یکی نیست یگه کی واسه شهرستان میفرستید؟
نمایندگی ها دارن برای مشترکین با پست ارسال شده برای توزیع هم ارسال شدهمجله هنوز نيامده نه؟
با اینکه من نباید در جای دوست عزیزم آقای ضیایی حرفی بزنم ولی فکر کنم اگه کمی بچه ها با روند نمره دهی آشناتر بشن , خیلی راحتتر میتونن با نمره های یک سری از بازیها کنار بیان...اقای ضیایی که به گرافیک فرنت لاین دادن 14 (بابا دانشمند)اگه اون pc درپیت جناب عالی نمیکشه بازی رو برو با 360 بازی کن
به نظر من Fable میتونه ولی میشه دو تا بازی که هنوزم خیلی کمه ...ولی آیا به نظر خودت عناوینی مثل Fable و یا Too Human میتونن از نظر فروش و سود با عنوانی مثل GOW 2 رقابت کنن ؟!
آقایی که همه مجلات رو داری گزارشات زیبای آقای کنی قبلا" هم دو صفحه ای شده برو اون مجلاتی که داری رو نگاه کن در ضمن گزارشات ایشون یکی از قسمتهای جالب مجلسگزارش های اقای کنی تا حالا یه صفحش هم زجر اور بود دوستان کردن 2 صفحه
همینم زیاد دادن منی که گرافیک این بازی رو با 8600 GTS دیدم اینو میگم چون گرافیک بازی ها با بهترانا باید مقایسه بشه که در این صورت همینم زیادهاقای ضیایی که به گرافیک فرنت لاین دادن 14 (بابا دانشمند)اگه اون pc درپیت جناب عالی نمیکشه بازی رو برو با 360 بازی کن
ایشون بازی کردن و این نظر رو دادن در غیر این صورت راحت میتونستن از سایت های خارجی کپی کنن و امتیاز بالا بدن در ضمن همه بچه ها ایشون رو میشناسن و میدونن اطلاعاطش بالا هست البته نمیگم درست امتیاز دادن چون بازی نکردم ولی تو میتونستی مثل A.N.X بگی کم دادین نه این جوری بنویسیاقا یاشار عزیز به گرافیک NG 2 دادن 15 : یاشار جان شما مطمینی NG 2 رو بازی کردی شاید داشتی 1 رو بازی میکردی فکر کردی شماره 2 هست
یکی جواب ما رو بده من این بازی رو روی pc black hand هم اجرا کردممن تا حالا 2 تا dvd بازی رایانه رو تو dvd ram sony خودم گذاشتم ولی محتویات dvd رو نشون نمی ده و یfree space رو 0 و used space رو هم 0 می نویسه تو pc دوستم چک کردم کار می کرد ولی تو pc خودم کار نمی کنه.
باید چی کار کنم؟؟؟؟
پست شما بخاطر لحن تمسخری که داشت پاک شده هرچند من پاکش نکردم .این پست شما هم همین لحن رو داره .واقعا متاسفم برای مدیرای سایت !!!!!دوستان دارن به جای عادلانه رفتار کردن دارن سیاسی بازی در میارن !!!
میتونم بپرسم چرا پست قبلی من پاک شد ؟
جناب مدیر انجمن من تمام 23 شماره ی مجله رو دارم تمامشم خوندم ولی مثل اینکه شما فقط اونجایی که دوست داری میخونی ؟
پوستر شماره 23 یه افتضاحه تاریخیه(چون تقویم داره گفتم تاریخیه)
dvd که ادمو میکشه تا بالا بیاد بعد از کلیک رو set up dmc4 که دیگه سیستم رفته به فنا
میتونم بپرسم چرا اینقدر dvd بد اجرا میشه ؟؟؟؟؟؟؟
گزارش های اقای کنی تا حالا یه صفحش هم زجر اور بود دوستان کردن 2 صفحه
اقای ضیایی که به گرافیک فرنت لاین دادن 14 (بابا دانشمند)اگه اون pc درپیت جناب عالی نمیکشه بازی رو برو با 360 بازی کن
اقا یاشار عزیز به گرافیک NG 2 دادن 15 : یاشار جان شما مطمینی NG 2 رو بازی کردی شاید داشتی 1 رو بازی میکردی فکر کردی شماره 2 هست .
