کلا اگر فت باشه لنز کنسولت به سختی گیر میاد و قیمتش هم از 120 تومان هست تا 160 تومانعجیبه کلا 15 تا بازی هم باهاش تموم نکردم.
خیلی هم حساسم دیسک بدون خش میزارم توش.
دیسک رایت شده نمیزارم.
حیف پول...خفه بشه سونی انشا... :d
حالا لنز عوض کنم چند در میاد؟
اسلیمه.کلا اگر فت باشه لنز کنسولت به سختی گیر میاد و قیمتش هم از 120 تومان هست تا 160 تومان
البته توی اهواز این ریجه قیمت هست
فت یا اسیلم؟سلام دوستان، من ps3 یه مشکل پیدا کرده وقتی روشنش میکنم دور فنش بالا میره طی 5 دقیقه بعدش پیغام میده ps3 is too hot و انقدر صدا بلند میشه که مجبور میشو خاموشش کنم ، کسی راه حلی داره که من بتونم درستش کنم، خمیر سیلیکنش هم تازع عوض کردم و توشم تمیز کردم از گرد و خاک نیست
ممنون میشم
fat 80 gbفت یا اسیلم؟
این دیگه عمرشو کرده حتی با صدبار عوض کردنه قطعاتش باز درست نمیشه اگر یکبار خمیر سیلکونشو عوض کردی بار دیگه هم عوض کنی باز به مشکل برمیخوری خرج الکی نکن به نظر من برو بفروشش یکی دیگه بخر بهتر
سلام بله صدردصد این کار تخصصی هستوقتتون بخیر دوستان.
من چند روزی PS3 م هیچ گونه دیسکی رو (بازی و غیر بازی، دیسکهای تمیز و بدون مشکل) رو نمیخونه. یه سری کارها و مواردی ساده انجام دادم و مشکل حل نشد. مدل کنسولم اسلیم هست و حدود 5 سال هم استفادهی مداوم داشتم. ممنون میشم اگر کسی راه حل اصلی رو میدونه بگه و اینکه اگر قرار قسمتی تعویض بشه کاری تخصصی هست یا نه؟ مرسی، تشکر.
سلام بله صدردصد این کار تخصصی هست
این اگر بازی نمیخونه پس لنز دستگاهتون خراب شده و باید تعویض بشه و اینم خوب هزینه داره
والله نه جای سراغ ندارم خودتون باید برید پشت شهرداری اونجا برگردید تا ببینید کی اونجا تعمییر میکنه برایتونتشکر ...
به مرکز یا جای خاصی باید مراجعه کنم (تهران یا ... )؟ بعد حدود هزینهای باید بدم رو اطلاع دارید چقدر میشه و به نظرتون تعمیرش چقدر زمان میبره؟ بازم تشکر.