بحث پیرامون مجله بازیرایانه

سلام..............
آقا من رسمآ از این به موقع پخش شدن مجله تشکر میکنم...............:-":-"
بابا شما که نمی تونید مجله رو سر وقت بدین........ چرا الکی میگین تا چهارشنبه می آد..........:evil::evil::evil::evil:
امروز رفتم نمایندگی برای بار دوم یارو گفت نیومده.......... آخه ما مسخره شما نیستیم............:evil::evil::evil::evil::evil:
رفتم یارو میگه احتمالآ تادوشنبه دیگه رسیده........ گفت شاید هم بیشتر معلوم نیست..........
آخه وقتی تو بازار یکی هم نداره چطور تا فردا همه نمایندگی ها دارن.........:confused::confused:
پس این هفته کلآ پر........... دکه ها هم که دیگه معلوم نیست............:-"
حالا ویژه نامه کی میرسه خدا میدونه............ احتمالآ آخر شهریور:biggrin1::biggrin1:
واقعآ شما جای من بودید 2 بار اونم 2 ساعت تا نمایندگی میرفتید چه حالی بهتون دست میداد...:(:(:((:((:((:((:((:((:((:((:evil::evil:
واقعآ من موندم شما که قرار بود هفته پیش بدین چجوری این همه طول کشید..........
پس هفته قبلی در کار نبوده................ ما سرکار بودیم.............
پس با این حساب فکر کنم رو دکه ها تا آخر هفته دیگه یا شاید دیرتر بره..............
ولی این رو بدونید همه این انتقادات فقط برای بهتر شدن مجله هست.........
ببینید من اول با این امید رفتم:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri با این حالت برگشتم:evil::evil::evil:
جان من یکی بیاد حالا تو پیام یا همین جا بگه مجله کی می آد
یا علی مدد

کسی شما رو مجبور کرده پست بدین؟ها؟مجبوری؟منظورت از اضهار نظر هم اظهار نظره؟برو فردا 10 بار از روش بنویس ببینم یاد می گیری.

چندین کتاب معتبر تایید کردن که حشیش کشی و بهشت و اینا همه دروغه اما شهریار پاشو تو یه کفش کرده که درسته.
فوق لیسانس تاریخ هم اومده گفته اینا دروغه اما ایشون هنوز سر حرفشونند.حتی قبلا می گفتن کتاب خداوند الموت اینارو تایید کرده که نشون می ده ایشون اصلا تحقیق درست حسابی نکردن.چون تو این کتاب دقیقا عکس این موضوع اشاره شده.
من خودم به شخصه دو بار کتاب خداوند الموت را مطالعه کردم. چندین بار در کتاب ذکر شده که وقتی خود اسماعیلیان در مورد شایعات پیرامونشان میشنیدند تعجب میکردند و در کتاب دلایل کاملا قاطعی آورده شده که که هیچ وقت آنها نه حشیش کش بوده اند و نه بهشت مصنوعی ساخته بودند. دو تا از دلایل را یادم هست:
1- همانطور که میدانید آنها حتی اصفهان را تصرف کردند اگر آنها معتاد بودند چطور میتوانستند در اینهمه جنگ پیروز شوند.
2- اساس اسماعیلیان بر کار و ورزش بوده بطوریکه تمامی اسماعیلیان هر هفته در روزهای جمعه به تمرین و ورزش میپرداختند و همه جنگاورانی قوی و کارآزموده بودند.
خواهش میکنم از دفاع کردن در مورد اشتباهاتتان بپرهیزید و در شماره جدید مجله عذرخواهی کنید.
از نظر من و خیلی های دیگر حسن صباح از کسانی که ادعای دین دارند بسیار معتقد تر و از تمام آنها بزرگتر بوده است. این افراد افتخار کشور ما هستند و باید تا آخر عمر به آنان ببالیم و ادامه دهنده راهشان باشیم. که حسن صباح و کورش کبیر از این جمله افراد بودند.

