1:ببخشید پی اس 1 رو همه مدل ها و در تمام ظرفیت ها اجرا میکنه؟
بعد به صورت نرم افزاری چه جوری هست ؟ و اون قضیه memory slot چی بود؟
................................
2:بعد اگه تی وی مولتی سیستم باشه یعنی چه ریجنی هست؟
اگه مولتی سیستم نباشه چه ریجنی رو ساپورت میکنه؟
3:دلیل چراغه زرد شدن چیه و راه حلش چیه؟
بعد ببخشید من از کجا میتونم انواع این علامت ها و معنیشون یعنی مثلا چراغ زرد یا 3 چراغه شده رو ببینم ؟ و همچنین دلیلش رو ممنون میشم بهم بگید از کجا بخونم !!!
4:اموزش باز کردن پی اس 3 هم بی زحمت با عکس تو انجمن هست اگه نیست لینکی چیزی به من بدید قربونتون میشم دوستان گلم
5:بعد این 1080i بهتره یا 1080p ?فرقشون چی بید اصلا و اینکه این رزلویشن رو باید هم از تو پی اس 3 و هم از تو تی وی یا ال سی دی انجام بدیم؟؟؟ تو پی اس 3 چه جوریه ؟
6:بعد دوستان من اینو میخوام به یه ال سی دی پی سی هم نصب کنم بازم ریجن و از این دنگ و فنگ ها میخواد مدل سامسونگ ان دبیلو1932 هست !!!
7:دوستان یکی از دوستام یه مشکلی با فیفا 09 داشت و اون این بود که بازی درست اجرا نمیشد گفت باید پچ بگیرمو از این حرفا منظورش چی بوده یعنی باید به اینترنت وصل شیم بعد بازی رو اجرا بکنیم و چیزی نصب بکنیم ؟؟؟:confused:
8:ریکاوری از 2.50 به بعد موجود شد درسته بعد قبل از اون هنگام اپدیت اگه برق میرفت مشکلی برا دستگاه پیش نمیومد میگفتن باید از محافظ
UPS استفاده بکنیم اون کارش چی بود ؟؟؟:confused:
9:بعد دوستان این قضیه اپدیت بازی چیه که مثلا تو دستگاه میذاریم شروع میکنه به اپدیت کردن باید به اینترنت وصل باشیم ؟؟؟و همچنین پچ!!!
10:بعد برای فرمت کردن هارد دوباره باید از اول فریمور رو بریزیم دیگه چون دستگاه کار نمیکنه دیگه !!!:cheesygri
11:اموزش فرمت کردن هاردم میشه بهم بدید ممنون
خیلی ممنون دوستان میدونم من هیچ اطلاعاتی ندارم برای همین به کمکتون نیاز دارم سپاس
ممنون:blushing: