Captain Mitchell
کاربر سایت
من زمانی که PES 2008 امده بود گرفته بودم.... زياد هم بازی ميکردم،.. الان هم فيفا 2009 دارم....
والا تاحالا چيزی نشده ... چی بگم والا
والا تاحالا چيزی نشده ... چی بگم والا
درود،
آموزش رفع مشکل چراغ زرد PS3 رو پيدا کردم... اينجا ميزارم ....
این چراغ زرد دیگه چیه؟ا حالا اسمش رو نشنیده بودم
حالا من خودم دو تا مشکل برام پیش اومده
1.همون مشکالی که تو پست اول توضیح داده بودن با همون ارور اما بازیی که من گرفتم ریجنش با ریجن ps3ـیم مثل هم بود دوتاشون 1 بودند.
2.من تو بازی re5 مراحل جدید که میرم هیچ مشکلی ندراه اما وقتی اون مراحل قبلی رو میرام بعد از دو سه مرحله گیر میکنه!مشکل چی میتونه باشه؟لنزش ضعیفه؟راستی تو هر روز چند ساعت پشت سر هم باهاش بازی کنم براش خطر آفرین نخواهد بود؟ :biggrin1:
کلا این سه چراغ چیه و چه اتفاقی برای دستگاه میوفته
چه ربطی داره؟همون مثل 3 چراغ برای 360 هست... اين چراغ زرد داره ( عکس رو گذاشتم )
Yellow Light of Death (YLOD)
تورج چراغ زرد به اون حادی که شما فکر میکنی نیست خیلی خیلی کم پیش میاد (تقریبا 1 در صد هزار!) و همونطور که دوستمون گفتن ربطی به مشکل گرمایی و 3 چراغ 360 ندارههمون مثل 3 چراغ برای 360 هست... اين چراغ زرد داره ( عکس رو گذاشتم )
Yellow Light of Death (YLOD)
تورج چراغ زرد به اون حادی که شما فکر میکنی نیست خیلی خیلی کم پیش میاد (تقریبا 1 در صد هزار!) و همونطور که دوستمون گفتن ربطی به مشکل گرمایی و 3 چراغ 360 نداره
همون مثل 3 چراغ برای 360 هست... اين چراغ زرد داره ( عکس رو گذاشتم )
من خودم 4 5 ساعت پشت سر هم بازی کردم فکر نمیکنم ps3با چند ساعت بازی براش مشکلی پیش بیاد
شما 25 ساعت بازی کن :biggrin1: غمت هم نباشه چون هیچ مشکلی پیش نمیاد . فقط PS3 رو تو فضای بسته نزار همین .به نظرتون 4-5 ساعت زیاده !
آقا من روزی 8-9 ساعت فوتبال بازی میکنم فقط ! هر روز خونمون جام جهانیه !!! مشکلی براش پیش میاد ؟ اگه آره بگید تا تعطیلش کنم !!!!:biggrin1:
مشکل خودتو میتونی تو این تایپک مطرح کنی تا دوستان بهت جواب بدن :smile:سلام
دوستان من اینترنت 128 از شرکت شاتل دارم و از هشتم عید به اینور با انلاین بازی کردن بازی Smack dawn vs raw 2009 مشکل پیدا کردم بطوری که بصورت خیلی گیردار میشه بازی کرد و مشکل اینجاست که من با کامپیوتر هیچ مشکلی ندارم و قبلا هم حتی در پرترافیک ترین موقع اینترنت شاتل هم انچنان مشکلی نداشتم و به راحتی بازی میکرم.حتی با پینگ 300 یا 350 هم قبلا مشکلی نبود و الان پینگ که میگیرم از 250 بالاتر نمیره و نمیدنوم مشکل از کجاست و یه مشکلی که جدیدا پیش اومده اینه که قبلا تو مشخصات ایپی که ps3 از اینترنت دریافت میکرد نگاه میکردم فقط ایپی 192.168.2.101 رو دستگاه میگرفت ولی الان متغییر شده و با شرکت هم تماس گرفتم و گفتن ما تغییراتی ایجاد نکردیم و الان من میخوام بدونم ایا تو این مدت کسی دیگه با انلاین بازی کردن بخصوص بازی Smack Down Vs raw 2009 مشکلی داشته یا نه.
ایا میتونه مشکل سخت افزاری یا نرم افزاری باشه یا مشکل از اینترنت هست؟به هز حال دهن ما تو این چند مدت اسفالت شد.