اشتباه تایپی چیزیه که پیش میاد پس خودت رو کنترل کن استاد ادبیات اسماعیلی وحشاشیونی
بدبختی ما اینه که تو قبیله بازی وفرقه گرایی های مضحک وتوی تاریخ گیر کردیم البته حق داریم چون الان تو دنیا
به اندازه یه افغانی ارزش نداریم رفتیم به تاریخ گذشته چسبیدیم الان چی هستین الان؟از تمدن امروز بشربویی
بردیم؟بردیم؟نگاه به رفتارهای خودمون بکنیم ببینیم چقدر شبیه ادمای قرن21هستیم؟فقط یه گالون واکس مو
خالی کردن رو سر ولباسهایی رو پوشیدن که معلوم نیست سروتهش به کجا وصله میشه پیشرفت؟ازهر 10
ایرانی چند نفربه انگلیسی مسلط هستن؟ کدوم دانشگاه ما تو دنیا حرفی برای گفتن داره؟کدوم محصول صنعتی رو تولید کردیم؟تو چی پیشرفت کردیم؟الان کجای کاریم؟ول کنین این داستانهی تاریخی رو فقط4چنگولی چسبیدید به این کوروش وداریوش وحالاهم حسن صباح تا زمانی که اینه باید به این عده ای
که بالاسرمون وایسادن سواری بدیم همین وبس

اشتباه تایپی چیزیه که پیش میاد پس خودت رو کنترل کن استاد ادبیات اسماعیلی وحشاشیونی
منظورت کیه؟ اگر منظورت منم که توی پستی که دادم طرف صحبتم شهریار و .... است تا یک پوزش مودبانه در مجله بکنند.
رفتیم به تاریخ گذشته چسبیدیم
با تاریخ گذشته مان است که میتوانیم به خودباوری برسیم و در زمینه پیشرفت کشور کاری کنیم.
تا زمانی که اینه باید به این عده ایکه بالاسرمون وایسادن سواری بدیم همین وبس
اتفاقا بقول تو همان عده ای که بالای سرمون ایستاده اند نمیخواهند که تو بدانی گذشتگانت که بوده اند. همانهایی که زمانی که در شیراز سخنرانی میکنند از 2500 سال پادشاهی و جور و ستم حرف میزنند. همانهایی که در برابر تخت جمشید شکوه و عظمت اجدادمان را بدست فراموشی میسپارند و آغاز دنیا و خوبیها را 30 سال پیش میدانند.

دوستان لطفا بحث و جدل مربوط به طرفداران حسن صباح رو تموم کنید . متاسفانه طبق معمول بحث ها داره از کنترل خارج میشه و حالت توهین بخودش میگیره . هرکاربری که بعد از این پست بحث رو در راستای ادامه توهین ها و ایجاد دعوا ادامه بده بدون توجه به سابقه و موقعیتش اخطار میگیره و در صورت تکرار بن خواهد شد.
ممنون از همکاریتون

1. من وارد بحث سیاسی تاریخی نمی شم. لطفا این تاپیک رو هم بیش از این واردش نکنین. :cheesygri

2. علی رضا من واقعا شرمنده شما هستم اما به خودتون گفتم که فعلا صبر کنید تا شهریار به محض منتشر شدن خبرش رو می زنه. هفته پیش هم سر کاری نبود. همون طور که گفتم پخش هر جوری دلش می خواد کار می کنه و به ما قول داده بودن که مجله رو همون 5 شنبه هفته پیش پخش کنن که تعطیل شد. این هفته هم کار پخش رو ازاواسط هفته دوباره شروع کردن اما تقسیم بندی مجله ما برای نمایندگی ها رو تا تونستن طول دادن. لطفا تا شهریار با خبر قطعی نیومده اقدام نکنید.
باز هم از شما و همه دوستان عذر می خواهم. یک بار هم که مجله سر وقت آماده شد، این طوری راهمون رو بستن...

من از تاخیر این بارتون اصلا شاکی نیستم.
آخه دیگه پوست کلفت شدم.:cheesygri:cool:
همیشه تاخیرهاتون چند ماه چند ماه بوده حالا که یه هفته تاخیر دارید بهم فشار نمیاد.

