بررسی ، راهنمایی و مطرح کردن Errorها و خرابی های PS3

من ps3ـم ریجن 1 هست و تلوزیونم هم hd نیست از کجا بفهمم که چه بازیی از ریجن های دیگه روش کار میکنه؟
آخه من کشتی کج 2009 رو گرفتم روش کار نکرد البته gta4 با اینکه ریجنش با ps3 یکی بود بازم کار نکرد
میشه راهنمایی کنید؟
متشکرم

سلام ب همه اساتید...
یک اتفاق جدیدی برام بیش اومده...اگر راهنماییم کنید که این از چیه , میتونه خطر ناک باشه یا نه و اینکه راه حل درست شدنش چیه؟
وقتی وارد بازی میشم بعد از اومدن لوگوی PlayStation3 هنگامیکه صفحه هنوز مشکیه یک تلق بدی از بلندگوهام میاد ( هم وقتی صدارو از کابل av میدم به سینما خانگی هم وقتی از کابل hdmi روی تلویزیون صدا میگیرم...)‌ و بعد بصورت عادی وارد بازی میشمو ...
بازم ممنون...

من ps3ـم ریجن 1 هست و تلوزیونم هم hd نیست از کجا بفهمم که چه بازیی از ریجن های دیگه روش کار میکنه؟
آخه من کشتی کج 2009 رو گرفتم روش کار نکرد البته gta4 با اینکه ریجنش با ps3 یکی بود بازم کار نکرد
تلویزیون شما 100 درصد پال هست و اون بازیهایی که میگیری UC ـه (1) .
اگر TV ـتون مولتی سیستم نباشه(یعنی هر دو ریجن pal و ntsc رو اجرا کنه) به این مشکل برمیخورید.

وقتی وارد بازی میشم بعد از اومدن لوگوی PlayStation3 هنگامیکه صفحه هنوز مشکیه یک تلق بدی از بلندگوهام میاد ( هم وقتی صدارو از کابل av میدم به سینما خانگی هم وقتی از کابل hdmi روی تلویزیون صدا میگیرم...)‌ و بعد بصورت عادی وارد بازی میشمو ...
احتمالا تنظیمات خروجی های صدا رو دست کاری کردی .
اگر با HDMI وصل میکنی باید در قسمت Sound Settings بگذاریش روی HDMI و بعد Automatic که خودش درست صدا رو تنظیم میکنه.
اگر با کابل Optical صدای دیجیتال میگیرد که اون رو هم به همین ترتیب در قسمت Sound Settings میگذارید روی گزینه Digital out(Optical و بعد Automatic
و برای کابل معمولی AV هم همین روند رو تکرار کنید.

مگه تلوزیونم ریجن داره؟
من تا حالا یک بار با ریجن 1 مشکل داشتم یک بار هم با یک بازی با ریجن 2 .
حالا سؤالم این بود من از کجا بفهمم که بازیی که میگیرم رو تلوزیون من میاد یا نه اگر بگیرم و نیاد که بدبخت میشم(خدا رو شکر اون 2 بازی هردوتاش مال دوستام بود :biggrin1: )
مثلا پشت جعبه ی بازی این اعداد و ارقامی که نوشته چیه؟
مثل اینا همین 720P -1080I-1080P

آخرین ویرایش:
احتمالا تنظیمات خروجی های صدا رو دست کاری کردی .
اگر با HDMI وصل میکنی باید در قسمت Sound Settings بگذاریش روی HDMI و بعد Automatic که خودش درست صدا رو تنظیم میکنه.
اگر با کابل Optical صدای دیجیتال میگیرد که اون رو هم به همین ترتیب در قسمت Sound Settings میگذارید روی گزینه Digital out(Optical و بعد Automatic
و برای کابل معمولی AV هم همین روند رو تکرار کنید.
ممنون از جوابتون دوست عزیز!!!;)
اما فکر میکنم منظورمو خوب نگفتم...من صدا دارم...فقط قبل از اینکه وارد بازی بشه تلق تلق میکنه اسپیکرام و بعد همه چیز نرمال اتفاق میوفته...(هم hdmi و هم AV این صدارو منتقل میکنه) اما چرا؟! این صدا صدای چیه؟... بازم ممنون...

حالا سؤالم این بود من از کجا بفهمم که بازیی که میگیرم رو تلوزیون من میاد یا نه اگر بگیرم و نیاد که بدبخت میشم(خدا رو شکر اون 2 بازی هردوتاش مال دوستام بود :biggrin1: )
اینجوری که شما میگی بازیهای UC (1) روی تلویزیون شما نمیاد . در نتیجه SDTVـتون پال هست و مولتی سیستم نیست .
مثلا پشت جعبه ی بازی این اعداد و ارقامی که نوشته چیه؟
مثل اینا همین 720P -1080I-1080P
اینها رزولِیشن های HD هستند که میتونید از طریق کابل Component (720p ,1080i و کابل HDMI (720p,1080i,1080p در صورتی که به HDTV هایی که این رزولِشنها رو ساپورت کنند،وصل کنید تا رزولِیشن HD بگیرید.
اما فکر میکنم منظورمو خوب نگفتم...من صدا دارم...فقط قبل از اینکه وارد بازی بشه تلق تلق میکنه اسپیکرام و بعد همه چیز نرمال اتفاق میوفته...(هم hdmi و هم AV این صدارو منتقل میکنه) اما چرا؟! این صدا صدای چیه؟... بازم ممنون...
شاید مشکل از خروجی ها باشه!(البته من اینطور فکر نمیکنم!) هر چی هست از همون تنظیماته صداست.
خواهش میکنم

