برترین های سال 1392 از دیدگاه بازی سنتر

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
files_hotTopics_hotlink%5B86c1949fc107e3c08174fa1b1d338fc2%5D.jpg

سال 93 هم از راه رسید و تیم تحریریه بازی‌سنتر مفتخر است که بهترین‌های سال 92 را از دیدگاه خود در اختیار کاربران گرامی این وب سایت قرار دهد. همانطور که متوجه شدید امسال با تاخیر تقریبا یک ماهه این لیست بر روی سایت قرار گرفت. دلیل این کار هم عناوینی بودند که در واپسین لحظات سال قبل منتشر شدند و به این علت که انتخاب‌ها سرسری انجام نشوند به تیم تحریریه فرصت تجربه کامل آن‌ها را دادیم. سال قبل و نسل پیشین را با عناوینی پشت سر گذاشتیم که هر یک به خودی خود نه تنها از نظر نام و سازنده، بلکه از نظر پیشرفت در صنعت گیم لایق ستایش و تقدیر هستند. از این سو انتخاب برای بهترین‌های سال، مشکلات و چند دلی‌های زیادی را برای تیم به وجود آورد. در نهایت با رای‌گیری و زحمات بی دریغ تیم تحریریه، این لیست نیز آماده شد تا شما را با بهترین‌های سال 92 بازی سنتر همراه کنیم. همینجا از تک تک اعضای تحریریه و مدیران سایت که این بستر را برای همگان ایجاد کرده‌اند، متشکر و سپاس‌گزاریم.

در پایان تشکر ویژه‌ای نیز از دبیر تحریریه آقای سینا مظفری داریم که بیشتر سنگینی به ثمر رسیدن این لیست را بر دوش داشتند.

سردبیران تحریریه

فردین باقریان
کیوان کاظمی

برای مشاهده لیست اینجا کلیک کنید.

اما در مورد نو آوري در TloU :

واقعا TloU سبكش چيه كسي ميدونه؟ خيلي راحت ميشه گذاشتش تو سبك Survival Horror اما اگه درست دقت كنيد Stealth هم هست يعني شما در مواجهه با دشمنان تو بازي چه از نوع انسان و چه زامبي حق انتخاب داريد كه مخفيانه بازي كنيد و يا اسلحه بكشيد و مثل COD اكشن بازي كنيد اين كاملا دست خودتونه. در عين حال شما ميتونيد بدون اسلحه و با مشت و لگد و چوب و ديلم مبارزه كنيد. قابليت خيلي جالبي كه تو DLC به بازي اضافه شد و كمتر جايي بهش اشاره شده ( بغير از IGN كه مفصل بهش پرداخته) اينه كه شما ميتونيد اگر درجايي با دو گروه از دشمنانتون روبرو ميشيد خودتون رو كنار بكشيد و خيلي حرفه اي و البته موزيانه اونا رو با هم درگير كنيد. تمام اين موارد هم واقعا عالي در اومده در هر صورت انتخاب هر كدوم از بازيا از ارزش اوناي ديگه كم نميكنه اميدوارم هر سال اينقدر پر بار باشه كه سوژه دعواي بازي سنتر هم جور باشه
تو قسمتش ها Bold شده که من آبی ها رو تو خیلی بازی ها دیدم. SC: Blacklist مثلا. بقیش هم یه چی تو همین مایه ها تو AC IV بود، یه Berserk Dart میزدی طرف میزد خیلی ها رو نابود میکرد خودشم میمرد 4-5 نفر از حریفات میمردن. خوب مسلما کیفیت این موارد توی TLOU خیلی بیشتر از SC: B یا AC: IV میتونه باشه(چون بازی نکردم میگم میتونه باشه:دی) ولی نوآوری یعنی یه چیزی رو کاملا جدید بیاری تو بازی. مثل همین Brothers یا همین Skyline که شبیهش هیچ جا وجود نداشته.
پ.ن: TLOU یه بازی فوقالعادست آقا، کسی ترول نکرد. OK؟

کسایی که از اول تو این نسل بازی کردن و همه بازی ها رو هم دیدن مطمئنا انتخابشون TLOU نیست. از اون بهتر هم هست.

اگه همینطوری بخوایم رو هوا بهترین بازی نسل رو انتخاب کنیم یه عنوانی مثل ME2 و یا Batman Arkham City قطعا گزینه های بهتری هستند!

