زمانی این طوری میشه که فقط دسته بهش وصل میکنی یا توی بازی هم فریز میکنه؟سلام خسته نباشید کنسول پلی 3 من گاه گاهی خود به خود خاموش میشه تو بازی تا الان اتفاق نیفتاده وقتی توی منو هست یا دسته با کابل بهش وصله داره شارِ میشه مشکل از چه میتونه باشه
توی بازی به ندرت اتفاق افتاده یه لحظه فریز شده ولی تا الان اتفاق نیفتاده تو بازی خاموش بشه توی منوی اصلی یا مولتیمن گاه گاهی دستگاه خاموش میشه دقت کردم معمولا دسته با کابل در حال شارِ بوده واقعا نمیدونم مشکلش چیه فریمور هم darknet 4.66زمانی این طوری میشه که فقط دسته بهش وصل میکنی یا توی بازی هم فریز میکنه؟
توی بازی به ندرت اتفاق افتاده یه لحظه فریز شده ولی تا الان اتفاق نیفتاده تو بازی خاموش بشه توی منوی اصلی یا مولتیمن گاه گاهی دستگاه خاموش میشه دقت کردم معمولا دسته با کابل در حال شارِ بوده واقعا نمیدونم مشکلش چیه فریمور هم darknet 4.66
شما میتونید وارد recovery mode بشید و با انتخاب گزینه ی آپدیت,مراحل رو دنبال کنید..سلام
دوستان لطفا راهنماییی کنید
هارد دستگاه اشتباهن توسط کامپیوتر فرمت شده و الان دستگاه بالا نمیاد . . . .
چه طوری مسئله رو حل کنم ؟
دستگاه کپی خور هست .
شما نیز میتونید سلامتی هارد رو با برنامه هایی مثل Sential چک کنید..با سلام
من هر موقع دستگاهم روشن می کنم میگه فایلهای سیسنم مشکل پیدا کرده بعد می گه دستگاه رو حاموش نکن و شروع می کنه به اسکن 0 تا 100 که 3 4 ساعت طول می کشه بعد از تموم شدن دوباره همون پیغام رو میده
باید چیکار کنم؟
سلام بچه ها من فریم ور دستگامو آپدیت کردم
مولتی من را هم آپدیت کردم الان هرکاری میکنم وارد بازی نمیشه واین ارور میده (عکسشو ضمیمه کردم ) حتی اون شکل سیدی را هم نشون نمیده که باید روش کلیک کرد و وارد بازی شد الان باید چیکار کنم؟