برترین های سال 1392 از دیدگاه بازی سنتر

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
files_hotTopics_hotlink%5B86c1949fc107e3c08174fa1b1d338fc2%5D.jpg

سال 93 هم از راه رسید و تیم تحریریه بازی‌سنتر مفتخر است که بهترین‌های سال 92 را از دیدگاه خود در اختیار کاربران گرامی این وب سایت قرار دهد. همانطور که متوجه شدید امسال با تاخیر تقریبا یک ماهه این لیست بر روی سایت قرار گرفت. دلیل این کار هم عناوینی بودند که در واپسین لحظات سال قبل منتشر شدند و به این علت که انتخاب‌ها سرسری انجام نشوند به تیم تحریریه فرصت تجربه کامل آن‌ها را دادیم. سال قبل و نسل پیشین را با عناوینی پشت سر گذاشتیم که هر یک به خودی خود نه تنها از نظر نام و سازنده، بلکه از نظر پیشرفت در صنعت گیم لایق ستایش و تقدیر هستند. از این سو انتخاب برای بهترین‌های سال، مشکلات و چند دلی‌های زیادی را برای تیم به وجود آورد. در نهایت با رای‌گیری و زحمات بی دریغ تیم تحریریه، این لیست نیز آماده شد تا شما را با بهترین‌های سال 92 بازی سنتر همراه کنیم. همینجا از تک تک اعضای تحریریه و مدیران سایت که این بستر را برای همگان ایجاد کرده‌اند، متشکر و سپاس‌گزاریم.

در پایان تشکر ویژه‌ای نیز از دبیر تحریریه آقای سینا مظفری داریم که بیشتر سنگینی به ثمر رسیدن این لیست را بر دوش داشتند.

سردبیران تحریریه

فردین باقریان
کیوان کاظمی

برای مشاهده لیست اینجا کلیک کنید.

کاندیداها هم بازی هایی باشن که چیزهای جالبی وارد گیم پلی بازی میکنن. تفاوتش با مکانیزم خلاقانه هم اینه که اینجا لازم نیست حتما یه چیز منحصر به فرد وارد گیم پلی شده باشه.
بهترین نوآوری در گیم پلی= چیزهای جالب, نه چیز منحصر به فرد​
عجب!!
خیلی راحت اسم بخش رو میذاشتین بهترین گیمپلی خیال همرو راحت می کردین

من همیشه از دانستن نظر افراد لذت میبرم. لذت. تو اعضا تحریریه هم یک نفر به اسم کسری کریمی طار هست که جزو نویسنده ها مورد علاقمس! در کنار بزرگی چون سید طه رسولی! ولی خب طبیعی هست که با بعضی از انتخاب ها موافق نباشم. مثلا اتمسفر. به نظر من وقتی عناوین ترسناک حضور داشته باشند شانس برای بازی چون بایوشاک کمتر هست. بایوشاک هر چقدر هم که قوی باشه نمیتونه اتمسفر یک بازی مثل مترو 2034 را داشته باشه. چون اصلا کار بازی ترسناک غوطه ور کردن بازیباز در فضای بازی هست. out last هم گزینه بهتری بود.
در هر صورت خسته نباشید. منتظرم انتخاب های بعدی را ببینم
تو تعریفتون از اتمسفر تجدید نظر و کمی بیشتر تحقیق کنید. ارجاع شود به پست صفحه قبلم!

تو تعریفتون از اتمسفر تجدید نظر و کمی بیشتر تحقیق کنید. ارجاع شود به پست صفحه قبلم!
باشه بایوشاک حقش بود. میخوای یک دوجین مطلب برات بگذارم از سبک و...؟شما تعریفش کن ببینیم چیه؟

آخرین ویرایش:
باشه بایوشاک حقش بود. میخوای یک دوجین مطلب برات بگذارم از سبک و...؟

مشکل اینجاست که متاسفانه اکثریت فکر میکنن یک بازی اتمسفریک یعنی یک بازی با فضای غم آلود و ترسناک و سیاه و ساکت و متروکه ! وقتی ما میگیم بهترین اتمسفر یعنی بهترین فضایی که برای یک بازی با توجه به داستان و گیمپلیش ساخته شده که بیشترین تاثیرگذاری رو هم داشته باشه . بنابراین ما نمیتونیم بگیم فقط فضاسازی های خاص و محدودی میتونن بهترین اتمسفر رو داشته باشن !