بهترین گرافیک تکنیکی کنسولها بدون هیچ تردیدی برای Beyond بود.اینجا رو درست انتخاب نکردید.این بازی بیشتر شبیه یه عنوان نسل هشتمی بود تا هفتمی

بعد شما تعیین میکنی که کدوم بازی اشغاله و کدوم بازی خوب ؟؟ سونی فن جماعت باید تایید کنه ؟؟ همونطوری که شما cod رو اشغال میدونی منم tlou رو اشغال میدونم.
چيزي كه تعيين مي كنه يه بازي شاهكار هست يا نه و يا خوب هست يامتوسط هست و يا ضعيف هست و يا اشغال متا و از اون مهم تر جوايز اخرسال هست كه از طرف سايت ها و مجلات معتبر داده ميشه. كه نشان دهنده برايند نظر منتقدين سراسر دنيا ست .
الان هم با توجه به موارد بالا كه ذكر كردم TLoU بهترين و پرافتخارترين بازي نسل هفتم هست شاهكار بودن كه جاي خود دارد .
و اما cod كه شما ميگي كاملا نسبت به نسخه هاي قبليش افت كرده و الان يه بازي متوسط به حساب مياد با توجه به نظر منتقدين حتي فن هاي اين سري هم از اخرين نسخه اين بازي راضي نيستن .

اعضای سایت واسه خودشون بخش رای گیری دارن و هیچ احدی از بخش تحریریه حق نداره بیاد به کاربرا توهین کنه و مثلا بگه که شما غلط کردید تو نظرسنجی فلان بازی رو انتخاب کردید! اما شماها خیلی راحت تحریریه ای که ماه ها بر سر موارد مختلف بحث کردن رو زیر سوال میبرید و توهین میکنید بهشون، (منظورم کلیت هست و شخص شما نیست) و عمومیت رو از منتقدین و کسانی که حداقل چند سال به صورت حرفه ای (تا جایی که در توان بووده و امکانات اجازه داده) تو این کار بودن رو زیر سوال میبرید و خواستار تغییر رویه هستید! فقط 10 دقیقه بشینید به این فکر کنید که اینکه گیمر حرفه ای هستید دلیل بر این نیست که همه چیز هستید و از همه بیشتر میدونید. ما هم اینچنین ادعایی نداریم.

یه مثال میزنم. الان من شرط میبندم اگه بخوایم یه کنفرانس بذاریم و از تک تک اعضایی که ادعا دارن که تو بخش اتمسفر سررشته دارن، سوال کنیم که اتمسفر رو برامون توضیح بدن، 97% ـشون اشتباه جواب میدن و اصلا نمیدونن معنی و مفهوم واقعی اتمسفر توی یه کار هنری مثل گیم چیه!

دوست عزیز. مورد اول اینکه من به کسی توهین نکردم و این حرف شما مستقیما به من بر میگرده چون کامنت من رو نقل قول کردید.

مورد دوم اینکه بحث بر سر نوآوری بود و من به شخصه اعتقاد داشتم و دارم که بایوشاک و TLOU نوآوری در گیم‌پلی نداشتند و این انتخاب حق بایوشاک نبوده که پیرو صحبت های دوست عزیزمون Frobary معلوم شد منظور نوآوری نبوده بلکه فقط دستآورد شاخص و برجسته بوده و همین انتخاب اشتباه عنوان باعث شد واکنش ها به انتخاب بایوشاک زیاد بشه و این مشکل برمیگرده به عدم ارائه صحیح اطلاعات و سردرگم شدن ما.

مورد سوم اینکه من همچین ادعایی نکرده و نخواهم کرد که گیمر حرفه ای بودنم دلیل بر این هست که همه چیز هستم و از همه بیشتر میدونم. اما من حق دارم به عنوان کسی که به این سایت علاقه داره و نوشته های این سایت براش مهم هست (که اگر مهم نبود الان توی سایت نبودم و کامنت نمی نوشتم) بتونم اعتراض کنم و مخالفت یا موافقت خودم رو با مسئله ای بیان کنم. ولی اگر واقعا به نظر شما من و امثال من حق اظهار نظر در مورد نظرات اعضای محترم تحریریه را ندارند واضح بگین که تکلیف خودمون رو بدونیم و از این به بعد اظهار نظر نکنیم.

من توی همون کامنت اول هم به همه اعضای محترم تحریریه خسته نباشید گفتم چون وجود یک سایت فارسی در زمینه گیم و در این سطح و وجود چنین برنامه هایی بسیار جای تقدیر و تشکر داره ولی انتظار هم داریم که اعضای تحریریه که به قول شما چند سال به صورت حرفه ای (تا جایی که در توان بووده و امکانات اجازه داده) تو این کار بودن به صورت حرفه ای عمل کنند و تا جایی که ممکن هست سلایق شخصی رو در روند انتخاب علمی و اصولی یک اثر دخالت ندهند.