نه مثلا بازی mgs4 و conan و AC و PES 2008 و PES 2009 که همه ریجن 1یعنی UC بودند اومده غیر از GTA IV
و بازی هایی مثل 007 -LBP- RESISTANCE - POP -Burnout Paradise و چند بازی دیگه که ریجن 2 یعنی پال هم بودند اومد غیر ازWWE SmackDown vs. Raw 2009 .
و بازی R2 و RE5 که ریجن 3 بودند هم کار کرده(تا حالا تو این ریجن مشکلی پیدا نشده)

حالا این مشکل از چی میتونه باشه؟ تو تنظیمات و اینا نباید کاری میکردم که اون 2 بازی بیاند؟

حالا این مشکل از چی میتونه باشه؟ تو تنظیمات و اینا نباید کاری میکردم که اون 2 بازی بیاند؟
یادم رفت که بگم بعضی بازیها مثل GTA IV ریجن UC که خیلی ها به خاطر pal بودن tv شون به این مشکل برخورده بودند.

WWE SmackDown vs. Raw 2009 پال ـه؟

سلام
چند روز پیش کنسولم رو برداشتم ببرم به LCD بزرگتره وصل کنم از فاصله 1 متری افتاد روی زمین و ضربه شدیدی دید. الان روشن میشه ولی صفحه چیزی رو نشون نمیده. دستگاه رو هم وقتی تک*ن میدم داخلش یه چیزی اینور اونور میشه.. کسی میدونه مشکل ممکنه از کجا باشه؟ لنز ترکیده یا جای دیگست؟
جای خوب و کسی که منصف باشه کجا هست ببرم برای تعمیر؟
ممنون

سلام
چند روز پیش کنسولم رو برداشتم ببرم به LCD بزرگتره وصل کنم از فاصله 1 متری افتاد روی زمین و ضربه شدیدی دید. الان روشن میشه ولی صفحه چیزی رو نشون نمیده. دستگاه رو هم وقتی تک*ن میدم داخلش یه چیزی اینور اونور میشه.. کسی میدونه مشکل ممکنه از کجا باشه؟ لنز ترکیده یا جای دیگست؟
جای خوب و کسی که منصف باشه کجا هست ببرم برای تعمیر؟
ممنون

فدات شم...

اينجا فالگير و رمال داشتيم ولی غيب گو نداشتيم...:biggrin1:

ولی جدی... شما ميگی افتاد يه چيزی الان توش تکون ميخوره... يعنی کسی از کجا ميتونه حدس بزنه که چی شکسته ؟ :eek: اگه منظورت اينکه کدوم گزينه زودتر صدمه ميبينه... بستگی داره فکر کنم از کدوم ور خورده باشه زمين

ميبريد پيش يه تعمير کار... باز ميکنيد ( البته خودت هم ميتونی باز کنی... آرش جان (AstiAk) کردن ) اگه ميترسی ببرش پيش تعمير کار...

باز کنن ببينن چيش خراب شده...

من کسی رو نميشناسم که ببری پيشش ... تهران هستيد ديگه؟

شما فردا پسفردا بچه خودتون رو بغل کنيد همينطوری تلپ تلپ ميندازيد زمين... اين چندمين باره ميبينم بچه ها PS3 رو ميندازن زمين... انقد تکون دادنش سخته ؟

آخرین ویرایش:
فدات شم...

اينجا فالگير و رمال داشتيم ولی غيب گو نداشتيم...:biggrin1:

ولی جدی... شما ميگی افتاد يه چيزی الان توش تکون ميخوره... يعنی کسی از کجا ميتونه حدس بزنه که چی شکسته ؟ :eek: اگه منظورت اينکه کدوم گزينه زودتر صدمه ميبينه... بستگی داره فکر کنم از کدوم ور خورده باشه زمين

ميبريد پيش يه تعمير کار... باز ميکنيد ( البته خودت هم ميتونی باز کنی... آرش جان (AstiAk) کردن ) اگه ميترسی ببرش پيش تعمير کار...

باز کنن ببينن چيش خراب شده...

من کسی رو نميشناسم که ببری پيشش ... تهران هستيد ديگه؟

شما فردا پسفردا بچه خودتون رو بغل کنيد همينطوری تلپ تلپ ميندازيد زمين... اين چندمين باره ميبينم بچه ها PS3 رو ميندازن زمين... انقد تکون دادنش سخته ؟

مرسی بابت جواب. از کف خورد زمین. بله من تهران هستم حالا خودم باز میکنم ببینم چش شده اگه نشد ببرم پیش تعمیرکار.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or