بررسی ، راهنمایی و مطرح کردن Errorها و خرابی های PS3

سلام دوستان . من یه ps3 slim 320 دارم که زیاد هم باهاش بازی نکردم . امروز که داشتم بازی از طریق ftp میریختم روش متوجه شدم که چراغش هی سبز و زرد میشه . مشکلی واسه کنسول پیش اومده یا طبیعی هستش ؟

مشکل داغ کردن داره اگه تعمیر نشه خراب میشه

سلام دوستان . من یه ps3 slim 320 دارم که زیاد هم باهاش بازی نکردم . امروز که داشتم بازی از طریق ftp میریختم روش متوجه شدم که چراغش هی سبز و زرد میشه . مشکلی واسه کنسول پیش اومده یا طبیعی هستش ؟

اگه از برنامه iris manager استفاده میکنی بخاطر سیستم کنترل فنش هست که مشکلی نیست و میتونی از تنظیمات غیر فعالش کنی.

سلام دوستان موقع restore شدن دستگاه برق رفت و دستگاه خاموش شد بعد از این که برق اومد روشنش کردم رفت داخل بازی ولی save هام خراب شده بود دوباره که خاموش روشنش کردم حالا دیگه تصویر نمیده و دسته هم هر 4 چراغش چشمک میزنه تا خاموش میشه دسته مشکل چیه ؟ ممنون

سلام دوستان موقع restore شدن دستگاه برق رفت و دستگاه خاموش شد بعد از این که برق اومد روشنش کردم رفت داخل بازی ولی save هام خراب شده بود دوباره که خاموش روشنش کردم حالا دیگه تصویر نمیده و دسته هم هر 4 چراغش چشمک میزنه تا خاموش میشه دسته مشکل چیه ؟ ممنون

ببین داخل ریکاوری مود میره.اگه رفت rebuild data رو بزن مشکلت حل میشه به احتمال زیاد.

ببین داخل ریکاوری مود میره.اگه رفت rebuild data رو بزن مشکلت حل میشه به احتمال زیاد.
دوست عزیز به کرک دستگاه (کپی خوری) که صدمه نمی زنه که ؟

- - -ویرایش - - -

دوست عزیز انجام دادم rebuild database رو 100 درصد شد بعد خاموش شد دستگاه حالا چراغ قرمزش چشمک زن شد چیکار کنم ؟

- - -ویرایش - - -

دوست عزیز انجام دادم rebuild database رو 100 درصد شد بعد خاموش شد دستگاه حالا چراغ قرمزش چشمک زن شد چیکار کنم ؟

فک کنم علت گرما هست یا مرگ کنسول البته بازم میگم فک کنم

سلام دوستان بریک چیه؟؟ کنسولم دیگه تصویر نمیده . میگن بریک شده . تعمیر میشه؟

بریک به اصطلاح یعنی شکستن و از بین رفتن
کنسولتون اگه بریک شده یعنی سیستم عامل نداره روش باید بیاد دست تعمیرکار براتون درستش کنه (البته اگه درست بشه)

- - -ویرایش - - -

این مشکل در اثر حرارته قابل حل و درست شدن هستش فقط باید یه تعمیرکار ماهر دست بزنه بهش

سلام و خسته نباشید خدمت شما
وقتی بازی splintercell blacklistرو ریختمش توهاردو اجراش کردم بعد از چند لحظه این پیغامو داد
LocId_CONF_Read_Error
و اجرا نمیشه من حتی ازداخل مولتی من گزینه اجرا از هارد خارجی روهم فعال کردم بازم همین ارور میداد و بازی رو ریختم توداخل هارد داخلی کنسول واجرا کردم ولی بازم همین ارورو داد لطفا راهنمایی کنید سپاس گذارم
راستی ورژن کنسول ریباگ 4.46 با مولتی من 4.50 هستش و تاحالا با هیچ بازی مشکل نداشتم

وقتی بازی splintercell blacklistرو ریختمش توهاردو اجراش کردم بعد از چند لحظه این پیغامو داد
LocId_CONF_Read_Error
و اجرا نمیشه من حتی ازداخل مولتی من گزینه اجرا از هارد خارجی روهم فعال کردم بازم همین ارور میداد و بازی رو ریختم توداخل هارد داخلی کنسول واجرا کردم ولی بازم همین ارورو داد لطفا راهنمایی کنید سپاس گذارم
راستی ورژن کنسول ریباگ 4.46 با مولتی من 4.50 هستش و تاحالا با هیچ بازی مشکل نداشتم
باید با یه دیسک اررجینال اجراش کنی تا بیاد یا http://forum.bazicenter.com/thread80900/

LocId_CONF_Read_Error

همونطور که دوستمون گفت از بازی اوریجینال بکاپ بگیر یا ببر تو بازار جای مطمئن بهت بازی درست تحویل بدن الان این نسخه شما ناقصه مشکل از کنسولتون نیست

LocId_CONF_Read_Error

حرف دوستمون robot.boy81 درسته باید یه دیسک ارجینال برا اجرا تو دستگاه داشته باشی.فقط اینکه من با اون روش اجرای بدون دیسک هم رفتم رو این بازی مورد داشتم و جواب نگرفتم فقط با دیسک تونستم اجراش کنم.مشکل داشتی آخرین آپدیت بازی رو هم نصب کن.

- - -ویرایش - - -

- - -ویرایش - - -

من این پست رو دیر دیدم.در هر حال اگه دیدی ببین بازم به ریکاوری دسترسی داری؟اگه اره یه دفعه دیگه فریموری که رو دستگاه بود{کاستوم نه ارجینالها...}رو نصب کن.اگه هم دسترسی نداری که بخاطر اینکه موقع ریستور برق رفته مشکل نرم افزاری پیدا کرده باید سخت افزاری فلش بشه.

باید با یه دیسک اررجینال اجراش کنی تا بیاد یا http://forum.bazicenter.com/thread80900/

ممنون دوست عزیز بابت توجهتون
اتفاقا از رو دیسک اورجینال هم بکاب گرفتم یبار هم داخل بازی رفت و بعد از نیم ساعت بازی کردن پرید بیرون و دیگه همون پیغامی که گفتم رو داد که من کلا پاکش کردم دوباره ریختم حتی از تو وب دانلود کردم ریختم ولی دیگه همون نیم ساعت بازیم نمیشد انجام بدم چون اصلا اجرا نشد و همون ارورو داد و اینکه من برای همه ی بازیهام از دیسک اورجینال استفاده میکنم
البته از یه سایت یه راه حل پیدا کردم ولی انگلیسیه خواهشن یه عزیزی اینو ترجمه کنه.)اشکال نداره منبعشو بگم؟ سایت پارسیه(

کد:

I can confirm SC Blacklist (Duplex) works with Rogero+MM 4.46.

What i did:
1. extracted to my old 32gb fat32 usb2 stick into X:GAMES\GAMEFOLDER
2. renamed the 2 folders inside GAMEFOLDER from GAME to PS3_GAME .. and UPDATE to PS3_UPDATE
3. launched MM and made sure to check that MM settings/BD-rom emulator = Enable (last option in the MM settings list).
4. refeshed the MM game list with "Refresh" (if the game hasnt show automaticly).
5. scrool down to the SC Blacklist and press SQUARE to get the game's option screen.
6. scrool into the button list on the left and make sure to tick "External" and "BD Mirror".
7. scrool to the right and choose "Permissions" (this took a good 15-20 mins).
8. exit out and choose the game (MM exits to normal ps3 menu).
9. insert a real ps3 disc and play the game.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or