پس اگه میشه به بهزاد جان بگین روزای هفته رو به رخ ما نکشن چون فعلا روزای هفته برای ایشون شده 10 روز
اگه خواستی روزای هفته رو افزایش بدی بگو یه تماسی با محمود بگیرم یه مشورتی کرده باشیم به برو بچ دولت بر نخوره :-"

سلام به همه
آقا من نمي دونم كه چرا انقدر گير ميديد به اين ياشار و شهريار بي چاره
توزيع مجله كه دست اين بندگان خدا نيست.اين مشكل از جانب توزيع كنندهاست.
حالا شما هي گير بديد تا اين دو نفر هم برن و پشت سرشون رو نگاه نكنند.
يه كم صبر داشته باشيد.

2تا سوال از یاشار و شهریار جان دارم::love:
1. ادامه ی مقاله ی 120 بازی بیاد ماندنی کنسول های پلی استیشن رو دیگه چاپ نمیکنین؟
2. دفترچه ی دوز و کلک از پکیج مجله برای همیشه خارج شده؟
:confused:
بابت تاخیر در پاسخ دادن به سوالات شما واقعا عذر می خواهم.
1. چرا. آن مقاله به زودی ادامه پیدا می کند :love::cheesygri
2. متاسفانه فعلا این طور شده چون با افزایش وحشتناک هزینه ها، قیمت تمام شده مجله خیلی بالا رفت و برای کاهش آن، فعلا دفترچه دوز و کلک کنار گذاشته شده.

سلام به همه
آقا من نمي دونم كه چرا انقدر گير ميديد به اين ياشار و شهريار بي چاره
توزيع مجله كه دست اين بندگان خدا نيست.اين مشكل از جانب توزيع كنندهاست.
حالا شما هي گير بديد تا اين دو نفر هم برن و پشت سرشون رو نگاه نكنند.
يه كم صبر داشته باشيد.
یک دنیا از محبت و صحبت شما ممنونم :love:
البته من هم کلا نباید با توجه به سیستم بد قول و بی برنامه ی چاپ و توزیع، از یک تاریخ قطعی صحبت می کردم. از شما و همه عزیزانی که با وجود تمام مشکلات و بد قولی ها هنوز به ما لطف دارند واقعا سپاس گذارم.

با سلام.
دو تا سوال؟
1.مقاله ی "قاتلی با چهره ی خندان":love:رو که تو شماره ی جدید چاپ شده کی نوشته؟:blushing:
2.پوستر این شماره DIABLO III :praying:هست؟:blushing:
یه پیشنهاد:
از همون 20 امتیاز بدین بهتره!:biggrin1:

یه پیشنهاد:
از همون 20 امتیاز بدین بهتره!:biggrin1:

جون من بس کنید دیگه.اینا که نمی تونن هز دفعه به ساز یکیتون برقصن :mad:

قبل از این بحث سر این بود که امتیازا از 100 بدن.خیلی هام موافقت کردن.فکر کنم اینام بر حسب همین پیشنهادا این کارو کردن.حالا تو میای دوباره میگی از 20 بدین.مگه مجله پست یا تاپیکه که هر موقع دلشون خواست ویرایش کنن :mad:

بخش جدید سایت بازیرایانه راه اندازی شد:
http://bazyraya.com/show_news.php?ID=79&type=html&راه اندازی یک بخش جدید در سایت

با سلام.
1.مقاله ی "قاتلی با چهره ی خندان":love:رو که تو شماره ی جدید چاپ شده کی نوشته؟:blushing:
2.پوستر این شماره DIABLO III :praying:هست؟:blushing:
1. یه راهنمایی: این مقاله به بخش سینمایی بر می گرده :cheesygri
2. بنده خبر ندارم! :blushing:

برای تهیهtrailers e3 2008 باید چکار کنم ?
شما می توانید از طریق فروشگاه سایت اقدام به خریداری محصولات مربوط به E3 نمایید.
http://bazyraya.com/shop/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or