بررسی ، راهنمایی و مطرح کردن Errorها و خرابی های PS3

1.وقتی روشنش میکنم ایکن ها دیر ظاهر میشن2. وقتی هم یه بازی رو پلی میکنم تیکه تیکه میره3.روی مولتی من هم ایکن ها دیر میاد4روی بازی هم بعضی از مواقع تصویر فریز میکنه.

شما اینکاری زیادی بازی رو هارد دستگاه پاک کردی و بعد نصب کردی
برو توی منوی ریکاوری پلی3 و بعد گزینه چهارومی به نام Rebuid Database رو انجام بده
اگر کندی رفع نشد به احتمال زیاد هارد کنسول ضعیف شده و باید عوضش کنی

سلام خواهشا جوابمو بدین

من کنسولم کپی خور نیست و مشکل مادربرد داشته و تعویض کردم الان چهارمین روزه که اوردمش و داشتم باهاش بازی میکردم یک نیم ساعتی بود که روشنش کرده بودم وسط بازی خاموش شد بعد دوباره زدم اومدم تو بازی 1 دیقه نشد بازم خاموش شد به نظرتون مشکل چیه ؟

سلام خواهشا جوابمو بدین

من کنسولم کپی خور نیست و مشکل مادربرد داشته و تعویض کردم الان چهارمین روزه که اوردمش و داشتم باهاش بازی میکردم یک نیم ساعتی بود که روشنش کرده بودم وسط بازی خاموش شد بعد دوباره زدم اومدم تو بازی 1 دیقه نشد بازم خاموش شد به نظرتون مشکل چیه ؟

احتمالا هنوز مشکل داره ! برگردونش پیش همونی که تعمیر کرده و بهش نشون بده ! همونجا تست میکردی و بعد میاوردیش !!! که بعدا دردسر نشه برات !

احتمالا هنوز مشکل داره ! برگردونش پیش همونی که تعمیر کرده و بهش نشون بده ! همونجا تست میکردی و بعد میاوردیش !!! که بعدا دردسر نشه برات !

تست کردم دیدم موقعی که میخوام دسته رو شارز کنم وقتی میخوام وایر رو بزنم به کنسول واسه شارز کردن خاموش میشه ؟ فکر کنم مشکل از وایر دسته هست اخه الان که وایر رو نزدم راحت دارم دو ساعته بازی میکنم

سلام خسته نباشید تو بازی بودم که گیر کرد مجبور شدم دستگاه خاموش کنم ار پاور خاموش نشد سیم برق کشیدم وقتی روشن کردم اول صفحه پیغام restore files که پر میشه رو زدم اما نمیره همینطور پیغام تکرار نمیشه و وارد منو نمیشه به نظرتون چکار باید بکنم درست میشه؟؟؟

سلام خسته نباشید تو بازی بودم که گیر کرد مجبور شدم دستگاه خاموش کنم ار پاور خاموش نشد سیم برق کشیدم وقتی روشن کردم اول صفحه پیغام restore files که پر میشه رو زدم اما نمیره همینطور پیغام تکرار نمیشه و وارد منو نمیشه به نظرتون چکار باید بکنم درست میشه؟؟؟

احتمالا هارد مشکل داره.

شما برو به ریکاوری و از اونجا rebuild data رو بزن ببین عمل میکنه.نشد restor file system/اگه نشد هارد رو باید فرمت کنی.

با سلام. من يه اسليم ٣٢٠ دارم كه به علت استفاده زياد (١٤ ساعت) دچار مشكل شده، مشكل اينه كه دستگاه رو كه روشن مى كنى روشن ميشه، چراغ هم از قرمز به سبز تغيير مى كنه اما بعد از ٤ تا ٥ ثانيه دوباره خاموش ميشه، تو شهرستان نمايندگى سونى نتونست مشكلش رو رفع يا حتى توضيح بده، آيا بفرستم تهران درست ميشه يا نه؟ و در صورت مثبت بودن حدودا چقدر هزينه برخواهد داشت؟ با تشكر از دوستان

