من ديگه قيد بازي رايانه رو زدم. صبح به صبح از اول فروردين كارم اين شده برم از اين دكه به اين دكه آقا بازي رايانه آقا بازي رايانه... روزي 4 تا دكه رو سر ميزدم واقعا براي مديريت مجله و توزيع متاسفم![]()
من ديگه قيد بازي رايانه رو زدم. صبح به صبح از اول فروردين كارم اين شده برم از اين دكه به اين دكه آقا بازي رايانه آقا بازي رايانه... روزي 4 تا دكه رو سر ميزدم واقعا براي مديريت مجله و توزيع متاسفم![]()

ولی مجله قبی هنوز پخش نشده 

برای گرفتن هر شمارش باید از هفت خان رستم رد بشی.:hurted1:برای هر شمارش تمام دکه های تهران و کرجو میگردم. دیگه تاخیر تا چه حد. هر دفعه هم نسبت به دفعه قبل تاخیرش بیشتر میشه. تا حدی که وقتی شماره جدید منتشر میشه من تازه شماره قبلیو میگیرم.
آقای ازهاریانفر خواهش میکنم یه فکر اساسی بره این مسئله بکنید.من هنوز ضمیمه بیستم رو نگرفتم. هر روز تمام دکه ها رو زیر و رو میکنم ولی اصلا نیست. اما با این حال بازیرایانه آخرشه.هیچ نشریه دیگه ای هم به گرد پاش نمیرسه.

اين مجله ي همسايه (اسم نميارم) با اين كه حرفي براي گفتن نداره ولي لااقل زمان عرضش مشخصه.
خواهش مي كنم خواهش ميكنم خواهش ميكنم به اين سري اشكالات مشترياتون رسيدگي كنيد. من نميدونم اشكال از كجاست؟ ولي اشكالو بهانه قرار نديد ...
اين مجله ي همسايه (اسم نميارم) با اين كه حرفي براي گفتن نداره ولي لااقل زمان عرضش مشخصه.
خواهش مي كنم خواهش ميكنم خواهش ميكنم به اين سري اشكالات مشترياتون رسيدگي كنيد. من نميدونم اشكال از كجاست؟ ولي اشكالو بهانه قرار نديد ...