بررسی ، راهنمایی و مطرح کردن Errorها و خرابی های PS3

خاموشی ناگهانی ps3

سلام خسته نباشید کنسول پلی 3 من گاه گاهی خود به خود خاموش میشه تو بازی تا الان اتفاق نیفتاده وقتی توی منو هست یا دسته با کابل بهش وصله داره شارِ میشه مشکل از چه میتونه باشه

سلام خسته نباشید کنسول پلی 3 من گاه گاهی خود به خود خاموش میشه تو بازی تا الان اتفاق نیفتاده وقتی توی منو هست یا دسته با کابل بهش وصله داره شارِ میشه مشکل از چه میتونه باشه
زمانی این طوری میشه که فقط دسته بهش وصل میکنی یا توی بازی هم فریز میکنه؟

زمانی این طوری میشه که فقط دسته بهش وصل میکنی یا توی بازی هم فریز میکنه؟
توی بازی به ندرت اتفاق افتاده یه لحظه فریز شده ولی تا الان اتفاق نیفتاده تو بازی خاموش بشه توی منوی اصلی یا مولتیمن گاه گاهی دستگاه خاموش میشه دقت کردم معمولا دسته با کابل در حال شارِ بوده واقعا نمیدونم مشکلش چیه فریمور هم darknet 4.66

توی بازی به ندرت اتفاق افتاده یه لحظه فریز شده ولی تا الان اتفاق نیفتاده تو بازی خاموش بشه توی منوی اصلی یا مولتیمن گاه گاهی دستگاه خاموش میشه دقت کردم معمولا دسته با کابل در حال شارِ بوده واقعا نمیدونم مشکلش چیه فریمور هم darknet 4.66

دستگاهتون کپی دوست عزیز من از کپی سر در نمیارم

سلام دوستان.من وقتی تو صفحه اصلی ps3 هستم صدا دارم ولی وقتی وارد مولتی من میشم و همچنسن بازی رو لود میکنم صدا خش میافته و خراب میشه خواهشا زودتر جوابه منو بدبد/تشکر

سلام
دوستان لطفا راهنماییی کنید
هارد دستگاه اشتباهن توسط کامپیوتر فرمت شده و الان دستگاه بالا نمیاد . . . .
چه طوری مسئله رو حل کنم ؟
دستگاه کپی خور هست .

با سلام
من هر موقع دستگاهم روشن می کنم میگه فایلهای سیسنم مشکل پیدا کرده بعد می گه دستگاه رو حاموش نکن و شروع می کنه به اسکن 0 تا 100 که 3 4 ساعت طول می کشه بعد از تموم شدن دوباره همون پیغام رو میده
باید چیکار کنم؟

سلام
دوستان لطفا راهنماییی کنید
هارد دستگاه اشتباهن توسط کامپیوتر فرمت شده و الان دستگاه بالا نمیاد . . . .
چه طوری مسئله رو حل کنم ؟
دستگاه کپی خور هست .
شما میتونید وارد recovery mode بشید و با انتخاب گزینه ی آپدیت,مراحل رو دنبال کنید..
نکته ی مهمی که میبایست توجه کنید نبود دیسک اورجینال داخل blu ray است.

با سلام
من هر موقع دستگاهم روشن می کنم میگه فایلهای سیسنم مشکل پیدا کرده بعد می گه دستگاه رو حاموش نکن و شروع می کنه به اسکن 0 تا 100 که 3 4 ساعت طول می کشه بعد از تموم شدن دوباره همون پیغام رو میده
باید چیکار کنم؟
شما نیز میتونید سلامتی هارد رو با برنامه هایی مثل Sential چک کنید..
هارد شما دارای بد سکتور هست.پیشنهاد میشه با برنامه ی Low Level Format هارد خودتون رو فرمت کنید و دوباره چک کنید.

سلام
بچه ها من فریم ور دستگامو آپدیت کردم
مولتی من را هم آپدیت کردم الان هرکاری میکنم وارد بازی نمیشه واین ارور میده (عکسشو ضمیمه کردم ) حتی اون شکل سیدی را هم نشون نمیده که باید روش کلیک کرد و وارد بازی شد الان باید چیکار کنم؟

plbt_20150904_111958.jpg

من با دستگاه یکی از دوستان به یه مشکل عجیبی برخوردم
دستگاه روجرو 4.55 روش نصبه
مشکلش هم اینه توی دموهای اول بازی یا وسط بازی شروع میکنه به لگ زدن و بعضی مواقع هنگ کردن
عجیب بودنش از اینه که تو حین گیم پلی اصلا مشکلی نداره حتی تو بازی های سنگین
ولی به محض اینکه وارد دمو میشه شروع میکنه لگ زدن
خواستم ببینم کسی به این مورد برخورده تا حالا؟
یه بارم ریبلد دیتا بیس کردم ولی فایده ای نداشت
صاحبش عنوان میکنه بعد از نصب بازی والکینگ دد این مشکل براش پیش اومده
مننجرها رو هم اپدیت کردم ولی بازم همونه
در ضمن بازی رو هم هم از رو هارد داخلی هم از رو هارد اکسترنال تست کردم تو همشون همینه
منتظر نظرات بچه های اهل فن هستیم

سلام
بچه ها من فریم ور دستگامو آپدیت کردم

مولتی من را هم آپدیت کردم الان هرکاری میکنم وارد بازی نمیشه واین ارور میده (عکسشو ضمیمه کردم ) حتی اون شکل سیدی را هم نشون نمیده که باید روش کلیک کرد و وارد بازی شد الان باید چیکار کنم؟

plbt_20150904_111958.jpg

قبلا از کبری استفاده می کردید؟

یک بازی ارجینال بزارید داخل دستگاه
بعد از مولتی من بازی مورد نظر خودتون را اجرا کنید
بعد برگردید به صفحه اصلی میبینید که بازی ای که از مولتی من انتخاب کردید، آماده استفاده است

کمک

پلی استیشن نم کپی خوره، ورژن 4.70 ریباگ نصبه روش.
God of war collection origins رو توی دستگاه. کپی کردم
توی صحفه اول بازی که دو بازی برای انتخواب هست وقتی روح اسپارتا رو انتخواب میکنی از بازی بیرون میاد، در حالی که بازی دیگه رو به راحتی اجرا میکنه ( زنجیر های المپس)
مشکل از چیه؟
ایا بازی ناقصه؟
لطفاً زود جواب بدید، ممنون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or