تریلرها هنوز هم با کیفیت سی دی هستن یا کیفیتش با این دی وی دی تغییر کرده ؟
divx که میتونه باشه میتونن hd بگیرن کانورت کنن به Divxtrailer ha 480p hastan chon dvdvideo hastesh az hd fekr nakonam khabari bash

:cheesygri دم شمام غیژآقا یاشار با این جملت خیلی حال کردم!!! دمت غیژ

شرمنده می کنید. خیلی ممنونم از محبت شما. البته من از Wii Fit و جهت Casual کنسول بدم میاد نه خود Wii. من عاشق Metroid Prime 3، Zack & Wiki و... هستم اما وقتی میبینم این بازی ها (ّجز Metroid) فروش بدی داشتن و بر عکس عناوین پارتی مانند و ضعیف تر میلیونی می فروشن...سلام آقا یاشار میخاستم بگم شما نقدات عالیه ولی یه مشکلی که داری اینه که با Wii خیلی بدی :biggrin1: تو اون ویژه نامه ی E3 2007 درمورد Wiifit یه نقل و قول از سازنده ی GOW گذاشته بودی که توش از Wiifit بد گفته بود میخاستم بگم خوب معلومه که سازنده GOW ازش بد میگه اگه اون نگه کی بگه ؟! ( این مساله از اون موقع رو دل من مونده بود اگه نمیگفتم میمردم :biggrin1: ) در ضمن از امضات معلومه طرفدار Fall Out ی پس یه نقد عالی در انتظارمونه![]()

) بلکه کلا به خاطر نوع علایق و سلیقش. عاشق بلاگشم که همیشه توش کلی چیز میز بی ربط می نویسه!عزیز این جانبداری نیست این واقعیته و شاید به مزاج شما خوش نیاد.درود ب همه
متاسفم واسه این پست. چرا نویسنده ها کاری میکنن که اعتبار و بیطرف بودن مجله زیر سئوال بره!.
بعد از 2 شماره که نخریدم سر همین داستان جانب داری و هورا کشیدن ها واسه بعضی ها امیدوار بودم تغییرات اساسی این شماره، شامل دراوردن رخت تعصب از تن بعضی ها باشه که نشد.
از همون اول بسم الله جانب داری شروع میشه تا ... .
اسمش هم " اولین مجله تخصصی بازی های رایانه ای در ایران " گذاشتید.
یک مجله تخصصی مثل GameInformer که سراسر جهان مشترک داره هم اینطوری تحلیل (LOL!) میکنه و خبر میزاره؟.
پ.ن. اسم رو بزار Official .... ....... Magazine Iran و خیال خودتون راحت کنید.
شما؟عزیز این جانبداری نیست این واقعیته و شاید به مزاج شما خوش نیاد.
اطلاعات اقای کنی به مراتب از تمامی دوستانی که در سایر مجلات و سایتهای بازی ایرانی فعالیت می کنند بیشتره و به وضوح این را میتوان در تحلیلهاشون احساس کرد.و نویسنده ها و اقای کنی هم بیش از اونی هستند که بخوان جانبداری یک کنسول خاص رو بکنند.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
اقا یاشار سلام.نقداتون توپه توپه!!!.ولی هنوز هم رکورد نقد بازی God of War 2 رو نشکستی.
بابا ایول یعنی آقا یاشار شما خبر ندارید واسه شهرستونا کی میاد خدایی دلمو شکستید