بحث پیرامون مجله بازیرایانه

خُب منم تقریبا نصف مطالب رو خوندم. مثل همیشه عالی بود. پیش نمایش HR و ME2 فوق العاده بود. نقد Dragon Age آقای منصوری یه چیزی فراتر از حد تصور:دی خیلی زیبا نقدش کرده بود.

DVD هم، به جز اون یارو از Epic Games که مثلا مجله رو میخونه (:lol:) اصلا خوب نبود! باز قبلا GC بود خیلی بهتر بود ولی دیگه دوبی...

یه چیز دیگه هم اینکه مجله من پوستر نداشت!! ولی بعدا که فهمیدم پوستر چی بود گفتم همون بهتر که نداشت اصلا:دی
به نظرم سعی بشه از بازیهای محبوبتر و جدیدتر پوستر بزارید خیلی بهتر میشه. این همه بازی مثل HR و ME2 و Bioshock 2 بودند. حالا به هر حال!

این پوسترتون بدجوری حالمو گرفت !

دفعات قبل که از سری Resident Evil گذاسته بودین دیگه بنظرم حق بقیه بازیها ضایع میشه اگه بخواین هر دفعه از RE بذارین .
پوسترش که خیلی خوب بود!:biggrin1: ولی اگه Mass Effect 2 بود بهتر بود! انشا... شماره ی بعدی!:biggrin1:
....
preview ی Heavy Rain و Mass Effect 2 هم خوب بود!

آقاي كني تو اينترنت نمياد خيلي رو اعصاب هست تا كي مي خواد انقد طرف سوني رو بگيره؟ اگه مياد من يه مناظره باهاش داشته باشم :cheesygri جالبيش اينجاست كه پيشبيني هاش تا حالا درست نبوده !! من جديدا مجله رو ميخرم تا به تحليل ماه بخندم.

من اوایل که با ایکاریام آشنا شدم خیلی باهاش حال کردم و کلی راهنما و اینجور چیزا واسش نوشتیم و دامنه ikariam.ir رو هم خریدیم که بعد از یه مدت Gameforge از ما خریدش ( 1000 دلار ناقابل فروختیم فقط:) ) ...اما عجیبه که چرا هنوز ikariam.ir نکردن و با اون sub domain قبلی سرور فارسی رو دارن پیش میبرن چون دو سه ماهی میشه از ما خریدنش .

راستی در مورد مجله من نمیدونم چرا از بدشانسیم صحفه های خوبش بد چاپ میشه مثلا نقد DAO که به زور باید خوندش شانسم بیاره آدم عینکی نشه:) ولی در کل خوب بود فقط این دی وی دی رو لطفا برنامه هارو از سری آینده بزارین مثل آپدیت گرافیت و برنامه های دیگه که خیلی مفیدن . در کل من همیشه مجله بازی رایانه رو میخرم و خیلی هم راضیم و مجله خوبیه و امیدوارم بهتر هم بشه ...فقط زودتر منشتشر شه خیلی خوبه ...ما ME2 تموم کردیم تازه باس پیشنما بخونیم :laughing: البته میدونم مشکلات چاپ و اینا زیاده ولی در کل اگه این مشکل تاخیر حل بشه خیلی خوب میشه .

والله ما هر موقه مجله رو میخریم این دی وی دی مجله روی 3 تا دی وی دی رام و راتر امتحان میکنم نمیخونش...

کلا کشور ما برعکس دنیا همه چیزش در حال پسرفته

بچه ها مجله اومده ولي اصلا وقت نميكنم برم بخرم خواستم ببينم بازي PSP كه توي DVD گذاشتن چيه؟!
متاسفانه هیچی...توDVD این شماره فقط یه مصاحبه با سازندگان بازی علی بابا و یه گزارش از نمایش گا ه دبی هست و دیگر هیچ...
والله ما هر موقه مجله رو میخریم این دی وی دی مجله روی 3 تا دی وی دی رام و راتر امتحان میکنم نمیخونش...
کلا کشور ما برعکس دنیا همه چیزش در حال پسرفته
برا من که همیشه سالمه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or