بررسی ، راهنمایی و مطرح کردن Errorها و خرابی های PS3

مرسی بابت جواب. از کف خورد زمین. بله من تهران هستم حالا خودم باز میکنم ببینم چش شده اگه نشد ببرم پیش تعمیرکار.
اگر از کف خورذه باشه زمین که هیچی ازش نباید مونده باشه . فن که باید به کلی شکسته باشه دعا کن به بورد آسیب نرسیده باشه .
موقع باز کردن م خیلی حواست باشه چون آسون نیست باز کردنش حواست به کابلا و ... باشه :دی .

اگر از کف خورذه باشه زمین که هیچی ازش نباید مونده باشه . فن که باید به کلی شکسته باشه دعا کن به بورد آسیب نرسیده باشه .
موقع باز کردن م خیلی حواست باشه چون آسون نیست باز کردنش حواست به کابلا و ... باشه :دی .
چند وقت پیش کنسول من از نیم متری افتاد زمین البته روی فرش ولی هیچ مرگش نزد فقط از اون روز به بعد زود داغ می کنه و فن هاشم زود روشن میشن. فکر کنم گرماش مال ضربه خوردن نباشه:smile:

سلام دوستان من وقتی کیل زون 2 رو گذاشتم تو دستگاه و شروع کرد به آپدیت تا 99% تکمیل شد اما 40 دقیقه هم گذاشتم ولی کامل نشد خاموش کردم
بعدش هربار که روشن میکردم بدون اینکه بازی هم داخل دستگاه باشه دوباره شروع میکرد به آپدیت کردن و تا 99 میرفت و گیر میکرد
یکی از این دوستا برد تهران به قصد تعمیر ولی درست نشد
الان که روشن میکنم هیچ تصویری نمیده
کسی میدونه میشه این مشکلو حل کرد ؟؟؟

خیلی واجبه ممنون میشم

آخرین ویرایش:
سلام دوستان من وقتی کیل زون 2 رو گذاشتم تو دستگاه و شروع کرد به آپدیت تا 99% تکمیل شد اما 40 دقیقه هم گذاشتم ولی کامل نشد خاموش کردم
بعدش هربار که روشن میکردم بدون اینکه بازی هم داخل دستگاه باشه دوباره شروع میکرد به آپدیت کردن و تا 99 میرفت و گیر میکرد

خیلی واجبه ممنون میشم
اگه بازیت هم ریجن دستگات نبوده کنسول با یک فریمور اشتباهی اپدیت شده.اول باید اپدیت مخصوص ریجن کنسول رو دانلود میکردی و میریختی و بعد اجرا میکردی.
البته فکر کنم مشکل این باشه.

خیلی واجبه ممنون میشم

دستت روی دکمه پاور نگه دار... تا 2 تا بوق بزنه بعد فرمت کن هارد رو...

خبرش رو بده

This is what the PlayStation Forum says:
1. Turn off Playstation®3.
2. Hold the power button down; the system will turn on and turn off once again.
3. Once the System has been shutdown, re-press you finger until you hear 2 consecutive beeps
4. When you hear the 2 beeps take finger off power button.
5. You will be prompted to plug in your controller via USB and then hit the PS button
6. The Recovery menu will pop up.

The current Recovery Menu supports:
• Restart System: Restarts the PLAYSTATION®3 System.
• Restore Default Settings: Reset all system settings back to default.
• Restore File System: Checks for corrupt/missing system files.
• Rebuild Database: Rebuilds the OS for the PLAYSTATION®3.
• Restore PS3 System: Fresh restore; Deletes everything and starts from Scratch.
• System Update: Update the PLAYSTATION®3 System

