برترین IP های جدید نسل هفتم از دیدگاه بازی سنتر (بخش پایانی ارسال شد)

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
files_hotTopics_634064hot%5Bc0fd5efeda46919e8245f800f8ecc807%5D.jpg

نسل‌ها از پی هم می‌گذرند و کنسول‌ها و تکنولوژی‌های گیم جای خود را به ساخته‌ها و عناوین جدیدی می‌‌دهند که گاها موفق و گاها نیز ناموفق ظاهر می‌شوند. عناوین ناموفق بطبع از خاطرات پاک خواهند شد اما عناوینی که کارنامه درخشانی دارند در حافظه‌ها خواهند ماند و حتی به احتمال خیلی زیاد به نسل‌های بعدی نیز منتقل می‌شوند. در ابتدا بگذارید توضیح مختصر و عامیانه‌ای در مورد کلمه IP بدهیم تا کسانی که قبلا چنین چیزی نشنیده‌اند با این کلمه آشنا شوند. در هر نسل و دوره‌ای عناوینی ایجاد می‌شوند که قبلا موجودیت نداشته‌اند و تازه متولد شده اند. یعنی برای اولین بار است که پا به دنیا می‌گذارند و با سبک و نام جدیدی که گاها با خود به همراه خواهند داشت، سعی در بدست آوردن نام و نشانی برای خود هستند. در نسل هفتم بازی‌های رایانه‌ای که کم کم پشت سر می‌گذاریم IP های جدید زیادی روانه بازار شدند که همانگونه که گفته شد گاها موفق و گاها نیز ناموفق ظاهر شدند. تعداد این عناوین کم نیست و در حدود 7 سالی که می‌گذرد شاهد عناوین زیادی بودیم اما در این مقاله که توسط تحریریه سایت بازی سنتر گردآوری شده‌، سعی شده 30 عدد از برترین IP هایی که در نسل هفتم خلق شدند را معرفی و مطلبی هرچند کوتاه در مورد آن‌ها بازگو کنیم. امیدواریم از خواندن این مقاله لذت ببرید و با آغوشی باز به استقبال نسل بعدی بروید.

لازم است اضافه کنم که این مقاله در 3 روز بر روی سایت قرار خواهد گرفت. یعنی هر روز 10 عنوان.

آخرین ویرایش:
دست همه ی اعضای تحریریه درد نکنه برای این مقاله! :bighug:
---
@بقیه!
چیکار دارید به رتبه ها شما! :d از مقاله و خود بازی ها لذت ببرید! :d
مثلا من لیست میدادم، AC رو میزاشتم اول! :d یا شایدم دوم :-" (البته این انتخاب با دلیل و منطق و نقد کردن بازی نیست، از روی دل انتخابش مینمایم! :d هرچی بیشتر حال بده! :d )
کلا انقدر بحث نکنید سر انتخاب ها! :d
با اول بودن و شدن AC بشدت موافقت میشه :bighug: :d

ونایی که از رتبه TLoU شکایت دارن، این نکته رو توجه داشته باشن که TLoU فقط یه شماره ازش اومده و شاهکار بوده، در حالی که مثلا Portal نسخه اولش شاهکار بوده، نسخه دومش نه تنها افت نکرده، نه تنها کیفیت خودش رو حفظ کرده بلکه از اولی هم بهتر بوده. مسلما ارزش یه همچین IPـی بیشتر از IPـی هست که فقط یه بار امتحانش رو پس داده.
اول اینو بگم که با رتبه بندی اصلا مشکلی ندارم و نمیگم خوب ـه یا بد ـه فقط دارم نظرم رو میگم .

من گفتم تلو میتونست بالاتر باشه نگفتم اول بشه و جلوتر از پورتال . خوب اگه الان تلو شماره بعدی نداشته باشه چی میشه ؟ Best New IP هست Best New Franchise نیست که .

به نظرم انصاف نیست که تلو به خاطر این که فقط 1 نسخه داره پایین تر از گیرز و آنچارتد و بتمن قرار بگیره اونم در حالتی که خیلی از منتقدا معتقدن بهترین بازی نسل هست .

حرف من اینه که میتونست بالاتر باشه نگفتم اول بشه .

