بررسی ، راهنمایی و مطرح کردن Errorها و خرابی های PS3

دوستان .. آپدیت و ریستورجواب نداد و هنوز هموسط بازی اون مشکل پیش میاد

یک سوال در سیستم ریستور کدوم گذینه رو انتخاب کنم ؟؟
Restore PS3™System
چون اينه كه مربوط ميشه به HDD كه Delete ميكنه.
راستي:آپديت خود بازي هم انجام دادي؟

Restore PS3™System
چون اينه كه مربوط ميشه به HDD كه Delete ميكنه.
راستي:آپديت خود بازي هم انجام دادي؟

تشکر ... بله آپدیت بازی رو هم از اینترنت انجام دادیم

یک مورد جدید : من بازی رو در همون قسمتی از بازی که در لود توی دستگاه پسر عمه ام گیر می کنه روی دستگاه خودم انجام دادم
در هنگام اون لودینگ هارد دستگاه من بدون وقفه کار می کنه اما روی دستگاه پسر عمه چراغ هارد کار نمی کنه

منظورم اینه ممکنه مشکل از هارد باشه ؟؟ چون پسر عمه ام گفت بار ها وسط بازی برق خونشون رفته و قطع و وصل برق زیاد بوده ؟؟

تشکر ... بله آپدیت بازی رو هم از اینترنت انجام دادیم

یک مورد جدید : من بازی رو در همون قسمتی از بازی که در لود توی دستگاه پسر عمه ام گیر می کنه روی دستگاه خودم انجام دادم
در هنگام اون لودینگ هارد دستگاه من بدون وقفه کار می کنه اما روی دستگاه پسر عمه چراغ هارد کار نمی کنه

منظورم اینه ممکنه مشکل از هارد باشه ؟؟ چون پسر عمه ام گفت بار ها وسط بازی برق خونشون رفته و قطع و وصل برق زیاد بوده ؟؟

کسی نظری نداره:-"

با سلام به همه
من دستگاهم پال 80 گیگ هست که امروز که اومدم روشنش کنم دیدک که گیر میکنه و فقط لود میکنه و وقتی هم میخام خاموشش کنم خاموش نمیشه و چراغ سبز چشمک میزنه و هی بوق سه تایی میزنه و تنها با دکمه پشت دستگاه خاموش میشه
لطفا بگید چه کار کنم؟:((:((

کسی نظری نداره:-"
من ميگم ببريد جاي كه تعمير ميكنند!شايد ربطي داشته باشه با همين برق خيلي ludicrous ايران!!!
با سلام به همه
من دستگاهم پال 80 گیگ هست که امروز که اومدم روشنش کنم دیدک که گیر میکنه و فقط لود میکنه و وقتی هم میخام خاموشش کنم خاموش نمیشه و چراغ سبز چشمک میزنه و هی بوق سه تایی میزنه و تنها با دکمه پشت دستگاه خاموش میشه
لطفا بگید چه کار کنم؟:((:((

همه چيز رو چك كرديد؟
چون منم سيم HDMI هم همينطوري شده بود!(هيچي رو TV نشون نميداد)بعد دستگاه رو خاموش كردم سيم HDMI رو دوباره جا زدم درست شد.(البته دقيقا هم مثل شما دستگاهم خاموش نمي شد)

من ميگم ببريد جاي كه تعمير ميكنند!شايد ربطي داشته باشه با همين برق خيلي ludicrous ايران!!!

همه چيز رو چك كرديد؟
چون منم سيم HDMI هم همينطوري شده بود!(هيچي رو TV نشون نميداد)بعد دستگاه رو خاموش كردم سيم HDMI رو دوباره جا زدم درست شد.(البته دقيقا هم مثل شما دستگاهم خاموش نمي شد)

دادا تصویر میاد رو ایکون گیم گیر کرده و بالا سمت راست پیش ساعت یه چیز گرد(علامت پلی 3) داره تاب میخوره(لود میشه) . و یه جورا هنگ کرده و وقتی هم خاموشش میکنم چراغ سبز هی چشمک میزنه و بوق در میکنه. من از کابل اچ دی استفاده نمی کنم
نمی دونم چه مرگش شده:((:((:((:((:((

