بله داعون شد دیگه به فنا رفت باید ببریش تعمیرکاردوستان من کنسول رو که روشن میکنم بعد سه چهار ثانیه یه لحظه چراغ زرد میشه و بعدش چراغ قرمز چشمک زن.یه 7-8 باری باید خاموش روشن کنم تا درست شه.
نگین که داغون شده.
بله داعون شد دیگه به فنا رفت باید ببریش تعمیرکاردوستان من کنسول رو که روشن میکنم بعد سه چهار ثانیه یه لحظه چراغ زرد میشه و بعدش چراغ قرمز چشمک زن.یه 7-8 باری باید خاموش روشن کنم تا درست شه.
نگین که داغون شده.
بله داعون شد دیگه به فنا رفت باید ببریش تعمیرکار
بله این همون چراغ زرد معروف هستک چیکارش کنه؟این همون چراغ زرد معروفه؟
چقدر خرج داره؟
بله این همون چراغ زرد معروف هست
که برات ردیفش کنه ولی اگر درستش کردی دیگه کمتر باهاش بازی کن
خرجش نمیدونم قیمت دستم نیست
تعمیر کنه مث قبل میشه یعنی؟یا دوباره ممکنه این اتفاق بیفته؟
خبر نداری زیر 100 تومنه یا نه؟
به طور قطع که مثل قبلش نمیشه امکان داره یه ماه بعد خراب بشه یا امکان داره یکسال بعد این طور بشه هیچ معلوم نیست بستگی به شانست داره
نمیدونم دوست من
من خودم یه درایور عوض کردم 160 تومان هزینه برداشت حالا دیگه بماند هزنیه اون
دوست عزیز بنده هم تازه یه ps3 slim 320 گرفتم ولی تو بازیایی مثل آنچارتد یا تست درایو که تا الان بازی کردم به هیچ وجه صدای فن کنسول در نیومده، البته بستگی به بازی که اجرا میکنی هم داره چون تو ps4 تو بعضی بازیا صدا خیلی کم و تو بعضی بازیا صداش کاملا واضحه در کل بستگی به میزان گرافیک و مقدار پردازشی که کنسول انجام میده داره.سلام دوستان ممنون میشم پاسخ بدید.من یدونه ps3 اسلیم 250 خریدم ولی این کنسول صدای فنش بیشتر از حد مجاز هست.بعد از نیم ساعت صدای فنش بسیار ازار دهنده میشه.اگه میشه راهنماییم کنید.
سلام دوستان ممنون میشم پاسخ بدید.من یدونه ps3 اسلیم 250 خریدم ولی این کنسول صدای فنش بیشتر از حد مجاز هست.بعد از نیم ساعت صدای فنش بسیار ازار دهنده میشه.اگه میشه راهنماییم کنید.
دوستان دستگاه من وسط بازی GOW3 یه دفعه رفت رو لودینگ و دیگه بازی رو لود نکرد،منم دستگاه رو خاموش کردم و دوباره بازی رو لود کردم اما باز هم رفت رو لودینگ و دیگه لود نشد که نشد،دلیلش چیه؟؟؟
اگر اروجینال هست که مشکل شما مشکل لنز دستگاه هست
اگر کپی باشه که من در جریان نیستم
خوب ببین ارش یه بازی دیگه هم تست کن ببین باز هم گیر میکنه یا نهبله،اورجیناله...
خوب ببین ارش یه بازی دیگه هم تست کن ببین باز هم گیر میکنه یا نه