بحث پیرامون مجله بازیرایانه

این مجموعه شماره 3 نمایشگاه که 8 دی وی دی هست وقیمتش 7000 تومان من با پست پیشتاز میخوام باید چکار کنم سایت یکم گنگه میشه اینجا یکی توضیح بده؟
و آیا کیفیت همه تریلرها و کنفرانسها hd 720 pهستش؟

این مجموعه شماره 3 نمایشگاه که 8 دی وی دی هست وقیمتش 7000 تومان من با پست پیشتاز میخوام باید چکار کنم سایت یکم گنگه میشه اینجا یکی توضیح بده؟
و آیا کیفیت همه تریلرها و کنفرانسها hd 720 pهستش؟
شما میتونی از طریق فروشگاه سایت در عرض یک روز با پیک موتوری پک رو بخری.

قیمت پیک هم با توجه به منطقه ای که هستی تعیین میشه و خیلی هم یمت خوبی داره.

دوستان خواهشن بحث های حسن صباح بزرگ رو بی خیال شید , چون من تا میام این واقعه تلخ در مجله رو فراموش کنم یکی میاد دوباره این نمک رو زخم من میپاشه....

من شهرستانم میخواستم ببینم قیمت مجموعه شماره 3 با پست پیشتاز چقدر در میاد و بعد من میخوام از طریق عابر بانک بریزم (دستگاه خودپرداز ) تو سایت گزینش هست ولی شماره کارت نداده؟
و آیا همه دی وی دی ها کیفیتشون 720 p hd هست؟

آخرین ویرایش:
سلام به همه
آقا من نمي دونم كه چرا انقدر گير ميديد به اين ياشار و شهريار بي چاره
توزيع مجله كه دست اين بندگان خدا نيست.اين مشكل از جانب توزيع كنندهاست.
حالا شما هي گير بديد تا اين دو نفر هم برن و پشت سرشون رو نگاه نكنند.
يه كم صبر داشته باشيد.

رضا جان ممنون كه اومدي پست دادي. انشاله در آينده هم باز اين‌جا پيدات بشه.

جون من بس کنید دیگه.اینا که نمی تونن هز دفعه به ساز یکیتون برقصن :mad:

قبل از این بحث سر این بود که امتیازا از 100 بدن.خیلی هام موافقت کردن.فکر کنم اینام بر حسب همین پیشنهادا این کارو کردن.حالا تو میای دوباره میگی از 20 بدین.مگه مجله پست یا تاپیکه که هر موقع دلشون خواست ویرایش کنن :mad:
اگه یه کم دقت میکردی میدیدی که خود من اول پیشنهاد دادم که از 100 امتیاز بدن.
در ضمن اونجوری که شما میگی هم نبوده که خیلی ها موافقت کرده باشن.اقا یاشار و اقا شهریار هم که اومدن توضیح دادن که چرا نمیشه از 100 امتیاز داد, من هم که جو رو مساعد نمیدیدم حرفمو پس گرفتم و نظر اکثریت رو قبول کردم.
حالا شما چرا کاسه ی داغتر از اش شدی؟:biggrin1:

من که خیلی به تاپیک سر بزنم ولی تا حالا به تاخیر مجله گیر ندادم.می دونم که دست آقایان ازهاریان فر و ذولفقاریان نیست.می دونیم که مسئولان هم دلشون نمی خواد تاخیر داشته باشن.ولی من موندم چرا این پخش فقط با مجله ی شما مشکل داره؟

یه چیز دیگه:شما چرا همه ی مسائل بازیرایانه رو آوردیم تو این تاپیک؟تاپیک انتقادات از بازیسنتر و چند تای دیگم هست که خیلی از مسائلی که این جا مطرح می شه جاشون اونجاست.

سلام . شرمنده ما کمی پرتیم الان شهریار جون/یاشارجون :biggrin1: این شماره درمورد E3 هست؟ دموی این دفعه بره 360 هست دیگه؟
نه داداش . در این شماره خبری از E3 نخواهد بود . در شماره بعدی قراره در مورد نمایشگاه ( یعنی بعد از چند ماه گذشتن از نمایشگاه ) مطالب رو بخونیم که دیگه از نظر من با اینهمه تاخیر. مطالب کهنه و بی فایده می شه . فعلا این شماره بیاد بیرون . E3 پیش کش :-" کاشکی یکی از مسئولین می یومد اینجا با یک جواب منطقی و قانع کننده می گفت که چرا فقط بازی رایانه باید تاخیر داشته باشه و بقیه مجلات ( مخصوصا رقیبشون ) سر موقع مجله می دن بیرون .

پ.ن : به امید بازگشت روز های خوب برای بازی رایانه .

امروزچک کردم نیومده بود ولی فکرکنم تو این هفته میاد مشکل ازپخش مجله هست /:)
بازیرایانه برای مخاطبینش انقدرارزش داره که براش صبرمیکنن وهر روز دکه هارو چک میکنن مطمئنم ما هم برای
مجله بازیرایانه انقدر ارزشمند باشیم که مسئولینش برای روتین شدن پخش وچاپ تمام تلاششون رو بکنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or