سلام..............
آقا من رسمآ از این به موقع پخش شدن مجله تشکر میکنم...............

بابا شما که نمی تونید مجله رو سر وقت بدین........ چرا الکی میگین تا چهارشنبه می آد..........

امروز رفتم نمایندگی برای بار دوم یارو گفت نیومده.......... آخه ما مسخره شما نیستیم............

رفتم یارو میگه احتمالآ تادوشنبه دیگه رسیده........ گفت شاید هم بیشتر معلوم نیست..........
آخه وقتی تو بازار یکی هم نداره چطور تا فردا همه نمایندگی ها دارن.........:confused::confused:
پس این هفته کلآ پر........... دکه ها هم که دیگه معلوم نیست............
حالا ویژه نامه کی میرسه خدا میدونه............ احتمالآ آخر شهریور:biggrin1::biggrin1:
واقعآ شما جای من بودید 2 بار اونم 2 ساعت تا نمایندگی میرفتید چه حالی بهتون دست میداد...

واقعآ من موندم شما که قرار بود هفته پیش بدین چجوری این همه طول کشید..........
پس هفته قبلی در کار نبوده................ ما سرکار بودیم.............
پس با این حساب فکر کنم رو دکه ها تا آخر هفته دیگه یا شاید دیرتر بره..............
ولی این رو بدونید همه این انتقادات فقط برای بهتر شدن مجله هست.........
ببینید من اول با این امید رفتم:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri با این حالت برگشتم

جان من یکی بیاد حالا تو پیام یا همین جا بگه مجله کی می آد
یا علی مدد
آقا من رسمآ از این به موقع پخش شدن مجله تشکر میکنم...............

بابا شما که نمی تونید مجله رو سر وقت بدین........ چرا الکی میگین تا چهارشنبه می آد..........

امروز رفتم نمایندگی برای بار دوم یارو گفت نیومده.......... آخه ما مسخره شما نیستیم............

رفتم یارو میگه احتمالآ تادوشنبه دیگه رسیده........ گفت شاید هم بیشتر معلوم نیست..........
آخه وقتی تو بازار یکی هم نداره چطور تا فردا همه نمایندگی ها دارن.........:confused::confused:
پس این هفته کلآ پر........... دکه ها هم که دیگه معلوم نیست............

حالا ویژه نامه کی میرسه خدا میدونه............ احتمالآ آخر شهریور:biggrin1::biggrin1:
واقعآ شما جای من بودید 2 بار اونم 2 ساعت تا نمایندگی میرفتید چه حالی بهتون دست میداد...

واقعآ من موندم شما که قرار بود هفته پیش بدین چجوری این همه طول کشید..........
پس هفته قبلی در کار نبوده................ ما سرکار بودیم.............
پس با این حساب فکر کنم رو دکه ها تا آخر هفته دیگه یا شاید دیرتر بره..............
ولی این رو بدونید همه این انتقادات فقط برای بهتر شدن مجله هست.........
ببینید من اول با این امید رفتم:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri با این حالت برگشتم

جان من یکی بیاد حالا تو پیام یا همین جا بگه مجله کی می آد
یا علی مدد

raying:هست؟:blushing: