versus کاربر سایت Feb 6, 2010 #5,266 من هم به حرف شهاب اين سري خيلي منتظر اون بودم ولي ديدم كه هيچ خبري نيست . مگه تو نوشتي كه اين جوري داري بال بال ميزني . :دي
من هم به حرف شهاب اين سري خيلي منتظر اون بودم ولي ديدم كه هيچ خبري نيست . مگه تو نوشتي كه اين جوري داري بال بال ميزني . :دي
jeyowich کاربر سایت Feb 6, 2010 #5,267 نوشته شده توسط LORD5: سلام دوست عزیز اعتبار خرید آمپروژیا(منابع و امثالهم) در بازی تحت وب ایکاریم به مبلغ 20 هزار تومن هست. بیشتر... با تشکر از شما دوست عزیز که در مورد این کد توضیح دادی . :smile: و اما اگه کسی خواست پبغام بده بهش بدم.
نوشته شده توسط LORD5: سلام دوست عزیز اعتبار خرید آمپروژیا(منابع و امثالهم) در بازی تحت وب ایکاریم به مبلغ 20 هزار تومن هست. بیشتر... با تشکر از شما دوست عزیز که در مورد این کد توضیح دادی . :smile: و اما اگه کسی خواست پبغام بده بهش بدم.
BROXIGAR کاربر سایت Feb 6, 2010 #5,270 این پوسترتون بدجوری حالمو گرفت ! دفعات قبل که از سری Resident Evil گذاسته بودین دیگه بنظرم حق بقیه بازیها ضایع میشه اگه بخواین هر دفعه از RE بذارین . بنظرم حق این شماره Heavy Rain یا Mass Effect 2 بود .
این پوسترتون بدجوری حالمو گرفت ! دفعات قبل که از سری Resident Evil گذاسته بودین دیگه بنظرم حق بقیه بازیها ضایع میشه اگه بخواین هر دفعه از RE بذارین . بنظرم حق این شماره Heavy Rain یا Mass Effect 2 بود .
Wrath OF Joker کاربر سایت Feb 7, 2010 #5,272 نوشته شده توسط mohsen-kslaw: شماره جدید کی میاد؟ بیشتر... داري شوخي ميكني؟؟!! :biggrin1:
Robin Hood کاربر سایت Feb 7, 2010 #5,274 نه... why? بیشتر... Because the sky is high and the elephants can not fly and my mother born in july ... شماره جدید یه هفته ای میشه که اومده
نه... why? بیشتر... Because the sky is high and the elephants can not fly and my mother born in july ... شماره جدید یه هفته ای میشه که اومده
Rey Mysterio_619 کاربر سایت Feb 7, 2010 #5,276 بچه ها کسایی که ایکاریم بازی نمیکنن اون کدو بزارن اینجا بقیه استفاده کنن بیشتر... آقا این کد کجای مجله هست؟!!
بچه ها کسایی که ایکاریم بازی نمیکنن اون کدو بزارن اینجا بقیه استفاده کنن بیشتر... آقا این کد کجای مجله هست؟!!
Death Proxy مدیر انجمن Feb 7, 2010 #5,279 نوشته شده توسط Rey Mysterio_619: صفحه ی خاصی نداره؟ آخه من پیداش نکردم!!:confused: بیشتر... توی یه برگه سفید کوچک چاپ شده که بین صفحات مجله گذاشته شده
نوشته شده توسط Rey Mysterio_619: صفحه ی خاصی نداره؟ آخه من پیداش نکردم!!:confused: بیشتر... توی یه برگه سفید کوچک چاپ شده که بین صفحات مجله گذاشته شده
Rey Mysterio_619 کاربر سایت Feb 7, 2010 #5,280 فک کنم مجله ی من تقلبیه چون از این برگه ها که شما میگید نداره!!