بحث پیرامون مجله بازیرایانه

شهریار جان مطمئنی کتاب خداوند الموت رو خوندی :confused:
دقیقا توی کتاب تصریح شده که این قضیه بهشت وحشیش شایعاتی بوده که عباسیون در مورد حسن صباح ویارانش ساختند تا اون ها رو در نظر مردم بد جلوه بدن:mad:
واقعا از شما ومجلتون نوشتن این اراجیف بعید بود من وقتی اون مقاله رو خوندم برق از کلم پرید توی تمام کتاب نوشته که اونها دارو فروش بودند اون هم باارزان ترین قیمتها و به این قضیه خیلی افتخار میکردن نه حشیشی و حشیش فروش :mad:
دیگه نمیدونم چی بگم:( ولی امیدوارم توی شماره بعدی این قضیه اصلاح بشه

نه خير مثل اين‌كه شما هم داريد اشتباه مي‌كنيد، همه‌ي منابع اسلامي به اين نكته اشاره كردن كه عباسيون به حسن صباح ياد دادن ولي تو 90 درصد كتاب‌هاي مسيحي (ما اكثريت رو در نظر مي‌گيريم) اشاره شده كه حسن صباح خودش موسس همچنين گروهكي بوده، در ضمن اينا اراجيف نيست و حقيقت هست و جزيي از تاريخ كشور ماست. حسن صباح با كشتن سركرده‌هاي مسيحي به كمك سلاح‌الدين ايوبي قصد در تا رو مار همه‌ي اون‌ها داشته،

من این رو یکجا دیگه هم گفته بودم ! ( شاید تو تاپیک بازینما )

چرا انقدر زیاد از مخفف کردن استفاده میکنید ؟! آدم اعصابش خورد میشه ! یه چیز رو هم که مخفف نمیکنید، همه چیز رو مخفف میکنید ! ( هر چیزی که بیشتر از یک کلمه باشه ! ) مثلاً تو Preview ـه MGS4 همه چیز رو مخفف کردین ! Shadow Moses رو کردید SM ! خب آدم وقتی تند داره میخونه نمیفهمه SM چیه ! چون SM رو SM میخونه نه Shadow Moses ! این یکی نیست فقط !!! همه چیز رو اینطوری میکنید که اعصاب آدم خورد میشه ! یعنی تایپ کردن دو کلمه انقدر سخت هست ؟ اگر حوصله ندارید به همون فارسی بنویسید !

در ضمن قسمت Review ـه بازی Ninja Gaiden قسمت سمت راست صفحه که به گرافیک و ... نمرده دادید چاپ نشده، واسه همه همینجوره یا فقط واسه من اینجوریه ؟

در کل مجله خیلی بهتر از قبل شده و امیدوارم که بهتر از اینم بشه ... درضمن تو شماره ی بعد عکس Snake رو روی جلد بزنید. :دی ( آخه نزدید تا حالا ! )

آخرین ویرایش:
سلام مجله از همه جهات(شمال-جنوب-شرق-غرب)عالی بود فقط تنها مشکلی که داشت پوستر مجله هست که خیلی زشته مجله به این خوبی پوستر به این زشتی داشته باشه اصلا بهتره که پوسترو حذف کنید تا قیمت مجله بیاد پایینتر یا اینکه پوسترهایی در حدو نام بازی رایانه چاپ کنید.مجله دوزوکلک هم اگه داخل DVDقراربدین خیلی عالی میشه....
دو سئوال هم داشتم اول اینکه شماره بعدی مجله کی چاپ میشه. دوم اینکه ایا در شماره بعدی نمایشگاهE3رو پوشش میدید یا نه...