آنچارد یک بازی همه پسند هست به خاطر داستان فان و رنگبندی شاد و گیم پلی روان و ساده.. ولی گیرز یک بازی کاملا هاردکور هست که شاید هر کسی ازش خوشش نیاد شاید هرکسی به خاطر سختی گیم پلیش نتونه بازیش کنه و قطعا وقتی بخوایم تو یک جمع 20 - 30 نفره که شاید یک عده اصلا گریز رو بازی نکرده باشن نظر سنجی بگزاریم آنچارد به خاطر مواردی که بالا گفتم بیشتر رای بیاره

اما حقیقت رو نمیشه کتمان کرد خیلی از المان های آنچارد از گیرز یا TR الهام گرفته شده در حالی که گیرز خودش به نوعی متحول کنند نسل بود
نمرات و فروش گیرز هم در مقابل آنچارتد گواه به برتری این عنوان میده با وجود اینکه گفتم گیرز اصلا همه پسند نیست اما هر نسخش حدود 7 میلیون فروش کرده که در مقابل انچارد کاملا برتری بهش میده

نکته: تحول به کمال رساندن چیزی گفته میشه نه اختراع آن چیز..برای به تحول رسیدن باید از 100 درصد راه شما 80 درصدش رو رفته باشین

آنچارد یک بازی همه پسند هست به خاطر داستان فان و رنگبندی شاد و گیم پلی روان و ساده.. ولی گیرز یک بازی کاملا هاردکور هست که شاید هر کسی ازش خوشش نیاد شاید هرکسی به خاطر سختی گیم پلیش نتونه بازیش کنه و قطعا وقتی بخوایم تو یک جمع 20 - 30 نفره که شاید یک عده اصلا گریز رو بازی نکرده باشن نظر سنجی بگزاریم آنچارد به خاطر مواردی که بالا گفتم بیشتر رای بیاره

اما حقیقت رو نمیشه کتمان کرد خیلی از المان های آنچارد از گیرز یا TR الهام گرفته شده در حالی که گیرز خودش به نوعی متحول کنند نسل بود
نمرات و فروش گیرز هم در مقابل آنچارتد گواه به برتری این عنوان میده با وجود اینکه گفتم گیرز اصلا همه پسند نیست اما هر نسخش حدود 7 میلیون فروش کرده که در مقابل انچارد کاملا برتری بهش میده

نکته: تحول به کمال رساندن چیزی گفته میشه نه اختراع آن چیز..برای به تحول رسیدن باید از 100 درصد راه شما 80 درصدش رو رفته باشین

نتیجه میگیریم ۹۲<۹۱ و ۹۶<۹۳.
خیلی ممنون.

به خاطر داستان فان ورنگ بندی شاد uncharted ما تو فامیل در عروسی ها و مهمونی ها میشینیم انچارتد میزنیم البته چند بار خواستیم تو یک عروسی گیرز بزاریم موقع تانگو عروس داماد منتها خیلی هاردکور بود نشد مجبور شدیم بریم سراغ انچارتد گژوال و فان

مقاله خوبی بود و به رتبه اوّل تا هفتم هیچ ایرادی وارد نیست فقط یه سر چیز:
Wii Sports نیست تو این مقاله؟؟انتظار داشتم تو ده تای دوّم باشه!!!
RDR آی پی جدید نیست؟؟؟
همین فقط وگرنه مقاله عالی بود

مقاله خوبی بود و به رتبه اوّل تا هفتم هیچ ایرادی وارد نیست فقط یه سر چیز:
Wii Sports نیست تو این مقاله؟؟انتظار داشتم تو ده تای دوّم باشه!!!
RDR آی پی جدید نیست؟؟؟
همین فقط وگرنه مقاله عالی بود

یه نسخه از rdr برای نسل قبل اومده بود

شاید لازم است که بگویم دنیای فعلی بازی دارای زمینی به قطر 64 هزار کیلومتر است.
فکر نکنم این درست باشه. دنیای ماینکرفت (نسخه ی PC, بقیه نخودین:p) به وسیله Chunk ها درست میشه. چانک ها 16*16*256 هستن. توی بازی, بازی میاد بستگی به Draw Distance ای که انتخاب کردین چانک های اطراف رو لود میکنه, و وقتی که حرکت میکنید بقیه ی چانک هایی که ساخته نشدن ولی بهشون نزدیکی رو میسازه و لود میکنه. دلیل اینکه خیلی رَم میخوره هم همینه. همینطور دلیل اینکه از ارتفاع 256 به بعد نمیشه هیچ بلوکی گزاشت! پس اگه هاردتون بی نهایت باشه, محیط بازی هم بی نهایت میشه. ممکنه تو یه هاردی که 1 گیگابایت بیشتر جا نداشته باشه دنیا کوچیکتر, و توی یه هارد 10000 ترابایتی دنیا خیلی بزرگتر از این حرف ها باشه.

