بحث پیرامون مجله بازیرایانه

سلام
ترکوندین با مقاله ای در مورد HR :love:
چطوری ارشاد بهتون اجازه داد؟:biggrin1:
مجله مثل همیشه عالی بود :love:
ممنون

من اولين بارم بود كه يك مجله بازي ايراني گرفتم . خيلي خوب بود.

ولي راجع به مقاله Heavy Rain جالبه كه انگار يك كپي برداري از مقاله هاي حميدرضا از سايت باشه.
مقدمه ي بازي رايانه رو با مقدمه ي اين Preview حميدرضا مقايسه كنيد !!.:eek:

ولي راجع به مقاله Heavy Rain جالبه كه انگار يك كپي برداري از مقاله هاي حميدرضا از سايت باشه.
سلام

ميشه چند جا که کپي برداري شده رو مثال بزنيد. همين مقايسه هم که از مقدمه گفتيد رو انجام بديد ممنون ميشم چون به شخصه اصلا وقت ندارم مقاله حميد و بخونم. همين که ميام اينجا هم پست ميدم خيلي هنر کردم:biggrin1:

سلام

ميشه چند جا که کپي برداري شده رو مثال بزنيد. همين مقايسه هم که از مقدمه گفتيد رو انجام بديد ممنون ميشم چون به شخصه اصلا وقت ندارم مقاله حميد و بخونم. همين که ميام اينجا هم پست ميدم خيلي هنر کردم:biggrin1:

متاسفانه طوري نيست كه بتونيم نكته نكته جدا كنيم چون هر دو مقاله خيلي طولاني هم هستند.

در كل اگر هر دو رو بخونيد متوجه تشابه در ساختار كليشون ميشيد. از اونجايي كه مقدمه هاي اين دو مقاله رو خود نويسندگان از تخيل خودشون نوشتند تشابه زيادي بين هر دو هست.

در كل قصد توهين ندارم . وگرنه بازي رايانه مجله فوق العاده خوبي هستند.

دوست عزیز. آقای حمید رضا نیکوفر از دوستان خود بنده هستن. جالبه که بدونید ایشون مقالشون رو 1 ماه بعد از بنده نوشتن و تو سایت قرار دادن.

خب فکر کنم اولین کسی بودم که مجله رو گرفتم :دی ! نمایندگیش داشت نایلوشن رو باز میکرد که یدونه برداشتم ! خب نسبت به شماره های قبلی خیلی بهتر بود ! ولی بازم تاکید زیادی مجله روی پرویو داشته و به نظرم اشتباهه ! ریویو مهم تر از پرویو هست !
پوستر هم که هر بار بدتر از قبل بود ! خداییش توی پوستر بقیه نشریه ها بهتر کار میکنن ! ولی از نظر مطالب فوق العاده بودش !
یه چیزی هم بگم اونم اینه که شماره ی بعدی جلد مجله یه چیز بسیار خاص و ویژه ای هست ! و همچنین یه پرویو عظیمه 10 12 صفحه از ****** :دی !

یه چیزی هم بگم اونم اینه که شماره ی بعدی جلد مجله یه چیز بسیار خاص و ویژه ای هست ! و همچنین یه پرویو عظیمه 10 12 صفحه از ****** !

جم کن بابا شهاب ده شماره هست میگی سری بعد Preview این FFXIII به همراه عکس روی جلد و ... هست اما هیچ خبری نمیشه!:دی

آخرین ویرایش:
بچه ها کسایی که ایکاریم بازی نمیکنن اون کدو بزارن اینجا بقیه استفاده کنن :biggrin1:
فردا میبینیم یکی یه تاپیک زده فروش کد ایکاریم!! :biggrin1:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or