بررسی ، راهنمایی و مطرح کردن Errorها و خرابی های PS3

بله!پس مشکلش این بود که وسط اپدیت خاموش کرده!چند نفر دیگه هم قبلا به این مشکل دچار شده بودن.
اره خیلی دور فن زیاد میشه!دیروز یک ساعت کیلزون بازی کردم یک دفعه صدای فن اون قدر زیاد شد که مادرم اومد گفت داری چی کار میکنی!!!:biggrin1:
صداش از 12 ولت 360 هم بیشتر بود!:biggrin1:

اغراق نکنید دیگه اونطورا هم نیست! یه مسئله بسیار مهم دیگه اینه که کولر رو روشن کنید هوا عوض بشه:biggrin1::biggrin1::biggrin1:
منم بازي كردم ولي ديگه انجوري نميشه!اگر كسي خيلي مشكل داره با اين قضايا "گرم شدن"
241-0642255A70UC494873M.jpg
اينو بخره!

بابا چرا قضیه رو کش میدید :دی
امید راست میگه دیگه . اگر PS3 رو باز کنید و فنش رو ببینید خیلی بزرگه :دی کلا جالبه .
اون دور تند هم اتوماتیک بعد از رسیدن به یه دمایی شروع میشه . الام که هوا گرمه خوب اون دما زودتر میرسه و مثلا شاید 10 دقیقه بازی کنید و فن دورش تند بشه .
اینم که صداش رو میشنوید واسه اینه که همش حواستون به کنسوله یه وقت چیزیش نشه .
کلا یه سری خیلی نگران هستن حالا چرا نمیدونم :دی
در کل نگران نباشید اگر معقول ازش استفاده بشه هیچ مشکلی به هیچ وجه براش پیش نمیاد . :smile:

منم بازي كردم ولي ديگه انجوري نميشه!اگر كسي خيلي مشكل داره با اين قضايا "گرم شدن"
241-0642255A70UC494873M.jpg
اينو بخره!

داداش خیلی باس ببخشیا این عکس اصلا در شآنps3 نیست مگه می خوام xbox بخرم که یه یخچال 18 فوت هم واسه خنک کردنش بخرم من که از این عکس خوشم نیو مد نارا حتم شدم.:(

داداش خیلی باس ببخشیا این عکس اصلا در شآنps3 نیست مگه می خوام xbox بخرم که یه یخچال 18 فوت هم واسه خنک کردنش بخرم من که از این عکس خوشم نیو مد نارا حتم شدم.:(

از کی تاحالا لوازم برقی دارای شخصيت شدن ؟

از اون حرف ها بود...

هرکی حساس هست ميخره... هرکی هم نيست نميگيره ( مثل من که نگرفتم )

از کی تاحالا لوازم برقی دارای شخصيت شدن ؟

از اون حرف ها بود...

هرکی حساس هست ميخره... هرکی هم نيست نميگيره ( مثل من که نگرفتم )
تورج راست ميگه ديگه منم كه گفتم كنارش مرتضي!
"اگر كسي خيلي مشكل داره با اين قضايا "گرم شدن"
اينو بخره!
"

دوستان میشه یکی مارو راهنمایی کنه
ps3 من وقتی که میخاد آپدیت بشه اروره 8002f147 میده هر جانی کندم درست نشد میشه اساتید راهنمایی کنند
ps3 من 60 گیگ سری اوله که رمریدر داره
با تشکر:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

دوستان میشه یکی مارو راهنمایی کنه
ps3 من وقتی که میخاد آپدیت بشه اروره 8002f147 میده هر جانی کندم درست نشد میشه اساتید راهنمایی کنند
ps3 من 60 گیگ سری اوله که رمریدر داره
با تشکر:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((
اينجا رو بگرد ببين پيدا مشه جواب اگه نشد سوال كن همونجا!;)

سلام دوستان من وقتی کیل زون 2 رو گذاشتم تو دستگاه و شروع کرد به آپدیت تا 99% تکمیل شد اما 40 دقیقه هم گذاشتم ولی کامل نشد خاموش کردم
بعدش هربار که روشن میکردم بدون اینکه بازی هم داخل دستگاه باشه دوباره شروع میکرد به آپدیت کردن و تا 99 میرفت و گیر میکرد
یکی از این دوستا برد تهران به قصد تعمیر ولی درست نشد
الان که روشن میکنم هیچ تصویری نمیده
کسی میدونه میشه این مشکلو حل کرد ؟؟؟

خیلی واجبه ممنون میشم

یعنی باید بی خیالش شم ؟؟؟
هیچ راه تعمیری نداره ؟

:((سلام خدمت تمامی دوستان عزیز و گلم دوستان خوبم من به تازگی دستگاه Ps3 40GB را فروختم و یه دستگاه ps3 160GB خریدم من lcd توی خونم هم 40 اینچ F88B هستش از این مدلهایی که 1080P را ساپورت میکنه بعد من وقتی کنسولم را با پورت HDMI متصل میکنم به تلوزیون یک دفعه صفحه سفید میشه تصویر هی میپره انگار که داره پیکسلهای تلوزیونمون میسوزه و همچنین وقتی باز هم روی 1080i هم میزارم همین مشکل را داره تا وقتی که تصویر را برگردونم به حالت 720p یا 480p دوباره درست میشه از دوستان عزیز میخوام که بنده را راهنمایی کنن که چه کار باید بکنم تو رو خدا..........:confused:

