برترین IP های جدید نسل هفتم از دیدگاه بازی سنتر (بخش پایانی ارسال شد)

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
files_hotTopics_634064hot%5Bc0fd5efeda46919e8245f800f8ecc807%5D.jpg

نسل‌ها از پی هم می‌گذرند و کنسول‌ها و تکنولوژی‌های گیم جای خود را به ساخته‌ها و عناوین جدیدی می‌‌دهند که گاها موفق و گاها نیز ناموفق ظاهر می‌شوند. عناوین ناموفق بطبع از خاطرات پاک خواهند شد اما عناوینی که کارنامه درخشانی دارند در حافظه‌ها خواهند ماند و حتی به احتمال خیلی زیاد به نسل‌های بعدی نیز منتقل می‌شوند. در ابتدا بگذارید توضیح مختصر و عامیانه‌ای در مورد کلمه IP بدهیم تا کسانی که قبلا چنین چیزی نشنیده‌اند با این کلمه آشنا شوند. در هر نسل و دوره‌ای عناوینی ایجاد می‌شوند که قبلا موجودیت نداشته‌اند و تازه متولد شده اند. یعنی برای اولین بار است که پا به دنیا می‌گذارند و با سبک و نام جدیدی که گاها با خود به همراه خواهند داشت، سعی در بدست آوردن نام و نشانی برای خود هستند. در نسل هفتم بازی‌های رایانه‌ای که کم کم پشت سر می‌گذاریم IP های جدید زیادی روانه بازار شدند که همانگونه که گفته شد گاها موفق و گاها نیز ناموفق ظاهر شدند. تعداد این عناوین کم نیست و در حدود 7 سالی که می‌گذرد شاهد عناوین زیادی بودیم اما در این مقاله که توسط تحریریه سایت بازی سنتر گردآوری شده‌، سعی شده 30 عدد از برترین IP هایی که در نسل هفتم خلق شدند را معرفی و مطلبی هرچند کوتاه در مورد آن‌ها بازگو کنیم. امیدواریم از خواندن این مقاله لذت ببرید و با آغوشی باز به استقبال نسل بعدی بروید.

لازم است اضافه کنم که این مقاله در 3 روز بر روی سایت قرار خواهد گرفت. یعنی هر روز 10 عنوان.

آخرین ویرایش:
بنظرم واقعا در حق تلو و آنچارتد بی انصافی شده !! واقعا سه تای اول هیچ برتری نسبت به U ندارن که هیچ بلکه پایینتر هم هستن
تلو و جورنی هم باید رتبشون بهتر میبود

بابا AC رو نابود کردین که :| درسته این سری اخریش زیاد باب دل نیود ولی 27 هم دیگه حقش نبود و Witcher و TLOU هم اگه یکم جلوتر بود بد نبود ها :d
و در آخر هم تشکر خیلی توپ بود

مقاله ی خوبی بود ممنون
جای سری بتمن واقعا عالیه تو این نسل هیچ بازی از نظر گیم پلی اینقدر منو راضی نکرد انصافا دو نسخشم عالی بود به سبک مخفی کاریم یه تکون حسابی داد کلا ترکیب 10 تا IP اول خوبه غیر یه مورد اینکه گیرز پشت سری آنچارتد باشرو واقعا نمیشه قبول کرد یه سری که بنیادش بر پایه ی تقلید از بازیای دیگه بود بالاتر از سری قرار بگیره که پیشرو ترین بازی نسل بود از نظر کیفیم اگه میانگین امتیازای نسخه های اصلی این دوتارو مقایسه کنیم نمیشه گفت کدوم برترن اما از نظر نوآوری و تاثیر گذاری کاملا مشخصه که گیرز سرتره

اولا که LoL بعنی فقط LoL .
دوما که اگه اینجوری بخوای حساب کنی که بازی چون کاور گیری داشته و اینا از Geow تقلید کرده پس خود Geow هم از Kill Switch تقلید کرده چون فک کنم اولین بازی ای که کاور گیری داشت به این شکل KS بود.

بعضي بازيها علاوه بر كيفيت بالاشون عامه پسند هم هستن مثه گيرز/ آنچارتد/ لست آو آس / gta و ..... و اين عامه پسندي باعث ميشه خيلي طرفدار داشته باشن ولي بازيهايي مثه portal يا dark souls و ... طوري هستن كه شايد عامه ازشون خوشش نياد ولي بين منتقدا و برخي قشر خاص خيلي بيشتر مورد توجه

در نتيجه رتبه بازي مثل portal خيلي هم بيراه نيست و جزو شايسته ها واسه اين رتبس

+

راستي ممنون براي اين مطلب خوبتون

.