من اون اتمسفر انقلابی بایوشاک رو با هیچ چیزی عوض نمی کنم :دی دوستان توجه دارید که هرچی بازی اتمسفرش خوف ناک تر باشه دلیلی نداره که بگیم اتمسفرش خوبه درست؟

مشکل اینجاست که متاسفانه اکثریت فکر میکنن یک بازی اتمسفریک یعنی یک بازی با فضای غم آلود و ترسناک و سیاه و ساکت و متروکه ! وقتی ما میگیم بهترین اتمسفر یعنی بهترین فضایی که برای یک بازی با توجه به داستان و گیمپلیش ساخته شده که بیشترین تاثیرگذاری رو هم داشته باشه . بنابراین ما نمیتونیم بگیم فقط فضاسازی های خاص و محدودی میتونن بهترین اتمسفر رو داشته باشن !
افرین. منم نگفتم بایوشاک بد هست. گفتم خیلی هم خوب. منم میدونم فقط فضای غم انگیز و.. نیست! اتفاقا تو سال 2010 گیم اسپات بهترین اتمسفر را به بازی red dead داد. جایی که دو تا بازی بزرگ مثل الن ویک و هوی رین هم بودند!
با توجه به اینکه اکثرا فکر میکردند که الن ویک با توجه به فضای رعب انگیزش باید میشد
من گفتم ان دو بازی را بیشتر میپسندم

از لحاظ اتمسفر که کاملا بنظرم حق Bioshock بود ولی اونایی که به Tlou نظرشون هست باید بگم که Tlou حتی به Metro LL هم نمیرسه چه برسه به بایوشاک!

چون بازی که این دوستمون بهش گفته اشغال کاملا لایق این صفته:d ولی tlou کسی بگه اشغال احتمالا مشکل از جای دیگست شاید با سلیقه جور در نیاد ولی اشغال؟
----
ما هنوز امیدمونُ برای brothers از دست ندادیم یعنی میشه bc goty بشه؟

بعد شما تعیین میکنی که کدوم بازی اشغاله و کدوم بازی خوب ؟؟ سونی فن جماعت باید تایید کنه ؟؟ همونطوری که شما cod رو اشغال میدونی منم tlou رو اشغال میدونم.

من کاری به بحثتون ندارم حاله جر و بحث و گقتمانم ندارم:d
بهترین بازی این نسل بی برو برگرد The last of us بود هیچکسم نمیتونه
بهم خلافشو ثابت کنه ، بازی bioshock هم واسه خودش شاهکاریه حرفی ام توش نیست ولی با
سلیقه من جور در نمیاد.
پس سلیقه من ماله خودمه سلیقه یه نفر دیگه هم ماله خودشه(ولی خدا وکیلی سلیقتونو درست کنین:d)
ممنون

کسایی که از اول تو این نسل بازی کردن و همه بازی ها رو هم دیدن مطمئنا انتخابشون TLOU نیست. از اون بهتر هم هست.

اگه همینطوری بخوایم رو هوا بهترین بازی نسل رو انتخاب کنیم یه عنوانی مثل ME2 و یا Batman Arkham City قطعا گزینه های بهتری هستند!

کسایی که از اول تو این نسل بازی کردن و همه بازی ها رو هم دیدن مطمئنا انتخابشون TLOU نیست. از اون بهتر هم هست.
اگه همینطوری بخوایم رو هوا بهترین بازی نسل رو انتخاب کنیم یه عنوانی مثل ME2 و یا Batman Arkham City قطعا گزینه های بهتری هستند!
:-j
Tell me more...
باور کن منم با آرمُــرد کـُور 4 پلی استیشن 3 ـم رو خریدم ولی در کنار متال گیر 4، The Last Of Us بهترین بازی نسلمه.
یعنی دلتون می خواد به زمین و زمان متوسل شید که بگید The Last Of Us "نه". هر چی جلوتر هم می ریم دلایل و استدلال ها (...) تر.

کاری به بحث ها ندارم، ولی یه صحبتی شد بابت احترام به نظرات و عقاید. باید بگم که لزوما هر نظر و عقیده ای قابل احترام نیست.

