیده
کسی میدونه میشه این مشکلو حل کرد ؟؟؟
شاید یه ماه پیش این موضوع رو مطرح کردم الان هم یه رفرش میکنم شاید دوستان راه حلی پیدا کرده باشن
با این توضیحات اضافه که بعضی از دوستان توصیه کرده بودن انجام بدم:
روش ریکاوری رو انجام دادم اما نشد

هارد رو با یه پی اس 3 دیگه فرمت کردم اما بازم مشکل داره

باطری رو برد رو چند دقیقه برداشتم اما نشد :دی

نکته: موقع ریکاوری فقط 2بوق میزنه ولی اصلا هیچ تصویری هم نمیاد و اینکه همین جور که روشن کنم چراغ هارد چند بار روشن میشه و بعد خاموش میشه دستگا هم خودکار بعد از 20 ثانیه خاموش میشه :cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or