آقا یک مشکلی رو فت مرا دیوانه کرده، به هرکی بتونه راه حل ارائه کنه که بشه از شرش خلاص بشم، یک عدد دعای خیر هدیه میگردد!
فت من در حالت عادی میرفت رو 90 درجه برای cpu و سریع خودش خاموش میشد. کلا بازش کردم، اصلا فن و اینها مشکلی نداشت، خاک خیلی کم گرفته بود. خمیر سیلیکون درست درمون z3 بهش زدم.
الان بعد از 5 دقیقه میره رو 87 درجه و همونجا میمونه با دور بالای فن. بنظرم زیاده، نظرتون همینه؟؟
حالا چه خاکی تو سرش بریزم؟
سلام...
متاسفانه باید بگم کنسول شما دیگه عمره خودشو کردن و تقریبا از رده خارج محسوب میشه و هر آن امکان چراغ زرد داره...
کلا کنسول های فت عمره خودشون رو کردن و خریدشون اصلا توصیه نمیشه...
- - -ویرایش - - -
سلام...سلام دوستان.
یک ps3 اسلیم از مدل ceh 25....a دارم که اخرین ابدیت 4.65 روش نصبه. چند وقتی است که به ی مشکل برخوردم!
وقتی دستگاه روشن میکتم به مدت 30 ثانیه چراغ سبز و زرد میشه بصورت اروم اروم !!!! ولی دستگاه مثل روز اولش کار میکنه و هیچ مشکلی نداره.
میخواستم بدون این مشکل نرم افزاری یا سخت افزاری؟
و چطور بر طرفش کنم.ممنون
این مشکل طبیعیه
اخیرا کنسول رو به پی اس پی ریموت نکردید ؟
اگر نه حتما کنسول رو دسته دوم گرفتید و گزینه ریموت فعاله...اون رو آف کنید مشکل برطرف میشه..اما روشن هم باشه این آپشن مشکلی ایجاد نمیکنه...
- - -ویرایش - - -
سلام دوستان
من یک دستگاه ps3 slim ofw 4.55 کپی خور برد کبرا دارم و یک مشکلی رو داره که هروقت به برق وصل میکنم و روشن میکنم درخواست تنظیم وقت و تاریخ رو میده .
لطفا راهنمایی کنید چطور میتونم این مشکل رو حل کنم با تشکر
سلام...
این دسته از مشکلات در کنسول های کپی خور شده با کیت کبرا رایجه...بهتر بود نرم افزاری تهیه میکردید