پایدار باشید

آخرین ویرایش:
چيزي كه تعيين مي كنه يه بازي شاهكار هست يا نه و يا خوب هست يامتوسط هست و يا ضعيف هست و يا اشغال متا و از اون مهم تر جوايز اخرسال هست كه از طرف سايت ها و مجلات معتبر داده ميشه. كه نشان دهنده برايند نظر منتقدين سراسر دنيا ست .
الان هم با توجه به موارد بالا كه ذكر كردم TLoU بهترين و پرافتخارترين بازي نسل هفتم هست شاهكار بودن كه جاي خود دارد .
و اما cod كه شما ميگي كاملا نسبت به نسخه هاي قبليش افت كرده و الان يه بازي متوسط به حساب مياد با توجه به نظر منتقدين حتي فن هاي اين سري هم از اخرين نسخه اين بازي راضي نيستن .

اگر ملاک اشغال بودن یه بازی به متا و نظر منتقدین هست که KZ : SF خیلی بیشتر برازنده ی اون لقبه ! چون متای cod روی 78 بوده اما متای kz روی 73! پس الان خوبه منم بگم KZ اشغاله با توجه به حرف شما ؟؟!!

من توی همون کامنت اول هم به همه اعضای محترم تحریریه خسته نباشید گفتم چون وجود یک سایت فارسی در زمینه گیم و در این سطح و وجود چنین برنامه هایی بسیار جای تقدیر و تشکر داره ولی انتظار هم داریم که اعضای تحریریه که به قول شما چند سال به صورت حرفه ای (تا جایی که در توان بووده و امکانات اجازه داده) تو این کار بودن به صورت حرفه ای عمل کنند و تا جایی که ممکن هست سلایق شخصی رو در روند انتخاب علمی و اصولی یک اثر دخالت ندهند.
حالا اینکه من شما رو نقل قول کردم دلیل نداره که همه بخش های صحبتم با شما باشه. خوبه تو پرانتز مشخص کردم! بعدشم اینکه شما از کجا میدونید علایق شخصی توی انتخاب ها دخیل بوده؟ اگر قرار بود کسی علایق شخصی یا قدرتش رو توی این انتخابا دخیل بده (مثلا منی که سردبیر هستم) الان به جای جایزه بردن آخرین ما و بایوشاک باید شاهد درو کردن جوایز توسط GTA V بودید! اما من خودم هم شخصا این چنین کاری نکردم و از روی منطق رای دادم!

لازم نمیدنم دیگه بیشتر از این توضیحات بدم.

" معیار بهترین از منظر کاربران تنها نظر شخصی آنهاست "

یه خسته نباشید شدید به برو بچه های تحریره از سردبیر، دبیر، عضو تحریریه و .. ( گرافیست و .. ) واقعاً جفت جور کردن این مقاله خیلی زحمت داشته، من فقط یه چند دقیقه توُ کف ِ مدل معرفی برنده هر بخش بودم :دی
دمتون گرم خلاصه

آقا من میگم ی ویدئویی هم بسازید که توش نامزدهای هربخش رو اعلام کنید به همراه یک گوینده! میدونم وقت گیره ولی کلا جنبه خوبی داره

فقط چند ساعت مونده به انتخاب بهترین ها در بخش دوم. پیش بینی من از برنده ها به صورت زیر هست.

بهترین صدا و افکت های صوتی
GTA V

بهترین صداپیشگی
Elizabeth

بهترین شخصیت جدید
Elizabeth

بهترین موسیقی
The Last Of Us

بهترین استودیو
Irrational Games

بهترین بازی مستقل
OutLast

بهترین IP جدید
The Last Of Us

بهترین پیشرفت
BioShock Infinity

بهترین بازی که هیچ کس بازی نکرد
??

ناامیدکننده ترین بازی
Knack

بدترین بازی
RAMBO

پیش بینی شما از برنده ها چیه؟

کل جوایز بخش های مربوط به موسیقی به نظرم مستقیم حق ریمن ـه:>

خلاقیت موسیقی در ریمن هیچوقت فراموش نمیشه
اما
موسیقی The Last Of Us فوق العاده با بازی همراه بود. اهنگساز بازی نمی خواست توانایی های خودش رو به رخ بکشه و موسیقی کاملا همراه احساسات بازی کننده بود.( به خصوص اخر بازی در بیمارستان ...)

فرستاده شده از LG-P768ِ من با Tapatalk

خلاقیت موسیقی در ریمن هیچوقت فراموش نمیشه
اما
موسیقی The Last Of Us فوق العاده با بازی همراه بود. اهنگساز بازی نمی خواست توانایی های خودش رو به رخ بکشه و موسیقی کاملا همراه احساسات بازی کننده بود.( به خصوص اخر بازی در بیمارستان ...)

فرستاده شده از LG-P768ِ من با Tapatalk

این ترکیب موسیقی ریمن یکی از بهترین چیزهای بود که تجربه کرده بودم مراحل آخر بازی خیلی حال میداد.ولی خوب انصافا هم موسیقی TLOU و هم موسیقی BI هم واقعا شاهکار بودن.کلا به نظرم بیشتر به سلیقه هم برمیگرده ولی از موسیقی این سه تا عنوان به هیچ وجه نمیشه گذشت

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or