اقای میر ضفری به شاهکار تاریخی time crisis 4 ارزش 15دادن و اونو با army of 2 تو یه سطح دونستن چون army هم 15 گرفته بود(بابا ارزش شناس)
لطفا دوستان یه ذره نقدها رو دقیق تر انجام بدن به جان خودم از یاشار جان انتظار نمره هایی بهتر رو حد اقل تو haze و army و NG 2 داشتم
مدیرای سایت اگه اینم پاک کنن ملالی نیست من که اگه پاک بشه دیگه تو این تاپیک پستی نمیدم
خوب عنوان banjo kazooie هم می تونه هم از نطر فروش هم از نظر فنی نظر همه رو جلب کنه و یه چیز دیگه شما چند عنوان انحصاری برا ps3 تو 2008 می شناسی؟ ( motor stormالطیر جان هفت خط...تا حدی باهات موافقم و تا حدی نمیتونم موافقتم رو ادامه بدم !
عنوان Too Human عملا ثابت کرده که عنوان ضعیفی هستش...از مشکلات فنی تیم سازنده با Integrate کردن UE 3.0 در قسمت P&V Shader ها برای بازی گرفته تا روند تکراری و پر باگ گیم پلی و همچنین انیمیشن های بی ظرافت بازی...
مطمئنا خودت هم شاهد رشد ضعیف بازی در طول این 2 سال بودی...شاید در آخر بشه بهش عنوان یک "بازی خوب" رو اطلاق کرد ولی به نظر من الان هم بیشتر افراد در این سایت متفق القول هستن که عنوان Too Human از Silicon Knights اون چیزی نشد که قرار بود باشه...
و این برای من خیلی تلخ بودش...Twin Snakes که بازسازی دوباره ی ابرعنوان Metal Gear Solid بود , توسط این شرکت به خوبی ساخته شده بود...از انیمیشنها گرفته که با کارگردان هنری صحنه های Bullet Time فیلم ماتریس , کارگردانی شده بود تا روند تغییر یافته ی خود بازی که مشتقی از Sons of Liberty بود...ولی با همه ی این اوصاف امیدواریم برای اینکه عنوان Too Human عنوانی درخور بشه , روز به روز داره کمرنگتر میشه...
در مورد Fable هم با توجه به نمایشهای اخیرش که ضعیف بودن (بخصوص در بخش معرفی گیم پلی جدید بازی ) شکی همه رو برانگیخته...Fable یکی از بازیهای به یاد موندنی برای من شده , هم از نظر گیم پلی , هم از نظر گرافیک هنری و هم از نظر موسیقی...ولی نمایشهای اخیر بازی کم کمک دارن از روند اصلی ایی که همه ی ما رو عاشق انجام دادن بازی کرده بود دور میکنه...با اینحال هنوز هم بازی داره قوی ظاهر میشه...
ولی یکی از دلایلی که این بازی رو "شاخ" نمیشه دونست , فروش نهاییش هستش...فروش رو هیچوقت از نظر دور نکنین...عنوانی مثل GOW 2 فروشش تضمین شده هستش...چه بخاطر Hype عظیمی که براش بوجود اومده و چه بخاطر روندی که معرفی کرده و در حال بهبودش هست...ولی آیا به نظر خودت عناوینی مثل Fable و یا Too Human میتونن از نظر فروش و سود با عنوانی مثل GOW 2 رقابت کنن ؟!
شاید این علتی باشه برای اینکه تنها بازی شاخ و معروف امسال برای کنسول 360 رو Gears of War 2 محسوب کردن...
متشکرم...Nemesis