بنظرم واقعا در حق تلو و آنچارتد بی انصافی شده !! واقعا سه تای اول هیچ برتری نسبت به U ندارن که هیچ بلکه پایینتر هم هستن
تلو و جورنی هم باید رتبشون بهتر میبود

آقا اسم سایت و عوض کنید بزارید پی اس سنتر جای بازی سنتر.دیگه شورشو در اوردین:|

واقعاً دارم فکر می کنم چی بگم.
حمل بر بی ادبی نباشه می خوام بگم:
جم کنید تو رو قرعان خودتون رو!
خسته نمیشد از این فن بازی ها؟

پ.ن: با شمایی که صاحب این نوشته ها هستید هم هستم، اما مثال دم دستی توی صفحه ی آخر بودید قسمت شد کوت کنم.

آقا اسم سایت و عوض کنید بزارید پی اس سنتر جای بازی سنتر.دیگه شورشو در اوردین:|
تاقبل از این مقاله که مایکرو سنتر بودیم، حتی صفحات اول هم میتونی در این مایه کامنت پیدا کنی، الان شدیم پی اس سنتر :دی ممنون از راهنمایی :دی

با دو تا از سه تای اولی‌ کاملا موافقم, اون یکیم این هست که به نظرم BS باید جای Batman بود.:دی

در کلّ خیلی‌ ممنون برا زحمتی که کشیدین, و واقعا از همه نظر بررسی کردین.

منظورم نظرات بچه ها بود تو رو خدا ببین چی کار میکنن.درسته تا قبل از معرفی نسل جدید همه فن مایکرو بودن حالا ببین چطور همه تبدیل به فن سونی شدن.اتفاقا مقاله جالبی بود ;)

ممنون بابت لیست و زحمتتون واسه نوشتن مطالب .

در مورد رده بندی هم اگه مقوله "نظرشخصی" رو در نظر بگیریم میشه قبولشون کرد . ولی بازم جایگاه تلو میتونست بالا تر باشه با توجه به بازیایی که بالاتر از اون قرار گرفتن .

GeoW درسته که یکی از تاثیر گذار ترین بازی های نسل بوده ولی نوآوری و خلاقیت به هیچ وجه با یه من سیریش هم بهش نمیچسبه پس خواهشا تو مقایسه هاتون پای هرچی رو وسط میکشید این یه مورد رو فاکتور بگیرید.

برای بار یه میلیونم: سیستم گیم پلی بازی اگر نگیم تقلید و کپی پیست، یه الگو برداری کامل از Kill.Switch و تا حدی هم RE4 بود. گیرز تنها کاری که کرد اون سیستم رو با یه مقدار بهبود داخل یه گرافیک غول، اتمسفر عالی و داستان نسبتا خوب قرار داد. همین موارد باعث شد گیرز اینجوری سر زبون ها بیفته و بشه یکی از تاثیر گذار ترین بازی ها، نه نو آوری و خلاقیت.

البته میدونم این حرفها کاملا بی اثره و دو روز دیگه باز یکی پیدا میشه که بگه آنچارتد سراسر تقلید بوده اونم از رو بازی پر از خلاقیت و نوآوری گیرز!

یه موردی رو لازم دونستم توضیح بدم؛ این انتخاب ها همینجوری رو هوا نبوده که هر کی از هر بازی خوشش بیاد، امتیاز بالا بده، خوشش نیاد، امتیاز پایین.
پروسه نوشتن این مقاله تقریبا از اواخر خرداد و بعد از امتحانات شروع شد و تاپیکش 27 صفحه جلو رفت و روش بحث شد. ملاک امتیاز هم علاوه بر کیفیت خود بازی، جریان سازیش، تعداد شماره هاش و مهم تر از همه حفظ کیفیت و پیشرفت بود+کلی ملاک دیگه که از حوصله بحث در اینجا خارجه.

اونایی که از رتبه TLoU شکایت دارن، این نکته رو توجه داشته باشن که TLoU فقط یه شماره ازش اومده و شاهکار بوده، در حالی که مثلا Portal نسخه اولش شاهکار بوده، نسخه دومش نه تنها افت نکرده، نه تنها کیفیت خودش رو حفظ کرده بلکه از اولی هم بهتر بوده. مسلما ارزش یه همچین IPـی بیشتر از IPـی هست که فقط یه بار امتحانش رو پس داده.
AC هم نسخه اولش خوب بود، نسخه دوم عالی، از اون به بعد افتاده تو سراشیبی افت و تکرار تکرار.
در مورد بقیه IP ها هم میشه همچین استنباطایی رو کرد.

دست همه ی اعضای تحریریه درد نکنه برای این مقاله! :bighug:
---
@بقیه!
چیکار دارید به رتبه ها شما! :d از مقاله و خود بازی ها لذت ببرید! :d
مثلا من لیست میدادم، AC رو میزاشتم اول! :d یا شایدم دوم :-" (البته این انتخاب با دلیل و منطق و نقد کردن بازی نیست، از روی دل انتخابش مینمایم! :d هرچی بیشتر حال بده! :d )
کلا انقدر بحث نکنید سر انتخاب ها! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or