قربون دستتون میشه این جمله رو با Color Font طلا بزنید سر در صفحه اصلی سایت ؟

من اون اتمسفر انقلابی بایوشاک رو با هیچ چیزی عوض نمی کنم :دی دوستان توجه دارید که هرچی بازی اتمسفرش خوف ناک تر باشه دلیلی نداره که بگیم اتمسفرش خوبه درست؟
يكي از بهترين لحظات نسل بنظرم اون لحظه ي زرافه هاي TloU ست. تو دنيايي كه توش مرگ موج ميزنه پر نا اميديه يهو بدون اينكه از قبل بهت خبري بده اون صحنه اتفاق مي افته كه توش زندگي موج ميزنه نظر شخصي من اينه كه همون يه صحنه كافيه تا جايزه بهترين فضا سازي رو بگيره

giraffe.png

نمی‌دونم اعضای تحریریه چه اصراری دارید در مورد انتخاباتون پاسخگو باشید و دلیل و برهان بیارید؟!
هر موقع که قراره لیست برترینها تو هر زمینه‌ای ارانه بشه، چنین بحثهایی هم مطرح میشه مثلا تو اهدای جوایزی مثل اسکار. دلیلش هم معلومه... اختلاف سلایق.
بهتر بود تحریریه تو پست اول در مورد سیستم انتخاب یه توضیح مختصر میداد... مثل اینکه انتخاب یه برنده با رای‌گیری از همه اعضای تحریریه بوده و نظر شخص یا اشخاص خاصی تحمیل نشده.
البته قطعا انتخاب برترینها هم براساس چنین معیارهایی بوده و ما هم به عنوان اعضا می‌دونیم... منتها ظاهرا بعضی از دوستان نمی‌خوان این موضوع رو به خودشون بقبولونن!!
رو همین اساس، به نظرم اینکه اعضای تحریریه بیان در مورد تک تک انتخاباشون توضیح بدن یا تعاریف اصطلاحاتی مثل اتمسفر رو بخوان ارائه بدن بی‌مورده!

:-j
Tell me more...
باور کن منم با آرمُــرد کـُور 4 پلی استیشن 3 ـم رو خریدم ولی در کنار متال گیر 4، The Last Of Us بهترین بازی نسلمه.
یعنی دلتون می خواد به زمین و زمان متوسل شید که بگید The Last Of Us "نه". هر چی جلوتر هم می ریم دلایل و استدلال ها (...) تر.
بهرحال طبیعیه اون دسته از افرادی که TLOU رو بازی نکردن چنین نظرات گوهرباری بدن!! وگرنه نمیشه که اینا فقط علامه ی دهر باشن و بازی رو آشغال بدونن ولی کل دنیا احمق که با نمراتی که بهش دادن تبدیل به پرافتخارترین گیم تاریخ شد.
همین افراد که الان به این بازی میگن آشغال همونایی هستن که شب قبل از اومدن نمرات TLOU لاف تشک پهن کرده بودن جلو تاپیک نمرات ولی یهویی یه عده کلاً رخت بربستن و یه عده هم الان فقط تو تاپیک فوتبال هستن چون میدونن بیان اینورا بخوان کامنت بذارن بوکمارک زیاد هست واسه همین ترجیح میدن واسه حفظ آبرو چیزی نگن، یه عده هم که تکلیفشون تو فروم مشخصه منتظر بودن زمان بگذره تا بتونن خودشون رو خالی کنن که خوب طبیعیه ما هم با شکلک :) ازشون پذیرایی میکنیم.
BC تنها جاییه که یه بازی با متای 95 توش ترول میشه و اصلاً هم طرف هیتر نیست ولی اگه ازش دفاع و تعریف بشه میشیم یه عده سونی فن زبون نفهم. درکل که خیلی خوبن بعضیا

دقیقا درست می فرمایید و به نظرم طبق همین فرمایش شما بازی Metro Last Light بهترین چیزی بود که یه گیمر از اتمسفر نیاز داره...
بازی Bioshock نقطه قوتش پیچش های داستانی در طول بازی بود (هرچند که در انتها نتونست کل مطلب را خوب جمع و جور بکنه ) وگرنه از لحاظ اتمسفر با اینکه عالی بود ولی metro LL عالی تر بود....

در کل زیاد هم واسه من مهم نیست. مهم اینه که پارسال بهترین بازی هایی که انجام دادم همون TLOU و GTA V و Bioshock هستن.

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or