با سلام. من يه اسليم ٣٢٠ دارم كه به علت استفاده زياد (١٤ ساعت) دچار مشكل شده، مشكل اينه كه دستگاه رو كه روشن مى كنى روشن ميشه، چراغ هم از قرمز به سبز تغيير مى كنه اما بعد از ٤ تا ٥ ثانيه دوباره خاموش ميشه، تو شهرستان نمايندگى سونى نتونست مشكلش رو رفع يا حتى توضيح بده، آيا بفرستم تهران درست ميشه يا نه؟ و در صورت مثبت بودن حدودا چقدر هزينه برخواهد داشت؟ با تشكر از دوستان

مشکل حرارتی پیدا کرده اگه تعمیر بخواد بشه حدود 150 تا 300 هزار تومن هزینه برات داره (بستگی به میزان خسارتی که وارد شده بهش)
اگه خیلی حاد تر از اون باشه باید مادربردش عوض بشه که خودش کمه کم 700-800 تومن هزینه بر میداره

باسلام من یه ps3 slim 500gbدارم هنگامی که دکمه پاورآن رامیزنم چراغ آن سبزمیشودوبلافاصله به طورکل برق آن میرودوبایدآن را ازبرق دربیارم وبازبه برق بزنم تا چراغ قرمزان روشن شودمشکل ان چیست؟؟؟

باسلام من یه ps3 slim 500gbدارم هنگامی که دکمه پاورآن رامیزنم چراغ آن سبزمیشودوبلافاصله به طورکل برق آن میرودوبایدآن را ازبرق دربیارم وبازبه برق بزنم تا چراغ قرمزان روشن شودمشکل ان چیست؟؟؟

مشکل یا پاوره یا مادربوردش

دوستان من یه پی اس تری fat داشتم که چراغ زرد مرگ گرفت و مرد :دی بعد بردمش یه بنده خدایی تعمیرش کرد ولی کنسول بیش از ۱ ساعت دووم نیاورد
دوتا سوال دارم:
۱- به نظرتون تعمیر میشه (چون میخوام ردش کنم بره و خوب اگه بخواد دو ساعت فقط کار کنه اسمش دزدیه)

۲- اگه تعمیر شد خریدار پیدا میشه؟یا رو دستم میمونه؟

دوستان من یه پی اس تری fat داشتم که چراغ زرد مرگ گرفت و مرد :دی بعد بردمش یه بنده خدایی تعمیرش کرد ولی کنسول بیش از ۱ ساعت دووم نیاورد
دوتا سوال دارم:
۱- به نظرتون تعمیر میشه (چون میخوام ردش کنم بره و خوب اگه بخواد دو ساعت فقط کار کنه اسمش دزدیه)

۲- اگه تعمیر شد خریدار پیدا میشه؟یا رو دستم میمونه؟

1 تعمیرش کنی بازم همینجوریه بهتره این کار رو نکنید چون چون برای خودتون بد میشه
نه کسی دیگه به فت 2 بار چراغ زرد داده پول نمیده
در کل عین من و خیلی های دیگه رفتار کن بزارش تو ویترین و یه اسلیم بخر

سلام سیستم من هنگام سیو ارور 8001050f رو میده هنگام نصب فایل هم همین ارور رو میده توی سایتهای خارجکی که رفتم میگفت مربوط به زمان و تقویم دستگاه هست اما من تمام راهکارهاشونو رو رفتم نشد - کسی میدونه مشکل چیه - ریباگ 4.46 - مولتی من از 4.18 تست کردم تا 4.50 - ریکاوری هم کردم - هارد رو هم هشت ساعت فرمت کردم - باطریش رو هم در اوردم - دوستان کمک کنید -

دوستان اهل فن من یه پلی استیشن فت 80 دارم که به ندرت هم باهاش بازی میکنم.یه مدت تو کمد بود امروز در آوردم زدم به برق هیچ عکس العملی نشون نداد!:mad:
حتی چراغشم روشن نشد.تا حالا هیچ مشکلی نداشته.به نظرتون چش شده؟!:(
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or