سلام دوستان . من یه ps3 slim 320 دارم که زیاد هم باهاش بازی نکردم . امروز که داشتم بازی از طریق ftp میریختم روش متوجه شدم که چراغش هی سبز و زرد میشه . مشکلی واسه کنسول پیش اومده یا طبیعی هستش ؟
مشکل داغ کردن داره اگه تعمیر نشه خراب میشه
سلام دوستان . من یه ps3 slim 320 دارم که زیاد هم باهاش بازی نکردم . امروز که داشتم بازی از طریق ftp میریختم روش متوجه شدم که چراغش هی سبز و زرد میشه . مشکلی واسه کنسول پیش اومده یا طبیعی هستش ؟
سلام دوستان موقع restore شدن دستگاه برق رفت و دستگاه خاموش شد بعد از این که برق اومد روشنش کردم رفت داخل بازی ولی save هام خراب شده بود دوباره که خاموش روشنش کردم حالا دیگه تصویر نمیده و دسته هم هر 4 چراغش چشمک میزنه تا خاموش میشه دسته مشکل چیه ؟ ممنون
دوست عزیز به کرک دستگاه (کپی خوری) که صدمه نمی زنه که ؟ببین داخل ریکاوری مود میره.اگه رفت rebuild data رو بزن مشکلت حل میشه به احتمال زیاد.
دوست عزیز به کرک دستگاه (کپی خوری) که صدمه نمی زنه که ؟
- - -ویرایش - - -
دوست عزیز انجام دادم rebuild database رو 100 درصد شد بعد خاموش شد دستگاه حالا چراغ قرمزش چشمک زن شد چیکار کنم ؟
سلام دوستان بریک چیه؟؟ کنسولم دیگه تصویر نمیده . میگن بریک شده . تعمیر میشه؟
این مشکل در اثر حرارته قابل حل و درست شدن هستش فقط باید یه تعمیرکار ماهر دست بزنه بهشدوست عزیز به کرک دستگاه (کپی خوری) که صدمه نمی زنه که ؟
- - -ویرایش - - -
دوست عزیز انجام دادم rebuild database رو 100 درصد شد بعد خاموش شد دستگاه حالا چراغ قرمزش چشمک زن شد چیکار کنم ؟
باید با یه دیسک اررجینال اجراش کنی تا بیاد یا http://forum.bazicenter.com/thread80900/سلام و خسته نباشید خدمت شما
وقتی بازی splintercell blacklistرو ریختمش توهاردو اجراش کردم بعد از چند لحظه این پیغامو داد
LocId_CONF_Read_Error
و اجرا نمیشه من حتی ازداخل مولتی من گزینه اجرا از هارد خارجی روهم فعال کردم بازم همین ارور میداد و بازی رو ریختم توداخل هارد داخلی کنسول واجرا کردم ولی بازم همین ارورو داد لطفا راهنمایی کنید سپاس گذارم
راستی ورژن کنسول ریباگ 4.46 با مولتی من 4.50 هستش و تاحالا با هیچ بازی مشکل نداشتم
سلام و خسته نباشید خدمت شما
وقتی بازی splintercell blacklistرو ریختمش توهاردو اجراش کردم بعد از چند لحظه این پیغامو داد
LocId_CONF_Read_Error
و اجرا نمیشه من حتی ازداخل مولتی من گزینه اجرا از هارد خارجی روهم فعال کردم بازم همین ارور میداد و بازی رو ریختم توداخل هارد داخلی کنسول واجرا کردم ولی بازم همین ارورو داد لطفا راهنمایی کنید سپاس گذارم
راستی ورژن کنسول ریباگ 4.46 با مولتی من 4.50 هستش و تاحالا با هیچ بازی مشکل نداشتم
سلام و خسته نباشید خدمت شما
LocId_CONF_Read_Error
دوست عزیز به کرک دستگاه (کپی خوری) که صدمه نمی زنه که ؟
- - -ویرایش - - -
باید با یه دیسک اررجینال اجراش کنی تا بیاد یا http://forum.bazicenter.com/thread80900/