دوستان من ۳ هفتس کنسولمو گرفتم و دارم mgs4 بازی میکنم امروز مرحله آخرش بودم دم اون غول عروسکیه یه دفعه دستگاه یه بوقی زد گوشه سمت چپ با لا فکر کنم نوشت HIDEO 02 به رنگ سبز بعد سریع رفت دووباره تو بازی قضیش چیه دستگاه مورد داره
یکی دیگه هم اینه که من دستگاه رو که روشن میکنم فنهاش از همون اول کار میکنه و کنار سمت راست که اون سینی مسطح هست خیلی داغ میکنه مال همه همینطوره لطفا به من جواب بدین دارم سکته میزنم . هوهوهوهوه

دوستان من ۳ هفتس کنسولمو گرفتم و دارم mgs4 بازی میکنم امروز مرحله آخرش بودم دم اون غول عروسکیه یه دفعه دستگاه یه بوقی زد گوشه سمت چپ با لا فکر کنم نوشت HIDEO 02 به رنگ سبز بعد سریع رفت دووباره تو بازی قضیش چیه دستگاه مورد داره
یکی دیگه هم اینه که من دستگاه رو که روشن میکنم فنهاش از همون اول کار میکنه و کنار سمت راست که اون سینی مسطح هست خیلی داغ میکنه مال همه همینطوره لطفا به من جواب بدین دارم سکته میزنم . هوهوهوهوه
اون مورد اول که مال خود بازی MGS 4 ه .
فن باید از اول کار کنه دیگه :دی هیچ مشکلی نیست اصلا لازم نیست نگران باشی .
به فکر خراب شدن PS3 نباش چون باید خیلی بد شانس باشی تا چیزیش بشه .
کلا نگران نباش و لذت ببر . :smile:

در مورد فن کنسول که وقتی دور تند میشه دوستان میترسن و نگران میشن باید عرض کنم که الان دیگه هوا گرمه زود داغ شدن و دور تند شدن اتوماتیک فن در این فصل چیز طبیعیه! پس سعی کنید محیطی که در اون PS3 رو قرار میدید آنچنان بسته نباشه.

عزيزم ... سجاد جان

مطمئناً يک کاری رو اشتباه انجام ميدی اون منو بايد بياد...
تورج این دستگاه الان پیش منه! متاسفانه باید تعمیر بشه و فکر نمیکنم ارزش تعمیر داشته باشه!
هیچ کاریش نمیشه کرد اصلا نه 2 بوق میزنه نه 3 بوق ! وقتی هم که روشنش میکنی بعد از چند لحظه خودش خاموش میشه!
این دستگاه موقع آپدیت تو 99 درصد گیر میکنه 30-40 دقیقه تو این حالت میمونه اما صاحب کنسول کم حوصله گی میکنه و کنسولو خاموش میکنه غافل از اینکه این کار باعث مشکل میشه!و خطرناکه!
بعدش هم قبل از اینکه خودش حرکت مثبتی انجام بده :دی کنسولو یه راست فرستاده پیش یه بنده خدایی که مثلا تعمیر کاره در تهران! ولی خوب معلوم نیست این وضعیت فعلی که براش بوجود آمده حاصل دستکاری اون بوده یا نه!

این دستگاه موقع آپدیت تو 99 درصد گیر میکنه 30-40 دقیقه تو این حالت میمونه اما صاحب کنسول کم حوصله گی میکنه و کنسولو خاموش میکنه غافل از اینکه این کار باعث مشکل میشه!و خطرناکه!
بله!پس مشکلش این بود که وسط اپدیت خاموش کرده!چند نفر دیگه هم قبلا به این مشکل دچار شده بودن.
در مورد فن کنسول که وقتی دور تند میشه دوستان میترسن و نگران میشن باید عرض کنم که الان دیگه هوا گرمه زود داغ شدن و دور تند شدن اتوماتیک فن در این فصل چیز طبیعیه! پس سعی کنید محیطی که در اون PS3 رو قرار میدید آنچنان بسته نباشه.
اره خیلی دور فن زیاد میشه!دیروز یک ساعت کیلزون بازی کردم یک دفعه صدای فن اون قدر زیاد شد که مادرم اومد گفت داری چی کار میکنی!!!:biggrin1:
صداش از 12 ولت 360 هم بیشتر بود!:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or