صفحه ریکاوری نمیاد با این Restartمهمه؟
راستی من روی ماله خودم که سالمه تست کردم این کاری که گفتی اما کار نکرد ماله خودم یعنی صفحه ریکاوری نیومد
صفحه ریکاوری نمیاد با این Restartمهمه؟
راستی من روی ماله خودم که سالمه تست کردم این کاری که گفتی اما کار نکرد ماله خودم یعنی صفحه ریکاوری نیومد
قطع شدن ارتباط شما با سرور بخاطر كند بودن سرعتsalam
erore 80028e06 baraie chie??
vaghti mikham be psn connect sham in erroro mide
شما کنسولاتان Yellow Light Of Death شده که اموزش هم هست داخله سایت میتوانی خودت تعمیر کنی یا بدی بیرون برو به این تاپیکاموزش Fix کردن Yellow Light Of Deathبچه ها پلی 3 ما ترکید:blushing::cheesygri
این مشکل از چی هستش سالم بود خاموشش که کردم دو باره که خاستم روشن کنم روشن نشد اول لامپ قرمز میزنه بعدش سریع یه لامپزرد میزنه بعدش قرمز میشه دستگاه خاموش میشه و هی لامپ قرمز پشت سر هم میزنه سوخته :cheesygri
اصلا درست بشو هستش
اگه درست بشه خراب نمیشه
یا یکی نو بخرم بهتره
داخله تاپیکش توضحیات داد مراجعه کن به همون تاپیکش کاملا گفتهسلام
اقا اینYellow Light Of Death به خاطر زیاد روشن بو دن هست یا دلیل دیگه لطفا راهنمایی کنید
گرما..........سلام
اقا اینYellow Light Of Death به خاطر زیاد روشن بو دن هست یا دلیل دیگه لطفا راهنمایی کنید
نیازی به آرمیچر نیست:biggrin1:ممنون
رفتیم تو کار خرید ارمیچر :biggrin1:
ممنوننیازی به آرمیچر نیست:biggrin1:
کنسولت رو جای بزار که تهویه ی درست و حسابی داشته باشه!جای باشه که حد اقل باد کولر بهش بخوره.
(و همچنین گرد خاک که بلای جون هر وسیله ی الکترونیکی هست)توصیه میشه بعد بازی که کارتون تموم شد یه چیزی کاور مانند بندازید روش تا احیانا همون % کم گرد و غبار نره.
توصیه های ایمنی رو جدی بگیرید:biggrin1:
خواهش میکنم من کاری نمیکنم وظیفست...ممنون
بازم ممنون
من تو وسیله های جانبی یه چیزی دیده بودم که به ps3 وصل میشد و شبیه هوا کش کار میکرد
1اون چیه
2 تو ایران هست
3 چنده
4 سلامتی شما