دادا تصویر میاد رو ایکون گیم گیر کرده و بالا سمت راست پیش ساعت یه چیز گرد(علامت پلی 3) داره تاب میخوره(لود میشه) . و یه جورا هنگ کرده و وقتی هم خاموشش میکنم چراغ سبز هی چشمک میزنه و بوق در میکنه. من از کابل اچ دی استفاده نمی کنم
نمی دونم چه مرگش شده:((:((:((:((:((
احتمال زیاد با فرمت درست میشه نگران نباش

سلام

سلام:smile:
اخيرا يه مشكلي برا دستگاه من پيش اومده كه منو نگران كرده :((
دستگاه من يك ماه پيش تو منو فريز شد و مجبور شدم با دكمه ريستارت كنم دستگاهو:(
بعد از اون خوب بود تا حدود 4روز پيش داشتم lbp ميزدم كه دوباره همين مشكل پيش اومد:(
گذشت تا ديروز كه باز مشكل 4روز پيش تكرار شد:(
اينم بگم كه هر سه بار دستگاه رو تازه روشن كرده بودم:mad:
دستگاه من pal 40gb مي باشد (هارد رو6 ماه پيش عوض كردم 320gb گذاشتم):blushing:
فريمور دستكاه من 2.76 است و هميشه با خود كنسول آپديت كردم:(
من از دستگاهم زياد استفاده مي كنم هم برا بازي هم دانلود:love:
در ضمن تا حالا هيچ ديسكي بجز بلو ري بازي نزاشتم تو دستگاه:love:
تا جايي كه ممكن بود شرايط دستگاه رو گفتم فك نكنم چيزي جا گذاشتم:confused:
لطفا هر چه زودتر به دادم برسيد:(:(:(:(:(

شما جایی که تعمیر تخصصی انجام بده بلدین ... با تشکر
والا تا اون جاي كه من شنيدم Westgame ميگن با ضمانت درست ميكنه!
سلام:smile:
اخيرا يه مشكلي برا دستگاه من پيش اومده كه منو نگران كرده :((
دستگاه من يك ماه پيش تو منو فريز شد و مجبور شدم با دكمه ريستارت كنم دستگاهو:(
بعد از اون خوب بود تا حدود 4روز پيش داشتم lbp ميزدم كه دوباره همين مشكل پيش اومد:(
گذشت تا ديروز كه باز مشكل 4روز پيش تكرار شد:(
اينم بگم كه هر سه بار دستگاه رو تازه روشن كرده بودم:mad:
دستگاه من pal 40gb مي باشد (هارد رو6 ماه پيش عوض كردم 320gb گذاشتم):blushing:
فريمور دستكاه من 2.76 است و هميشه با خود كنسول آپديت كردم:(
من از دستگاهم زياد استفاده مي كنم هم برا بازي هم دانلود:love:
در ضمن تا حالا هيچ ديسكي بجز بلو ري بازي نزاشتم تو دستگاه:love:
تا جايي كه ممكن بود شرايط دستگاه رو گفتم فك نكنم چيزي جا گذاشتم:confused:
لطفا هر چه زودتر به دادم برسيد:(:(:(:(:(
فكر كنم به اينترنتون هم بستگي داره!چون منم ديروز تو بازي KZ2 قسمت MP بودم كه يك دفعه فريز زد(مشكل از اينترنتم بود)كه خب هيچي ديگه كار نكرد و منم مجبور به خاموش كردن از پشت قسمت "Main Power" شدم و خاموش كردم و بعدش روشن كردم همه چيز Ok بود.

دوستان یکی کمک کنه.دستگاه موقع اتصال به اینترنت ارور 80710102 میده و وصل نمی شه.
چیکارش کنم؟؟

تنظيمات رو اشتباه انجام دادی...

search کن تو همين تاپيک چندين بار من توضيح دادم حالا چندين مرتبه هم ديگران

يکبار کامل بگو چيکار کردی که بگم اشتباه رو

مشکلی خاصی نیست دوست عزیز
ریجن اون firmware ـی که نصب کردی با ریجن کنسولت یکیه ؟
دوست عزيز، Firmware ريجن نداره، منظورم اينه كه فايل Firmware‌ رو از هر كدوم از سايتهاي playstation كه بگيريد مي تونيد روي دستگاه خودتون نصب كنيد. (در اصل فايلي كه تو سايتهاي ريجن هاي مختلف براي كشورهاي مختلف ميذارن يكيه). من خودم بارها اين مساله رو تست كردم. خيالتون راحت ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or