در ضمن قسمت Review ـه بازی Ninja Gaiden قسمت سمت راست صفحه که به گرافیک و ... نمرده دادید چاپ نشده، واسه همه همینجوره یا فقط واسه من اینجوریه ؟
نه آقا ماله ما که درسته:cool:
گرافیک:15
موزیک و صدا:17
گیم پلی:17
جذابیت:15
امتیاز فنی:16 خوب
ارزش:16

نه خير مثل اين‌كه شما هم داريد اشتباه مي‌كنيد، همه‌ي منابع اسلامي به اين نكته اشاره كردن كه عباسيون به حسن صباح ياد دادن ولي تو 90 درصد كتاب‌هاي مسيحي (ما اكثريت رو در نظر مي‌گيريم) اشاره شده كه حسن صباح خودش موسس همچنين گروهكي بوده، در ضمن اينا اراجيف نيست و حقيقت هست و جزيي از تاريخ كشور ماست. حسن صباح با كشتن سركرده‌هاي مسيحي به كمك سلاح‌الدين ايوبي قصد در تا رو مار همه‌ي اون‌ها داشته،
این جا جای بحث در این باره نیست اما شما گفتی تو کتاب خداوند الموت(که به عقیده ی خیلی ها معتبرترین کتاب در این ضمینه است)دقیقا عکس این موضوع اشاره شده.در ضمن منظورتونو از عباسیان و موسس گروه نفهمیدم.ما که نمی گیم حسن صباح موسس گروه نیست یا چنین گروهی وجود نداشته بلکه می گیم بهشت حشاشین یا حشیش کشی حشاشین وجود نداشته.همونطور که قبلا گفته بودم حشیشه به عربی یعنی برگ خشک دارویی و یکی از راه های اصلی امرار معاش حشاشین دارو فروشی بوده.به قول نویسنده ی کتاب خداوند الموت ارتشی که اساسش حشیش کشی و ... باشه اینقدر قوی و مستحکم و با دوام نیست.

راهنمایی کنید

اگه میشه یکی اطلاعاتی کامل رو راجع به اخرین شماره مجله بازی رایانه بزاره
مثلا بگه عکس رو جلدش چی بوده و چه مطالبی داشته
و همینجور راجع به وب سایتش اطلاعاتی بزارید و همینطور راجع به شماره ایندش
هرکس اطلاعاتی راجع به این مجله داره با من تو یاهو ارتباط بر قرار بکنه
ای دی من تو یاهو
MY YAHOO ID : king_diaco
:love::love::laughing::cool::cool::biggrin1::biggrin1::arrowd::arrowd:

یه سوال برام پیش اومده . مگه آخرین شماره مجله تو سال 86 ضمیمه 20 نبود؟؟طبق چیزیم که سردبیر گفته(تو صفحه اول) این اولین شماره سال 87 پس چرا رو جلده مجله نوشتن شماره 23 :eek:این داستانش چیه؟؟:confused:

در کل مجله خیلی بهتر از قبل شده و امیدوارم که بهتر از اینم بشه ... درضمن تو شماره ی بعد عکس Snake رو روی جلد بزنید. :biggrin1: ( آخه نزدید تا حالا ! )

توی شماره سوم بازیرانه (زمانی که MGS2 منتشر شد) عکس اسنیک رو انداخته بودند :biggrin1:

شهریار عزیز مثل اینکه منظور ما رو درست متوجه نشدی مشکل ما این نیست که حسن صباح رییس بوده یا نبوده یاا.... من هم به این که این جزیی از تاریخ کشوره معترفم ولی من با اون قسمت از حرف های شما مشکل دارم که گفتید اون ها بهشت های مصنوعی و حشیشی بودن :eek:
خود شما توی صحبتاتون گفتید که توی کتاب خداوند الموت نوشته ولی باور کنید نوشته های این کتاب چیزی جز نوشته های شما در مجله هست :cool:

قضیه از این قرار است که اگه ملاحظه کنید می بینید که اسم صاحب امتیاز و مدیر مسوول عوض شده
و اسم اون آقایی خورده که با مجوزش بازی کام چاپ می شده
و این شماره سریال که خورده در واقع شماره سریال بازی کامه
و این آقای محترم رفتن اسم مجوزشونو از جهان امروز تغییر دادن به ( بازی رایانه )
به همین خاطر اگر ملاحظه کنید آخرین شماره بازی کام که با مجوز جهان امروز منتشر شد ۲۲ بود و حالا ۲۳ شده بازی رایانه
در هر صورت این وصلت فرخنده رو به طرفین تبریک عرض می کنم !! :love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or