Death Proxy
مدیر انجمن
تقلبی چیه آقا مگه گوشی موبایلهفک کنم مجله ی من تقلبیه چون از این برگه ها که شما میگید نداره!!
تقلبی چیه آقا مگه گوشی موبایلهفک کنم مجله ی من تقلبیه چون از این برگه ها که شما میگید نداره!!
جان من؟:laughing:Because the sky is high and the elephants can not fly and my mother born in july ...
شماره جدید یه هفته ای میشه که اومده
) اصلا خوب نبود! باز قبلا GC بود خیلی بهتر بود ولی دیگه دوبی...وسط مجله يه برگه نازك هست كه روش كدي درج شده .آقا این کد کجای مجله هست؟!!
دوستان بين همه مجله ها هست يا به صورت تصادفي تو بعضي از مجله ها؟وسط مجله يه برگه نازك هست كه روش كدي درج شده .
پوسترش که خیلی خوب بود!:biggrin1: ولی اگه Mass Effect 2 بود بهتر بود! انشا... شماره ی بعدی!:biggrin1:این پوسترتون بدجوری حالمو گرفت !
دفعات قبل که از سری Resident Evil گذاسته بودین دیگه بنظرم حق بقیه بازیها ضایع میشه اگه بخواین هر دفعه از RE بذارین .
مال منم اون برگه رو نداره!تقلبی چیه آقا مگه گوشی موبایلهاحتمالا توی پخش که بسته بندی می کردن جا مونده
متاسفانه هیچی...توDVD این شماره فقط یه مصاحبه با سازندگان بازی علی بابا و یه گزارش از نمایش گا ه دبی هست و دیگر هیچ...بچه ها مجله اومده ولي اصلا وقت نميكنم برم بخرم خواستم ببينم بازي PSP كه توي DVD گذاشتن چيه؟!
برا من که همیشه سالمه...والله ما هر موقه مجله رو میخریم این دی وی دی مجله روی 3 تا دی وی دی رام و راتر امتحان میکنم نمیخونش...
کلا کشور ما برعکس دنیا همه چیزش در حال پسرفته