بررسی ، راهنمایی و مطرح کردن Errorها و خرابی های PS3

دوستان اهل فن من یه پلی استیشن فت 80 دارم که به ندرت هم باهاش بازی میکنم.یه مدت تو کمد بود امروز در آوردم زدم به برق هیچ عکس العملی نشون نداد!:mad:
حتی چراغشم روشن نشد.تا حالا هیچ مشکلی نداشته.به نظرتون چش شده؟!:(
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

چراغش روشن شد؟
منظورم اینه که کابل برق سالمه!؟

چراغش روشن شد؟
منظورم اینه که کابل برق سالمه!؟

نه روشن نشد.والا کابل برقشو نمیدونم چهجوری میشه تست کرد ولی سالم بود تا یه ماه پیش!کابلو از کنسول جدا کرده بودم کنسولو گذاشته بودم تو کمد ولی کابل سرجاش بود بعید میدونم طوریش شده باشه

نه روشن نشد.والا کابل برقشو نمیدونم چهجوری میشه تست کرد ولی سالم بود تا یه ماه پیش!کابلو از کنسول جدا کرده بودم کنسولو گذاشته بودم تو کمد ولی کابل سرجاش بود بعید میدونم طوریش شده باشه

دوستان کابلم چک کردم با فازمتر سالم بود.نظری ندارین؟!:(

دوستان حداقل اگه مقدوره یه سرویس کار خوب ترجیحا بالاتر از ونک بهم معرفی کنین که هم کارش خوب باشه هم انصافش.پخ کنید که دیگه فبها

Last edited by a moderator:
بچه ها یکی از دوستای من یه PS3 داره که میگه بعضی وقتها وسط بازی فریز میکنه و مجبور میشه دستی سیستم رو با دکمه ی روی کنسول خاموش کنه!!!!
به نظرتون مشکلش چیه؟!
میگه موقع Load بازیها زیاد اینجوری میشه............

وای که بخ بخت شدم سیستم رو دانگرید کردم ( ماه قبل یکبار کرده بودم ) حالا توی اپدیت کردن به 2 درصد هم نمیرسه ارور 8002f191 میده وارد هیچ گزینه دیگه ای هم نمیشه نه ریکاوری مود نه چیز دیگه ای تا حالا هم ده با خاموش و روشن کردم بازهم روی 2 درصد (کمتر یا بیشتر ارور ) 8002f191میده

بچه ها یکی از دوستای من یه PS3 داره که میگه بعضی وقتها وسط بازی فریز میکنه و مجبور میشه دستی سیستم رو با دکمه ی روی کنسول خاموش کنه!!!!
به نظرتون مشکلش چیه؟!

بهش بگو بره توی منو ریکاوری
برو توی منوی ریکاوری پلی3 و بعد گزینه چهارومی به نام Rebuid Database رو انجام بده
اگر کندی رفع نشد به احتمال زیاد هارد کنسول ضعیف شده و باید عوضش کنی;)

به نظرتون مشکلش چیه؟!
علاوه بر صحبت دوست خوبم se.phi.roth احتمال هم داره بازی هات خراب باشه من تو یکی دوتا بازی به این مشکل خوردم دوباره نصب کردم درست شده

علاوه بر صحبت دوست خوبم se.phi.roth احتمال هم داره بازی هات خراب باشه من تو یکی دوتا بازی به این مشکل خوردم دوباره نصب کردم درست شده

بازیها که اورجینال استفاده میکنه،البته فکر کنم،جون دقیقا نمیدونم،زیاد باهاش رابطه ندارم،ولی فکر کنم همون اورجینال میزنه..................
اورجینال هم که بیشتر بازیها هیچ نصبی ندارن و بیشتر از روی دیسک اجرا میشن............

بهش بگو بره توی منو ریکاوری
برو توی منوی ریکاوری پلی3 و بعد گزینه چهارومی به نام Rebuid Database رو انجام بده
اگر کندی رفع نشد به احتمال زیاد هارد کنسول ضعیف شده و باید عوضش کنی;)

ممنون حسین جان..................

کمک کنید

مگه میشه وارد ریکاوری نشه؟!
شما وقتی دستگاه خاموشه دستت رو روی پاور نگه دار تا سیستم روشن بشه و بعد خاموش بشه،وقتی خاموش شد دوباره پاور رو بزنید و نگه دارید تا دوتا بوق پشت سر هم بزنه،اونوقت پاور رو ول کنید،حالا از این جا یه بار Rebuild Database رو بزنید و بعد سیستم آپدیت.............
به احتمال زیاد درست میشه.............

سلام دوستان

آیا امکانش هست کسی کنسول پلی 3 اسلیم رو باز کنه و برچسب گارانتیشو دوباره بچسبونه؟ میخوام بخرم دست دوم.برای فهمیدن اینکه دستگاه دانگریدی نیست و پلمپ هست همین برچسب کافی هست؟

یکی از دوستام گفت امکان نداره بشه برچسب رو بکنی و دوباره بچسبونی جوری که مثل اولش باشه.

ممنون

سلام دوستان

آیا امکانش هست کسی کنسول پلی 3 اسلیم رو باز کنه و برچسب گارانتیشو دوباره بچسبونه؟ میخوام بخرم دست دوم.برای فهمیدن اینکه دستگاه دانگریدی نیست و پلمپ هست همین برچسب کافی هست؟

یکی از دوستام گفت امکان نداره بشه برچسب رو بکنی و دوباره بچسبونی جوری که مثل اولش باشه.

ممنون

نمیشه جوری کند که بعدا بشه چسبوند

سلام دوستان

ممنون

طرف اگه کار بلد باشه :دی با یکم حرارت خیلی ملایم و یه تیغ ظریف جوری بلند میکنه و دوباره میچسبونه که مشخص نشه{کافیه که فقط یه طرفش کنده بشه و یه پیچ باز بشه}.البته شنیدم که برچسبهای خام تقلبیشم هست{نمیدونم درسته یا نه}ولی اگه طرف با یه ارجینال مقایسه کنه مشخصه که فیکه از نظر کیفیت فونت و...

سلام دوستان

ممنون
طرف اگه مصرف کننده باشه که عمرا با خیال راحت ازش بخر ولی کسبه هم زیاد از این کارا نمیکنن یا لااقل من یکی نشنیدم

سلام.دسته ی من جدیدا l2 r2 خوب کار نمیکنه باید تا ته فشار بدی تا به میزان خیلی کمی کار کنه پلاتین شم عوض کردم روز اولی که پلاتینو عوض کردم درست بود باز همونطوری شده مشکل اساسی پیدا کرده عایا؟درست میشه؟
ویرایش:قبل اینکه پلاتینو عوض کنم تو همه ی بازی ها اینطوری بود الان فیفا 14 راحت کار میکنه ولی gta V beyond کار نمیکنه!!!!!!!!!!چشه؟

آخرین ویرایش:
سلام دوستان . من یه ps3 slim 320 دارم که زیاد هم باهاش بازی نکردم . امروز که داشتم بازی از طریق ftp میریختم روش متوجه شدم که چراغش هی سبز و زرد میشه . مشکلی واسه کنسول پیش اومده یا طبیعی هستش ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or