با سلام قربان بازیتون چی بوده یعنی دیسک اورجینال بازی بوده یا نسخه کرکی بوده با فلش ریختید تو هارد داخلی دستگاه؟سلام ببخشید من وقتی ps3 مو اپدیت کردم شد۴.۸۸الان که میخام برین بازی کنم خطای۸۰۰۱۰۰۱۷رو میده باید چیکار کنم
سلامسلام من یه پی اس 3 اسلیم دارم . یه ارور میداد به این صورت
The file system on the system storage is corrupted and will be restored.
بعدش با نگه داشتن دکمه پاور وارد بازی شدم . الان بازی های کپی خور هم از رو دستگاه پریده . یه قسمتی از دستگاه ارور 80028f14 میده و گزینه ی اینستال پکیج هم هستش اما بلد نیستم باهاش کار کنم . از اینطرف سی دی هم میزارم تو دستگاه بالا نمیاد و یه صدایی میده و همونطور می مونه . چکار باید بکنم . ناموسا راهنماییم کنید.
استاد اگر خودت دست به اچاری کیلیپ تو یوتوب زیاده میتونی راهنمایی بگیری و انجام بدی خودت اگر نیستی و تهرانی برو پشت شهرداری اونجا بگرد سوال کن تعمیر کار منصف هست پیدا میکنی وخودت میتونی خمیر سیلیکون خوب از بازار کامپیوتر بگیر بده تعمیر کار فقط عوض کنه این جوری خیالت راحتره هزینه تعویض کمتر میشهدوستان تعمیرکار معتبر برای تعویض خمیر سیلیکون فت سراغ دارین؟
راست میگه اگر خواستی بدی تعمیر کار خمیرش رو خودت بخر و بده بزنش چون تعمیر کارا خمیرای اشغالی استفاده میکنن خوباش یکی grizly هست یکی دیگه هم cool داشت تو اسمش ولی اسمه کاملش یادم رفته فقط از جای معتبر بخر چون این مارکا هم فیکش زیاده تو بازاردوستان تعمیرکار معتبر برای تعویض خمیر سیلیکون فت سراغ دارین؟
دروددوستان سلام
خسته نباشید
من ps3 فت دارم که اور هیت میداد(تازه خریدم)
و دور فن داشت
دستگاه رو باز کردم تمام و کمال شستم نو شد
خمیر سیلیکون هم عوض کردم
ارور اور هیت بر طرف نشد ولی بعد مدت طولانی تر ارور میده
دور فن کم شد اما بعد یه مدت بازی صدای فن باز بیشتر میشه (فک کنم تو فت طبیعیه درستع؟)و هرچی هم دما خونه خنک تر باشه دیر تر بع صدا میوفته یا اصلا نمیوفتع
اما مشکلی که اذیتم میکنه لگ تو بازیه
تو بعضی بازیا لگ دارم
مثلا جی تی ای وی،رد دد،مدال افتخار و ….
مشکل لگ برای چیع؟هارد دستگاه؟(هاردش ارتقاع داده شده توسط اون کسی که ازش خریدم)
یا مشکل دیگع داره؟
توروخدا کمکم کنید
مچکر. دوستان دیگه هم نظری ندادنددرود
مشکل اگه میخای برطرف بشه
طبق تجربه من باید ریبال بشه
باز هم اساتید نظر بدن