RDR آی پی جدید نیست؟؟؟
85236265516366217453.jpg

- - -ویرایش - - -

TomsMindBlown.gif

عزیز این چیزایی که گفتی مربوط به انگری بیردز بود یا آنچارتد؟ بعد کجای داستانش فان هست؟ میشه توضیح جامع بدید؟

چرا کامنت های شما این قدر LOL پذیره؟!
از کی تا حالا رنگ بندی شاد تعیین کننده ی هاردکور بودن یا نبودنه! بازی ای هاردکور هست که چالش هایی داشته باشه که برا کژال گیمر ها یا خیلی سخت یا عملا غیر ممکن باشه!
فاینال فانتزی با اون دینایی رنگار نگش ته بازی های هارد کور هست!
درجه سختی آنچارتد و گیرز در یک سطح هست و اتفاقا این آنچارتد هست که تو سختترین درجه چالشی تر و هاردکور تر از گیرز هست !
سختترین درجه ی آنچارتد مثلا شماره 2 خیلی جاها بدون مخفی کاری عملا غیر ممکن هست ولی گیرز رو به راحتی میشه تموم کرد ( از دید یک هارد کور گیمر) حتی مقایسه ی اون غولاخر پفکی گیرز 2 و با باس آخر آنچارتد 2 همه چیز رو نشون میده!
تو فروش و امتیازارت که متای 96 آنچارتد و بازی سال شدنش رو در حدود 200 جایزه ی مختلف رو کدوم شماره از گیرز کسب کرده ؟! هیچ کدوم!...آنچارتد 3 هم که در یک رقابت مستقیم در متا شکست داد گیرز رو!! حالا نمی دونم چرا میگی تو امتیازات گیرز بهتره!!! LOOOOL
تو فروش هم هیچ نسخه ای از گیرز تا اونجا که می دونم به 7 میلیون نرسیده و تو فروش هم با آنچارتد همیشه شانه به شانه بوده!
در زمینه ی نو آوری و خلاقیت لطفا نخندون ما رو که همه می دونن گیرز خلاقیتنی نداره و فقط با الگو برداری از خیلی از بازی ها علی الخصوص کیل سوییچ و رزیدنت ایول 4 اینی شده که هست ..البته آنچارتد هم خودش نمی گم نو آوری داره اون مثل گیرز از ایده ها ی عناوین گذشته استفاده کرده!!
در کل اطلاعات غلط و من در آوردی نده و فک نکن اعضای بازیسنتر از پشت کوه اومدن و هیچ اطلاعاتی ندارن!

آخرین ویرایش:
Terova

حق با شماست.آنچارتد فان و کژواله، پورتال از 9 تا بازی اول این لیست کاملا کم میاره و گیرز که انحصاری مایکرو هست خدای بازی هاست. راستی تحریریه هم با مایکروسافت مشکل داره و از سونی دستمزد ماهیانه دریافت میکنه.

میشه ایشون رو بن کنید؟ من موندم محتوای این پست های گهربار ایشون چطور ممکنه به ذهن یه انسان خطور کنه.

:|ما چه کاربر های باحالی داشتیم تو سایت و نمی دونستیم.به زلدا میگن بچّه گونه و به آنچارتد میگن فان و شاد و به گیرز هم میگن متحوّل کننده(البته من گیرز رو خیلی دوست دارم:x)
آنچارتد همه پسند تره نه چون سبکش اکشن ادونچره(چون اتّفاقاً از شوتر کم طرفدار تره)نه چون سازندش ناتی داگ ـه(البته تاثیر داره ها)بلکه چون رنج سنّی اش پایین تر از گیرز ـهو اونم بالای 12 ساله که ربطی به فان و شاد بودن نداره!!!بعدم دوستمون راست گفتند،هاردکوری یه بازی به درجه سنّی بازی نیست،نمونه هم بسیار زیاده!!!!
نمرات هم که دیگه خیــــــــــلی وقته ثابت شده که ۀنچارتد بهتر از گیرزه(امّا نظر من برعکسه :دی)فــــروش هم اطّلاعی ندارم ولی گویا این طور که شما میگید نیست
بعدم فکر کنم سبک آنچارتد و گیرز با هم فرق دارند ها!!!سبک اکشن ادونچر خیــــلی با شوتر سوّم شخص فرق داره.تیر اندازی و کاور گیری آنچارتد دلیلی بر مقایسه اش با گیرز نیست که حالا بگیم کدوم برتر از اون یکیه.
جمله آخر هم نفهمیدیم چی گفتی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or