:((سلام خدمت تمامی دوستان عزیز و گلم دوستان خوبم من به تازگی دستگاه Ps3 40GB را فروختم و یه دستگاه ps3 160GB خریدم من lcd توی خونم هم 40 اینچ F88B هستش از این مدلهایی که 1080P را ساپورت میکنه بعد من وقتی کنسولم را با پورت HDMI متصل میکنم به تلوزیون یک دفعه صفحه سفید میشه تصویر هی میپره انگار که داره پیکسلهای تلوزیونمون میسوزه و همچنین وقتی باز هم روی 1080i هم میزارم همین مشکل را داره تا وقتی که تصویر را برگردونم به حالت 720p یا 480p دوباره درست میشه از دوستان عزیز میخوام که بنده را راهنمایی کنن که چه کار باید بکنم تو رو خدا..........:confused:
خدمتتون عرض شود که شما دستگاههای دیگه مثل DVD Player هایی که توانایی upconvert کردن تصاویر رو تا 1080p دارند رو به tv ـت وصل کن ببین بازم مشکل داره اگر مشکل داشت که ایراد از tv تون هست .
ضمنا با یه کابل HDMI دیگه هم امتحان کن. شاید اشکال از کابلت باشه.

خدمتتون عرض شود که شما دستگاههای دیگه مثل DVD Player هایی که توانایی upconvert کردن تصاویر رو تا 1080p دارند رو به tv ـت وصل کن ببین بازم مشکل داره اگر مشکل داشت که ایراد از tv تون هست .
ضمنا با یه کابل HDMI دیگه هم امتحان کن. شاید اشکال از کابلت باشه.

:love:دوست عزیز دستت درد نکنه بابت راهنماییت امروز رفتم و یه کابل HDMI مارک فیلیپس خریدم به قیمت 20.000 تومان و خدا رو شکر درست شد و مشکل هم فقط از کابل بودش و بس.....باز هم ممنونتم داداش گلم:love:

اقایون و برادر های محترم سلام اقا مشکل عجیب و بسی غریب واسه این ps3 من درست شده گفتم عنوان کنم بلکه کسی بدونه راهنمائی کنه 2 ماه پیش فن ps3 بطور عجیب و غیر طبیعی بشدت دورش رفت بالا طوری که گفتم الا ن که بترکه بعد از چند ثانیه به حالت طبیعی بر گشت تا دیروز اتفاقی نه افتاده بود بعد 2 ماه دوباره شد و الان بعد از 2 یا 3 ساعت بازی همین طور میشه ولی این دفعه زدم سیم اخر گذاشتم با همون سرعت 1 ساعت کار کرد هیچ اتفاقی نیفتاد:eek: کسی میدونه جریان این اتفاق مسخره چی...!!!؟؟؟

اقایون و برادر های محترم سلام اقا مشکل عجیب و بسی غریب واسه این ps3 من درست شده گفتم عنوان کنم بلکه کسی بدونه راهنمائی کنه 2 ماه پیش فن ps3 بطور عجیب و غیر طبیعی بشدت دورش رفت بالا طوری که گفتم الا ن که بترکه بعد از چند ثانیه به حالت طبیعی بر گشت تا دیروز اتفاقی نه افتاده بود بعد 2 ماه دوباره شد و الان بعد از 2 یا 3 ساعت بازی همین طور میشه ولی این دفعه زدم سیم اخر گذاشتم با همون سرعت 1 ساعت کار کرد هیچ اتفاقی نیفتاد:eek: کسی میدونه جریان این اتفاق مسخره چی...!!!؟؟؟

Your answer :
در مورد فن کنسول که وقتی دور تند میشه دوستان میترسن و نگران میشن باید عرض کنم که الان دیگه هوا گرمه زود داغ شدن و دور تند شدن اتوماتیک فن در این فصل چیز طبیعیه! پس سعی کنید محیطی که در اون PS3 رو قرار میدید آنچنان بسته نباشه.

Your answer :

برادر عزیزم خدمت عرض کنم 2 ماه پیش این اتفاق افتاد که دقیقا اوج سرما بود خدت عرض کنم چنان دور این فن ps3 من بالا رفت که گفتم الان منفجر میشه:eek: یعنی تا بحال اصلا سابقه نداشت نه تو ps3 60 igig که قدیم داشتم نه تو این 40 تا حالا این جور صدا اصلا سابقه نداشت و جالب اینه که با همین سرعت زدم سیم اخر گذاشتم 1 ساعت کار کرد اتفاقی نیفتاد ببین چقد این موضوع برای خوم عجیب بود که گفتم پست بدم بلکه کسی از این مرض عجیب و بسی غریب سر در بیاره خودم که پاک گیییییییییییییییییییج شدم..!!!!!!

برادر عزیزم خدمت عرض کنم 2 ماه پیش این اتفاق افتاد که دقیقا اوج سرما بود خدت عرض کنم چنان دور این فن ps3 من بالا رفت که گفتم الان منفجر میشه:eek: یعنی تا بحال اصلا سابقه نداشت نه تو ps3 60 igig که قدیم داشتم نه تو این 40 تا حالا این جور صدا اصلا سابقه نداشت و جالب اینه که با همین سرعت زدم سیم اخر گذاشتم 1 ساعت کار کرد اتفاقی نیفتاد ببین چقد این موضوع برای خوم عجیب بود که گفتم پست بدم بلکه کسی از این مرض عجیب و بسی غریب سر در بیاره خودم که پاک گیییییییییییییییییییج شدم..!!!!!!
عزیز من نگران نباش! ps3 داغ میشه فن با سرعت بالایی شروع به حرکت میکنه بعد از این که کنسول به دمای مطلوب رسید دور فن دوباره عادی میشه
این اتفاقی که شما میگی 3 روز پیش 4 بار برای کنسول من رخ داد
اصلا جای نگرانی نیست! تنها مسئله اینه که تو این لحظات صدای فن آذار دهندس البته در صورتی که شما تو بازی نباشی یا صدا تو بازی کم باشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or