بررسی ، راهنمایی و مطرح کردن Errorها و خرابی های PS3

سلام من ps3 رو به فریم ویر 4.86اپدیت کردم الان میخوام دوباره فریم ویر 4.85 رو بزنم نمیشه فلش رو میزنم به ps3 پیدا نمیکنه این میزنه no applicable update data was found چیکار کنم سریع کمک کنید

سلام عرض خسته نباشی ببخشید من پلی ۳ فقط مولتی منشو بروز کردم بعد بروز رسانی مولتی منم بالا نمیاد الان شما چ راهی برام پیشنهاد میکنین من چ برنامه ت فلشم بریزم بعد ت پلی ۳ نصب کنم

سلام دوستان. ps3 من روشن میشه اما هیچ صفحه ای بالا نمیاد. اصلا چراغ هارد هم روشن نمیشه. مجبور میشم دکمه پاور رو نگه دارم تا خاموش شه. چراغ زرد که میگن همینه؟

سلام عرض خسته نباشی ببخشید من پلی ۳ فقط مولتی منشو بروز کردم بعد بروز رسانی مولتی منم بالا نمیاد الان شما چ راهی برام پیشنهاد میکنین من چ برنامه ت فلشم بریزم بعد ت پلی ۳ نصب کنم
ورزن فریمور بروز کن

اگه دستگاه cfw هست یه فریمور cfw مثل ریباگ روش بریز و تست کن

سلام دوستان. ps3 من روشن میشه اما هیچ صفحه ای بالا نمیاد. اصلا چراغ هارد هم روشن نمیشه. مجبور میشم دکمه پاور رو نگه دارم تا خاموش شه. چراغ زرد که میگن همینه؟

چراغ زرد یعنی اون چراغ پاور زرد بشه. دستگاه اسلیم هست یا فت؟ کپی خور یا اورجینال؟

چراغ زرد یعنی اون چراغ پاور زرد بشه. دستگاه اسلیم هست یا فت؟ کپی خور یا اورجینال؟
اسلیم. کپی خور
وسط بازی بود که خواست save کنه خطا داد که نمیشه سیو کرد. دستگاه رو خاموش کردم و دوباره روشن کردم دیدم دیگه بالا نمیاد.

اسلیم. کپی خور
وسط بازی بود که خواست save کنه خطا داد که نمیشه سیو کرد. دستگاه رو خاموش کردم و دوباره روشن کردم دیدم دیگه بالا نمیاد.
امتحان کنید ببینید وارد حالت safe mode میشه؟ بعد ببینید میتونید فریمور cfw جدید مثل ریباگ روش نصب کنید.

خب من از cfw نمیفهمم منظورتون چیه پلی من اسلیم کپی خوره فقط مولتی منو بروز کردم بالا نمیاد میشه راهنماییم کنین لطفا

سلام بر دوستان . من یک سری سوال داشتم
من دستگاهم ام کپی خوره و کاستوم فریمور cfw . با مولتی من هم بازی هارو اجرا می کنم .
اخیرا بازی مکس پین 3 رو دانلود کردم و ریختم تو دستگاه ولی با ارور 80010017 روبرو شدم
چطوری میشه این مشکل رو حل کرد . تو نت که سرچ کردم یک سری راه و روش ها مطرح شده بود که هیچ کدوم اشون رو نتونستم انجام بدم
ممکنه به سایتی که فایل رو گذاشته مربوط باشه ؟ اگه از یک سایت دیگه دانلود کنم یا یک ریجن دیگه ی بازی رو ممکنه حل بشه ؟
فایل های آپدیت بازی ها رو چطوری میشه از روی فلش نصب کرد ؟ من از سیستم آپدیت و آپدیت ویا یو اس بی میرم ولی میگه فایلی موجود نیست .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or